Въпрос за USPS The United States Postal Service
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Въпрос за USPS The United States Postal Service
Принципно всичко може да се прати през USPS. Само, че друг е въпроса как ще се декларира. Ако ти е пъхнал парите в пликче и го е декларирал като писмо /често срещана практика/ може и да ги е пратил. НО малко е вероятно, тъй като USPS не носят отговорност за недекларирани стоки или стоки за стойност по-висока от обявената. В твоя случай най-веротно те мотаят, тъй като USPS идва най-бавно до България /става въпрос за месеци/ и може би през това време ще се опитват да те обработват за останалото, което трябва да свършиш. Съшо така, като нищо може да има и пратка, ама празна за заблуда. Така, че просто отпиши идеята да си получиш парите по тоя начин. Искай MoneyGram - за 10 минути идват парите, вярно в банка ама пък сигурно. Още повече, че таксата за до 1000 долара е само $15. Ти си решаваш.
Поздрави.
Поздрави.
- vvaskoo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 335d
Ако ще продаваш нещо НЕ-материално в никакъв случай не използвай ПейПал защото може да бъдеш измамен много лесно . 

- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
Айде бе ? Имам над 90 продажби в ибей, за покупки за 11 години не знам колко имаме общо с булката, абе 300 да са, досега само един китаец ме излъга с УСБ стикче 32 ГБ, но това бяха 5 долара
Айде ще ти дам моя пейпал, и да видим как ще стане измамата
Имам и 5 кредитни, и техните номера мога ти дам, аз после ще се оправям сам 

Айде ще ти дам моя пейпал, и да видим как ще стане измамата

- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
sadex5 написа:Айде бе ? Имам над 90 продажби в ибей, за покупки за 11 години не знам колко имаме общо с булката, абе 300 да са, досега само един китаец ме излъга с УСБ стикче 32 ГБ, но това бяха 5 долара![]()
Айде ще ти дам моя пейпал, и да видим как ще стане измаматаИмам и 5 кредитни, и техните номера мога ти дам, аз после ще се оправям сам
Колега, недей така смело, защото аз съм жив пример, как изгорях със 750лв. - платени през PayPal.
sadex5 написа:Айде бе ? Имам над 90 продажби в ибей, за покупки за 11 години не знам колко имаме общо с булката, абе 300 да са, досега само един китаец ме излъга с УСБ стикче 32 ГБ, но това бяха 5 долара![]()
Айде ще ти дам моя пейпал, и да видим как ще стане измаматаИмам и 5 кредитни, и техните номера мога ти дам, аз после ще се оправям сам
... такива като тебе горят най-много и най-лесно щото си мислите че сте неуязвими...
няма да влизам в детайли- но може да си получиш парите, "извадиш" от пейпал, внесеш в твоята (друга) банкова сметка, видиш дебита там и... след 2 седмици да видиш пейпала си на минус сумата и ти начисляват дори лихва...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- lowrider
- ентусиаст
-
- Кара: DUB bimmer down the road in style
Да ползвам темата на колегата, с едно момче от САЩ искаме да направим чист бартер, като аз поемам шипинга в двете посоки. Аз му пращам една част, тоя я получава и ми праща друга. Дайте съвет какво да правя, да я пратя на познат в САЩ и той да задейства нещата или да шипвам от тук.
Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам
силиконките да барам
шестаците да карам
lowrider написа:Да ползвам темата на колегата, с едно момче от САЩ искаме да направим чист бартер, като аз поемам шипинга в двете посоки. Аз му пращам една част, тоя я получава и ми праща друга. Дайте съвет какво да правя, да я пратя на познат в САЩ и той да задейства нещата или да шипвам от тук.
нямаш никаква защита или гаранция че няма да те минат. защо трябва първо ти да пращаш? като толкова си вярвате нека той да ти прати неговата част първо и после ти му прати твоята и му преведи пари за шипинга. дали ще пращаш от бг или от америка- принципа е същия.
алтернативно можеш да търсиш услугите на някоя escrow service или в най-лошия случай му кажи да пост-не часта на ибей и ти я купи. така поне ще имаш някаква малка потребителска защита защото американците гледат да не си осират ебей фиидбек-а...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2