Откраднато Е30

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Re: Откраднато Е30

Мнение от SKISA » 14 Дек 2010, 0:10

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio

Мнение от UBAH5 » 14 Дек 2010, 0:16

Последна промяна UBAH5 на 14 Дек 2010, 0:26, променена общо 1 път
Изображение
When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36/93-Е38/3.0IL-Е46/2.0D-03-X-5/3.
Мечтае да кара: камила

Мнение от thejackal7 » 14 Дек 2010, 0:17

Nitrowalk написа:Аз излизам от форума , че се нама'ах с негативизъм ,дори само при прочитане на цялата тема.Представям си за участниците....
Пожелавам ви да се оправите и си пазете нервите ...... че не са от стомана ..... личен опит :yes:
Лека вечер

Нещата май придобиха по-друг характер,ситуацията може да бъде разрешена само от двамата участници в нея искренно и лично.Нема да се прай сеир от цялата работа я :yes: П.П.Междудругото аз попаднах в същата ситуация в която е Заяка в едно селско градче на юг от Бл-град и един селски съдия в комб. с селск.прокурор ми заби една хубава селска присъда :bang: :bang: :bang:
Изображение

Е46 Fanatic
Аватар
Кара: Е46 330d; GLK 320

Мнение от Hito » 14 Дек 2010, 0:20

Прочетох цялата тема ииииии .......... баси майката :banghead:
Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание ;)

ПотенЦял
Аватар
Кара: и се вози едновременно...пкхх

Мнение от Huku » 14 Дек 2010, 0:36

Много се радвам, че темата е на български език и не могат да я прочетат колегите от другите форуми на БМВ по света и да разберат за какви цигански истории става дума тука (не казвам България, защото вие 2-3мцата не сте България). И според мен е признак на безпомощност да се обясняваш за такива проблеми по интернет...
Изображение
Изображение
Истинска радост от шофирането измерена в усмивки/h Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R

Мнение от BULL3T » 14 Дек 2010, 1:14

Huku написа:Много се радвам, че темата е на български език и не могат да я прочетат колегите от другите форуми на БМВ по света и да разберат за какви цигански истории става дума тука (не казвам България, защото вие 2-3мцата не сте България). И според мен е признак на безпомощност да се обясняваш за такива проблеми по интернет...

Кви цигански истории бе пич? КВи са тия глупости,дал парите пък не дал парите,пък после не знам си кво,като не е изплатил всичките пари,колата се взима обратно! Кви са тия глупости,кой сега е некоректния в случая,ти седиш и го бавиш с парите,а той кво да седи и те чака ли???? Самия човек щом ти я дава на разсрочено,значи очаква да си сериозен,като не си сериозен,какъв ти е проблема?

Имам само един въпрос,а ако беше дал само 500 лв от тия 2000 лв щеше ли пак да пискаш у форумо че си е зел колата?
Изображение
"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"

ентусиаст
Аватар

Мнение от BULL3T » 14 Дек 2010, 1:18

TsvetanVR написа:
Biankonero написа:Остава да се разберете - вариантите са 2:
- колегата доплаща дължимото на заека на 16.12, взема колата и всички са доволни
- колегата не може да доплати дължимото на 16.12 - E90 с платформа в посока Враца. Просто е ;)

На Коледа стават чудеса! :mhihi: :mhihi: :mhihi: :kuku: :kuku:

п.п. Вземи тоя спам

п.п.2. Весо да яде дебелия {}

Абе заради е90ките ли станахте толкова отворени всичките или просто вече ви е навик да преебавате познати???
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 14 Дек 2010, 1:20

Huku написа:Много се радвам, че темата е на български език и не могат да я прочетат колегите от другите форуми на БМВ по света и да разберат за какви цигански истории става дума тука ...

да бе, те в другите държави не въртят цигански номера ама хич....
я питай Скиса да ти разкаже как го намами германеца с е30-ката ....бетер циганите :mhihi:
Изображение

ПотенЦял
Аватар
Кара: и се вози едновременно...пкхх

Мнение от Huku » 14 Дек 2010, 1:35

хоете в милицята-тука само правите шоу в уважаван БМВ форум!!!
Изображение
Изображение
Истинска радост от шофирането измерена в усмивки/h Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 14 Дек 2010, 1:41

А аз си мислех, че "Дързост и красота" е през деня :mhihi: Понеже от чисто любопитство ми стана интересно - Заек, ти договор за покупко-продажба за този автомобил имаш ли? Щото гледам тука някакви много условни филми с правна терминология се пускат, а принципно в съда безпочвени доводи се разглеждат с насмешка...поне така съм чувал, де...не знам. Та светни ни всички тук!

Отделно си си в правото. Няма такова нещо като 5, 500 или 5000 лв. Повечето от хората тук знаят как стоят нещата с лизинговите автомобили - караш и плащаш. Спреш да плащаш и си ти прибират кола...и пари ОПРЕДЕЛЕНО не се връщат, защото все пак тази вещ има овехтяване и ти си я употребявал, демек - не е в състоянието, в което е била като е взета от купувача.

Отделно ще ти кажа чисто приятелски, че си страшен тиквеник :mhihi: Още тогава като ми звъня да ме питаш за дифа и ме пита какво да правиш ти го казах! НО...според мен, наистина този четвъртък е много рано. Хвани и му остави един срок от 10 дни на пича и просто не този, а следващия четвъртък се вижте на Бояна.

П.С.:

Huku написа:хоете в милицята-тука само правите шоу в уважаван БМВ форум!!!

Нека гледат, бре, братко...нека гледат, та барем се научат как не се прави! Сирене на лизинг не се взима ;) Свикнали сме на какви ли не драми тук...то се е видяло. Дето викат римляните - panem et circenses :no:
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

ентусиаст
Аватар

Мнение от BULL3T » 14 Дек 2010, 1:44

Pitbull_Germany написа:А аз си мислех, че "Дързост и красота" е през деня :mhihi: Понеже от чисто любопитство ми стана интересно - Заек, ти договор за покупко-продажба за този автомобил имаш ли? Щото гледам тука някакви много условни филми с правна терминология се пускат, а принципно в съда безпочвени доводи се разглеждат с насмешка...поне така съм чувал, де...не знам. Та светни ни всички тук!

Отделно си си в правото. Няма такова нещо като 5, 500 или 5000 лв. Повечето от хората тук знаят как стоят нещата с лизинговите автомобили - караш и плащаш. Спреш да плащаш и си ти прибират кола...и пари ОПРЕДЕЛЕНО не се връщат, защото все пак тази вещ има овехтяване и ти си я употребявал, демек - не е в състоянието, в което е била като е взета от купувача.

Отделно ще ти кажа чисто приятелски, че си страшен тиквеник :mhihi: Още тогава като ми звъня да ме питаш за дифа и ме пита какво да правиш ти го казах! НО...според мен, наистина този четвъртък е много рано. Хвани и му остави един срок от 10 дни на пича и просто не този, а следващия четвъртък се вижте на Бояна.

Колега работата ще завърши зле за заека щото оня ще почне да си търси колата по оня начин... сеш се?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от ///Maximalniq » 14 Дек 2010, 2:07

Нито знам кой е "заека" нито го знам кой е другия.
От морална гледна точка, продавача си взима капарото и колата защото не е спазен срок за изплащане на цялата сума и дава другите пари на купувача.
Но, ако нещата стигнат до съд то нещата ще придобият друг развой.

Dicky Wolf
Аватар
Кара: Z4M Roadster

Мнение от TsvetanVR » 14 Дек 2010, 2:36

Само не разбрах аз пък кой съм преебал :D И по кой начин ще си я търси? Бухахаха :D
Последна промяна TsvetanVR на 14 Дек 2010, 2:42, променена общо 1 път
Изображение

I wanna leave you far behind....

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 14 Дек 2010, 2:41

Аз пък не мога да разбера с какъв акъл си давате колите на ей такива хора дето нямат работа,нямат доходи,нямат дори събраната сума за колата.....с такива хора вземане-даване твърдо НЕ :idea: :!:
Изображение
8.32

Dicky Wolf
Аватар
Кара: Z4M Roadster

Мнение от TsvetanVR » 14 Дек 2010, 2:42

Мдамм.....за т'ва САМО кеш, в брой и на ръка :D
Изображение

I wanna leave you far behind....

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата