Новата А6-ца триумф в класа.
Модератор: Общи модератори
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Re: Новата А6-ца триумф в класа.
добре! аз признавам ,че карам вече мнайсе години най-гадната от трите големи марки на Германия и ми е мъка ,мъка -напрао ми се къса сърцето. като си взех 30ката ,карах служебна 190ка с 4!!! скорости. отделно дедо ми имаше алди-80ка! напрао ми се късаше сърцето....! после си зех 5ца - в работата взеха 124ка! не мога да кажа лоша дума за тая кола-беше купе 2л-16 клапана ,ма ако исках бързо да стигна до някой град се качвах в личното Е30 ,а не в купето на мерца...! непрекъснато неква мъка имах и страдах ,но продължавах да съм сектант ,да си купувам гадните БМВта и да плача...! после си взех Е39-комби ,приятел си взе А6-лимо. аз пътувам-той сменя ремъци и ролки за 2 бона! пак страдах! после друг приятел си взе новото А6 ,аз си взех Е61! отново мъка....! аз карам вече 5та година с едни 400лв ремонт , той го заряза за бартер със счупени скорости и прецакан двигател- 2,5 дизела говоря. и непрекъснато страдам, и страдам и мъка и не се трае и ше се самообеса безкрайно! и са като се засиля след некой и друг месец да си сменя комбито за новото БМВ5 или Х6 и пак съм си взел хавлиени кърпи ,щото страданието е огромно и мисля да си направя абонамент в психиятрична клиника да ме лекуват хората и да не страдам вечно....! мъка!!!!
SKISA написа: после друг приятел си взе новото А6 ,аз си взех Е61! отново мъка....! аз карам вече 5та година с едни 400лв ремонт , той го заряза за бартер със счупени скорости и прецакан двигател- 2,5 дизела говоря.
Само дето на "новото" а6 няма 2.5 дизел. Ясно е, че опитваш да се заяждаш ама фани малко проучи нещата. Доста смешно звучиш и като някой 18 годишен хлапак с е36.
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Скис, що се занимаваш?
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
shpeki написа:Идва BMW с предно предаване
Сега в първа серия после и в останалите.
Последните години бмв доста плътно следват стъпките на ауди във всички класове. Почнаха да правят турбомотори, а не само умрели атмосферки. Пуснаха във 7-ма серия 4х4 преди това и в по долните класове. Сега и на предно се сетиха. Ако не друго поне могат да копират.
Викаш голяма скука е с това предно в снега, чакай да подкладя огъня в БМВ форума

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
shpeki написа:SKISA написа: после друг приятел си взе новото А6 ,аз си взех Е61! отново мъка....! аз карам вече 5та година с едни 400лв ремонт , той го заряза за бартер със счупени скорости и прецакан двигател- 2,5 дизела говоря.
Само дето на "новото" а6 няма 2.5 дизел. Ясно е, че опитваш да се заяждаш ама фани малко проучи нещата. Доста смешно звучиш и като някой 18 годишен хлапак с е36.
ново-старо аз не им знам на тия моделите! не се интересувам. може и да не съм уцелил модела ,ма беше преди 4-5г.
нищо де -аз нали си карам! ако венци е още на коня след година две и не го е срам може да сподели кво и колко е налял по А4ката....

напрао споделям -не се заяждам. ма влезнал тука некой ,ритнал с овчи бут лъва по гъза и чека да види кво ше стане в клетката.....! ми е тва става...!

Последна промяна SKISA на 14 Дек 2010, 17:43, променена общо 1 път
- djkita
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe & E46 Coupe
shpeki написа:SKISA написа: после друг приятел си взе новото А6 ,аз си взех Е61! отново мъка....! аз карам вече 5та година с едни 400лв ремонт , той го заряза за бартер със счупени скорости и прецакан двигател- 2,5 дизела говоря.
То там са го направили 2,7 ТДИ, щото човек като чуе 2,5ТДИ и се обръща на другата страна и се качва радостен на колелото си

Факт, е че всяка година около 1 300 000 болни и прости идиоти си купуват БМВ-та... В какъв свят живеем само

Лек опит да върна темата в началнта и посока
...А6цата ми се вижда тясна . Проверих размерите и пише , че 187см , което май не е много са 5 метра кола . Не намирах данни за 5цата .
колеги не се отклонявайте от техническата дискусия! давайте да замерим параходите, за да видим кой е по широк и дълъг и да разберем най-после кой триумфира

I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
In_Memoriam написа:shpeki написа:Идва BMW с предно предаване
Сега в първа серия после и в останалите.
Последните години бмв доста плътно следват стъпките на ауди във всички класове. Почнаха да правят турбомотори, а не само умрели атмосферки. Пуснаха във 7-ма серия 4х4 преди това и в по долните класове. Сега и на предно се сетиха. Ако не друго поне могат да копират.
Викаш голяма скука е с това предно в снега, чакай да подкладя огъня в БМВ форумаПо умряла и харчеща атмосферка от 2.6 V6 150 магарета не знам дали има
Абсолютно съмс съгласен за тоя мотор. Той е дефорсиран и е направен за спокойни хора. С по 2 клапана на цилиндър е и бла бла. Слага се началото на 90-те.
SKISA написа:shpeki написа:SKISA написа: после друг приятел си взе новото А6 ,аз си взех Е61! отново мъка....! аз карам вече 5та година с едни 400лв ремонт , той го заряза за бартер със счупени скорости и прецакан двигател- 2,5 дизела говоря.
ново-старо аз не им знам на тия моделите! не се интересувам. може и да не съм уцелил модела ,ма беше преди 4-5г.
нищо де -аз нали си карам! ако венци е още на коня след година две и не го е срам може да сподели кво и колко е налял по А4ката....
напрао споделям -не се заяждам. ма влезнал тука некой ,ритнал с овчи бут лъва по гъза и чека да види кво ше стане в клетката.....! ми е тва става...!
Да 2.5тди е същия кенеф като ТДС-а. За това спор няма. Но подобен мотор в 4ф няма.
- smg
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi 20VTQ
- Мечтае да кара: SSME
Ако ще говорим за статистика най-добре да гледаме печалбата...
Бmw
Audi
Бmw
Profit €204 million (2009)
Audi
Profit € 1.347 billion (2009)
Business ownership is a risk and it`s not for the faint of heart.
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
- smg
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi 20VTQ
- Мечтае да кара: SSME
bmwfena написа:и аз това се питам![]()
![]()
![]()
Що бе?
Нали темата беше за забавление..,
Business ownership is a risk and it`s not for the faint of heart.
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- V8 project... loading
smg написа:bmwfena написа:и аз това се питам![]()
![]()
![]()
Що бе?
Ние се забавляваме достатъчно, когато някой който е объркал форума, драсне клечката

smg написа:bmwfena написа:и аз това се питам![]()
![]()
![]()
Що бе?
Забавление, забавление ама като нямат аргументи и фактите говорят друго, вече не и ме толкова смешно.
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- V8 project... loading
shpeki написа:smg написа:bmwfena написа:и аз това се питам![]()
![]()
![]()
Що бе?
Забавление, забавление ама като нямат аргументи и фактите говорят друго, вече не и ме толкова смешно.

Хората в момента дрифтят навън и не се занимават да отговарят, а тези с грешния wheel drive висят по форумите