Откраднато Е30
Модератор: Общи модератори
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Re: Откраднато Е30
liloff написа:Дай ми някоя Е30ка купе за 800лв към 90та година. Да не е изгнила, в движение и да е с документи. Веднага ти я плащам
Е то тая ся на заека, не е ли 480лв

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
начи аз нещата ги виждам така....:
купувача страда ,заека е лошия! по аналогия с "оная" тема купувача трябва да се омъжи за тези,които го защитават ,да им роди деца ,а лошия заек да се засрами във форума и всички да пиеме по едно за здравето на младоженците пред Билла..... разбира се тва само ако купувача е мома.-...
ако е мъжкар ,както се проявява в разговорите си ще иде на омв-то ,ще даде на заека парите и всички ще са щастливи и доволни и форума ще е решил още една драма.
купувача страда ,заека е лошия! по аналогия с "оная" тема купувача трябва да се омъжи за тези,които го защитават ,да им роди деца ,а лошия заек да се засрами във форума и всички да пиеме по едно за здравето на младоженците пред Билла..... разбира се тва само ако купувача е мома.-...
ако е мъжкар ,както се проявява в разговорите си ще иде на омв-то ,ще даде на заека парите и всички ще са щастливи и доволни и форума ще е решил още една драма.
Последна промяна SKISA на 14 Дек 2010, 17:53, променена общо 2 пъти
Biankonero написа:.........
трябва при разваляне на сделката да му върне всичко, освен капарото, след като си е върнал колата. Така го виждам аз като коректно. .....
не си прав, Симо...щото за времето от даването на капарото до тоя момент купувача я е карал тая кола...и не се знае как я е карал....има все пак някаква амортизация, представи си, че я е прегрял и мотора е фира....или друго....продавача как ще бъде обезщетен в случая?

- SKISA
-
-
zazomazo написа:Biankonero написа:.........
трябва при разваляне на сделката да му върне всичко, освен капарото, след като си е върнал колата. Така го виждам аз като коректно. .....
не си прав, Симо...щото за времето от даването на капарото до тоя момент купувача я е карал тая кола...и не се знае как я е карал....има все пак някаква амортизация, представи си, че я е прегрял и мотора е фира....или друго....продавача как ще бъде обезщетен в случая?
а ако през тва време заека е можел да продаде колата на друг!? ко праиме!? примерно са дошли още трима мераклии ,ма той ги е върнал, щото колата вече е била капарирана! има ли капаро и сделка -сделката вече е в ход и трябва да си отиде до крайният резултат. като някой се дръпне по средата просто губи ,квото е дал. независимо коя от страните....
- kokali praa vsiakvi
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 328i Мойта, e53 Семейната
- Мечтае да кара: 635i e24, 850i e31
- Детайли за колата: Истинската 328ца
liloff написа:"Пазарна цена", "реална цена" и "цена, която си склонен да платиш" за нещо са много различни неща.
Кокалите... не ти е на място поста. Не е мястото да си обясняваме за пазарни стратегии и как всяка покупка е емоционална.
Т.е. това е цената, на която са се договорили, следва всичко написано в тази тема
Дай ми някоя Е30ка купе за 800лв към 90та година. Да не е изгнила, в движение и да е с документи. Веднага ти я плащам
По принцип си прав. Просто ми е интересно в какво състояние е "обекта на сделката". Все пак съотношението цена-качество би ми помогнало в случая да преценя дали между двамата намесени в казуса има безскрупулен тарикат или супер неопитен баламурник. А гореописаната от теб Е 30 и аз я "търся".
Жените биват два вида : 1. Слабички 2. Убавки... И с броя на цилиндрите е подобно ...

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
A Biankonero поставяш се само от негова страна.. я да те питам.. примерно.. Пред сватба си и си си продал колата да си направиш сватбата с парите.. Минава сватбата и остава да ти виси с 500лв.. кво правиш? Взимаш назаем 1600лв да му ги върнеш или му връщаш колата с уговорката да си получиш незнайно кога тия 500лв? Или дай друга идея.. Хайде.. за да не стигаме до ексцесии.. Освен това аз съм му давал възможност и съм му казвал.. Да ми ги даде разсрочено като не може на веднъж.. а той винаги като наближи срок се скрива.. звънял съм му минимум 30 пъти.. включително и 30 мин преди да взема колата.. И като я взех.. как няма и 20 мин и ми написа обади ми се.. ?
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
SKISA написа:zazomazo написа:Biankonero написа:.........
а ако през тва време заека е можел да продаде колата на друг!? ко праиме!? примерно са дошли още трима мераклии ,ма той ги е върнал, щото колата вече е била капарирана! има ли капаро и сделка -сделката вече е в ход и трябва да си отиде до крайният резултат. като някой се дръпне по средата просто губи ,квото е дал. независимо коя от страните....
А иначе по колата мога да кажа следното.. джантите с които я дадох.. 16ките са вече заменени от някакви 15ки със дърт дот които отпред дори са сложени с посоката на обратно.. картера е сцепен а по звука на мотора дори се замислям че е карана без масло.. гърнетата някъде да скъсани и бучи.. парно няма.. е кажете вие за състоянието.. Да не говорим че като я прибирахме на през 3 пресечки и бензина свърши.. смятайте как се кара и поддържа..
А иначе след като ми даде капарото не ми звъняха 1-2-5 човека а много повече.. ама им казвам сорка капарирана и съм я запазил на момчето..

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
е това за почупената кола е нещото което прелива чашата и те прави изцяло невинен за това което си направил. мести си го в другия крачол и приключвай одисеята
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- Biankonero
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i
zazomazo написа:Biankonero написа:.........
Така е Зазо, но това са "ако"-та. Ако има нещо такова, разбира се че трябва да се отбият част от парите, но не и "не му връщай нищо".
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Извинявам се за
,баси инфлацията как яде парите,в началото на темата се споменават 300 лева,сега към даденият момент са около 480-500 лева 

- Biankonero
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i
uricatoli написа:A Biankonero поставяш се само от негова страна.. я да те питам.. примерно.. Пред сватба си и си си продал колата да си направиш сватбата с парите.. Минава сватбата и остава да ти виси с 500лв.. кво правиш? Взимаш назаем 1600лв да му ги върнеш или му връщаш колата с уговорката да си получиш незнайно кога тия 500лв? Или дай друга идея.. Хайде.. за да не стигаме до ексцесии.. Освен това аз съм му давал възможност и съм му казвал.. Да ми ги даде разсрочено като не може на веднъж.. а той винаги като наближи срок се скрива.. звънял съм му минимум 30 пъти.. включително и 30 мин преди да взема колата.. И като я взех.. как няма и 20 мин и ми написа обади ми се.. ?
Аз само казах как изглежда отстрани - безпристрастно, защото не познавам нито теб, нито него. А че колегата с темата е келеш, който разбира от мъжка дума и уговорки само когато и ножа и хляба са у теб - това ми е ясно. Дано се разберете като хора

На Зайо ще му се дадът парите и всичко ще приключи, както казах вече не съм искал нито да се карам с него нито да не му връщам парите. НАПРОТИВ Зайо е супер пич и се радвам че се запознах с него. Това че аз направих грешка и му се израх в устата буквално като съм се крил не ми прави чест. Наистина съм ацки зле с парите в момента понеже съм безработен родителите ми живеят в чужбина и трябва сам да се оправям... Дано колегите ме разбират и не ме нападат.

jynkis написа:На Зайо ще му се дадът парите и всичко ще приключи, както казах вече не съм искал нито да се карам с него нито да не му връщам парите. НАПРОТИВ Зайо е супер пич и се радвам че се запознах с него. Това че аз направих грешка и му се израх в устата буквално като съм се крил не ми прави чест. Наистина съм ацки зле с парите в момента понеже съм безработен родителите ми живеят в чужбина и трябва сам да се оправям... Дано колегите ме разбират и не ме нападат.
... толкова ли беше трудно да го напишеш това преди няколко дни и всичко да приключи като при бели хора?
проблема на излагацията не е самата излагация- а начина по които след това излагащия се продължава да дълбае...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- SKISA
-
-
всичко е добре ,когато завършва добре!
кофти беше да се налага да се изпише толкова ,за да се разберат някои работи ,но няма проблем. да се надяваме ,че много хора са прочели и са си сложили обица на ухото....

кофти беше да се налага да се изпише толкова ,за да се разберат някои работи ,но няма проблем. да се надяваме ,че много хора са прочели и са си сложили обица на ухото....