Новата А6-ца триумф в класа.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Новата А6-ца триумф в класа.

Мнение от zazomazo » 13 Дек 2010, 20:51

ми те за тва практичните си взимат за зимата по едно куатро, че с БМВ-то ше си докарат язва от притеснения :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 13 Дек 2010, 20:51

eMotion написа:Пичове как се прибрахте тази вечер в снега в София или по другите градове, където имаше сняг? Аз се накефих с куатрото. Колата не поднесе на сантиметер нито с предницата, нито със задницата, въпреки че на моменти и давах газ на 1-ва и 2-ра в кишата и снега, за да я пробвам да поднесе.

Дори в завои колата стоеше като на релси и не помръдваше извън зададената траектория. Честит първи сняг на всички с куатро :D !

Ем бате, кат няма душа да превърти гуми, как да поднесе :mhihi: На сняг си все едно аз със сдухана 16-ка на газ, със зимни гуми на грапав бетон :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 13 Дек 2010, 20:57

eMotion написа:Пичове как се прибрахте тази вечер в снега в София или по другите градове, където имаше сняг? Аз се накефих с куатрото. Колата не поднесе на сантиметер нито с предницата, нито със задницата, въпреки че на моменти и давах газ на 1-ва и 2-ра в кишата и снега, за да я пробвам да поднесе.

Дори в завои колата стоеше като на релси и не помръдваше извън зададената траектория. Честит първи сняг на всички с куатро :D !

Това да не е някое вълшебно куатро. Ама верно ли не поднесе хич. Ако е така изхвърлям тая кочина със задно и веднага си купувам едно куатро. Епа писна ми да ме задминават с куатра постоянно докато си буксувам с това скапано задно. Сега фен съм на марката, ама като не измислиха куатро да си ги държат тия боклуци със задно. Така де, добре че си е Ауди, та да караме и през зимата. Иначе в ерата преди масовото настъпване на куатрото лично аз имах един впряг хъскита и си джитках с тях. Ама водача нещо одъртя и отпра тумабак и еба мамата на целия впряг. То па дойде куатрото та спаси положението.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 13 Дек 2010, 21:02

eMotion написа:.......
Колата не поднесе на сантиметер нито с предницата, нито със задницата, въпреки че на моменти и давах газ на 1-ва и 2-ра в кишата и снега, за да я пробвам да поднесе.

.......

то щото поднасянето става само с раздаване на газ.... :mrgreen:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: баничарка с компресор

Мнение от da6ip » 13 Дек 2010, 21:19

колега eMotion, аз да ти призная днеска отидох с трамвая на работа, че с тва задно нещо не ми се рискуваше :paranoid:

ама като се качвах и специално питах ватмана дали трамвая е куатро, че да не вземе да поднесе някъде :nono: и чак като каза че е куатро и е с нови зимни гуми, аз викам е добре тогава и си взех едно билетче и никакви проблеми! :yes: :mhihi:
Space, pace and grace. www.more-to-come.com

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 13 Дек 2010, 21:27

Boyadjiev написа:Май няма кой да ти отговори, защото всички са навън и карат с вратите напред, а ти си се прибрал защото ти е супер скучно в Аудито :mhihi:
П.С. Добре че ме хвана с твоя пост докато се обличам, точно преди да изляза и аз... :mhihi:

:ok: :bowdown: :ok:

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 13 Дек 2010, 21:29

Моньо,Моньо твоята е лесна,ти си............купи си грешната кола,и ся се хвалиш тук,ами ние умните какво ще правим зимата с тия БМВта,плати си 20лв да ти сложим една реклама във форума,пътна помощ специално за,закъсали БМВта

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 13 Дек 2010, 21:54

Турете му я безплатно бе, мислете за колегите на които ще помогне все пак :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 13 Дек 2010, 21:55

ms написа:Турете му я безплатно бе, мислете за колегите на които ще помогне все пак :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ще му я туря бе :mhihi:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 13 Дек 2010, 22:52

аз мисля, че темата зави в неправилната посока- кое 4х4 било най-добре... ми като на нисан гтр-а 4х4 е точно 10 години пред немците кво да кажеме?

мисля, че като се говори толкова генерално за марки трябва да се говори за школата, традициите и философията на всяка фирма. натам наблегнете и нещата придобиват по-ясен вид. а не кой щял да издрапа по баира... по тая логика един х1 хамър е най-доброто возило?

не губете фокуса на дискусията
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 13 Дек 2010, 23:01

Изображение
Изображение
Изображение

Лек опит да върна темата в началнта и посока :)
...А6цата ми се вижда тясна . Проверих размерите и пише , че 187см , което май не е много са 5 метра кола . Не намирах данни за 5цата .

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 13 Дек 2010, 23:52

Тука спора стана малко безсмислен :conf:

Тия коли да не са правени от картон :help: А на вместо гуми - найлони?!?!?!

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 13 Дек 2010, 23:56

ми как се прибрах ли!? за 1ч20м от враца при положение ,че го взимам за 1ч при нормално време....! е така се прибрах. плюс две бавни минавания заради катастрофи. до витиня е доста сняг. просто си сложих една снимка на ауди на предното стъкло да плаша снега и си карах с 160 на магистралата.
що никой не ме предупреди ,че не бива да излизам на пътя с мойта ,та съм се изложил така!?!?!? то са било разрешена само на алдита да са на пътя....
а! чей ,че забраих...! без да искам задминах доста коли ,ма имаше некви алдита сред тях-предай им моите извинения . мерси. моля.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe & E46 Coupe

Мнение от djkita » 14 Дек 2010, 0:06

Хората луди пари хвърлят по колите си за да могат да се засукват и поднасят по завойте.... а ''колегата'' АЛди Фен-а се хвали, че не му мърдала...... това ще е егати и скучната кола.... както се казва-всяко БМВ взимата става М-ка,всеки Мерцедес става АМГ, а всяко Ауди си остава Фолксваген :D
P.S. Ходете дръпнете собственика на Ауди форума от околовръсното, за да пусне форума си,че хиляди професионални скиори киснат цял ден по чуждите :ok: :ok:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 14 Дек 2010, 0:21

Относно провокацията - Аз понеже много се захласнах по едно куатро да го гледам колко е хайтек, та чааак до сега се въртях в кръг с 28-цата около него. Едвам отцепи тая кола, мани :banghead: Добре, че дойде едно друго куатро та ми показа каква била правилната посока, че аз си знам само една - с вратите напред :dunno: :mhihi:

Относно темата - бе А6-цата отпред модерно са я докарали с тия LED светлини, ама ама мноооого скучна отзазд беее, грозна работа. А и дизайна все същия бе мама му стара :!: Да не би Ауди да гледат да избутат с тия дизайнери, само още някоя-друга годинка им остава до пенсия :mhihi:
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата