Откраднато Е30

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Re: Откраднато Е30

Мнение от Pitbull_Germany » 14 Дек 2010, 20:32

alx написа:
jynkis написа:На Зайо ще му се дадът парите и всичко ще приключи, както казах вече не съм искал нито да се карам с него нито да не му връщам парите. НАПРОТИВ Зайо е супер пич и се радвам че се запознах с него. Това че аз направих грешка и му се израх в устата буквално като съм се крил не ми прави чест. Наистина съм ацки зле с парите в момента понеже съм безработен родителите ми живеят в чужбина и трябва сам да се оправям... Дано колегите ме разбират и не ме нападат.

... толкова ли беше трудно да го напишеш това преди няколко дни и всичко да приключи като при бели хора?

проблема на излагацията не е самата излагация- а начина по които след това излагащия се продължава да дълбае...

След тоя пост какво да се добави повече...обобщи цялостната ситуация!

uricatoli написа:
Г-н Дурчев, като виден адвокат бихте ли дали една безплатна консултация на "потърпевшия" ваш познат за който хора от форума при продажбата ме помолиха да не прецаквам момчето и да бъда коректен. Обяснете му моля какви са му шансовете. Т.Е. че няма никакви.. И че в момента със всички документи които имаме и нямаме е абсолютно на добра воля от моя страна да му давам още срокове за да му върна колата.. В момента ми обяснява, че не можело да дойде на бояна понеже трябвало да бъде на Герена.. Кое му е по-важно да дойде да си върне колата или да си ходи на герена.. Ще го убиват ли ако не е там "жив или мъртъв".. Той кво си мисли че се гъбаркам ли?

Ами аз вече ти дадох, мон ами :mhihi: Реално той има договор за капаро...в който пише, че му е изгърмяло капарото ;) Така че, приятелю, тая кола си е твоя по всяка една алинейка ;)

Biankonero написа:Най-много Мишо да ти даде акъл да си извадиш едно медицинско :mhihi:

Какво лошо има, бе, Симо...и аз трябва да папкам, бе...нека се съдят хората :mhihi:

Иначе сериозно, Заек - не знам доколко морално би било, но ако приемем, че колата наистина е в ужасно състояние към момента, то купувача НЕ трябва да вземе и стотинка. Все пак това е амортизация и овехтяване на тази вещ. А и примерът с лизинга си е много добър...в крайна сметка това е лизинг. А и ако си купиш да речем едно БМВ от Камор, внесеш си първата вноска, смажеш го пиян като мотика и ти отпадне каското, върнеш го и им кажеш, че не го искаш...вярвай ми, ще те съсипят от дела, защото колата вече няма да е в "търговски вид". Та това ми е мнението като цяло. Вече ти си преценяваш. Но му дай на човека срок до следващия четвъртък, защото лично на мен ми е интересно да видя какво ще измисли...може би ще трябва да ходи на особено важно оперно представление!!! Колкото и да си фен, все си мисля, че като си на път да изгърмиш с 1500 лв., един мач е доста по-маловажен от тях. А и след целия пейзаж...върни му колата, когато си вземеш парите...всичките, а не част от тях ;)
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 14 Дек 2010, 20:35

SKISA написа:всичко е добре ,когато завършва добре! :yes:
кофти беше да се налага да се изпише толкова ,за да се разберат някои работи ,но няма проблем. да се надяваме ,че много хора са прочели и са си сложили обица на ухото....

Абе бате.. аз като гледам нищо не е завършило.. Верно че пича се е усетил че положението му е крайно зле.. Ама като гледам.. е30ката е още при мене а парите в джоба ми ги няма.. И неясно кога ще бъдат там..

А Дурчев.. прав си прави си.. ама за срокове ще се говори в четвъртък на ОМВ.. не ме интересуват опери и лебедови езера..

Все пак хазяина ми като дойде оня ден не ме пита на коя опера съм бил ами идва директно на въпроса де са парите за наема..
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 14 Дек 2010, 20:40

Абе заек, а като си толкова честен и примерен, що не отидохте да си направите договор в който да упоменете че ти е дал част от парите и останалите трябва да ти ги даде до еди си коя дата, или на вноски?
Аз знам отговора, ма кажи да разберат всички, що за принципен, честен и добронамерен :winky:

П.с.: Нещо много ти порасна работата от как почна да движиш с Цветан, точно както така наречените "мутреси" ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Biankonero » 14 Дек 2010, 20:48

Какво лошо има, бе, Симо...и аз трябва да папкам, бе...нека се съдят хората

Ти как да е - ще се справиш, ама онова бензиновото не признава пости :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 14 Дек 2010, 20:51

познато , познато :mhihi:
ама гледайте да се оправите с мир и любов.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 528 на газчица...
Мечтае да кара: МиГ-29

Мнение от pkaramitev » 14 Дек 2010, 20:55

Оххх....четох цялата тема!
Нямам търпение да видя какво ще се случи в серията на 16 ,в четвъртък дето ще я излъчват! :lalala:
Няма друга такава дива тема,трябва да я сложат "ВАЖНА"
Зайо,ако съм на твое място,след 16 колата я пускам на части! :yes:
За да си купя моята кола теглих заем от ДСК,ако не платя вноска,какво става мислите!?
Ама си я купих щото работя,а не щото съм на 21,не работя и съм разглезен лигльо......
Изображение
Изображение

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 14 Дек 2010, 21:05

VesoPesa написа:Абе заек, а като си толкова честен и примерен, що не отидохте да си направите договор в който да упоменете че ти е дал част от парите и останалите трябва да ти ги даде до еди си коя дата, или на вноски?
Аз знам отговора, ма кажи да разберат всички, що за принципен, честен и добронамерен :winky:

Кажи ми айде какъв е отговора? Като ти беше с мене тогава и знаеше че отиваме за всичките пари.. и на място се разбра че ще ми доплаща.. И аз на честна дума се съгласих и кво се опитваш да кажеш заради някви наши дразги с тебе.. че аз съм го направил нарочно за да набутам пича така ли?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
Мечтае да кара: е36 с осмак
Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.

Мнение от Boyadjiev » 14 Дек 2010, 21:24

На тоз младеж никаква кола не трябва да му се дава, не носи ли парите, няма кола. Па като гледам и тоя аватар "София-запад" <- :mhihi: изобщо не трябва да му се продава БМВ, че пак ще започна да се срамувам от БМВ Комюнити. Таман се оправиха нещата и вече гледам само бели и усмихнати хора по БМВтата :bchug:
ОФФ: И аз ще дойда на Бояна да гледам сеир :mhihi:
Изображение Изображение Изображение
Уважавай другия, независимо каква кола кара.

ентусиаст
Аватар
Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R

Мнение от BULL3T » 14 Дек 2010, 21:31

Boyadjiev написа:На тоз младеж никаква кола не трябва да му се дава, не носи ли парите, няма кола. Па като гледам и тоя аватар "София-запад" <- :mhihi: изобщо не трябва да му се продава БМВ, че пак ще започна да се срамувам от БМВ Комюнити. Таман се оправиха нещата и вече гледам само бели и усмихнати хора по БМВтата :bchug:

хаааааааааааа хахахахахаха ти верваш ли си на това което написа,че уж тъкмо си бил почнал да виждаш читави бмвджии. Ще ти кажа нещо от личен опит: след голфаджиите ,бмвджиите са най-големите селяци,мамини детенца,лигльовци,псевдогъзари,разбирачи и отвореняци който живеят в България.

30% от бмвджиите са читави хора,останалото са такива квито написах по-нагоре!!!

Знам че сега половината форум ще ме нападне,ама съжелявам колеги,така е. При положение,че на всеки млад гъзар взел книжка оня ден,мечта му е 320ка или ЙЕСка,а пък големите гъзета дето уж са по улегнали е34ка 520ка и вече света е техен!!!!
Изображение
"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"

ентусиаст
Аватар
Кара: e60 e30 turbo

Мнение от ///ivanE30 » 14 Дек 2010, 21:36

аз затва не ходя по сбирки , пълно е с "маняци" готови на сичко , знаещи сичко , готови да помогнат и после такива теми....визирам отношенията на заека и весо :yes: в случая няма ли пари няма кола и аиде за враца :mhihi:
bedrock city racing

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
Мечтае да кара: е36 с осмак
Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.

Мнение от Boyadjiev » 14 Дек 2010, 21:39

BULL3T написа:
Boyadjiev написа:На тоз младеж никаква кола не трябва да му се дава, не носи ли парите, няма кола. Па като гледам и тоя аватар "София-запад" <- :mhihi: изобщо не трябва да му се продава БМВ, че пак ще започна да се срамувам от БМВ Комюнити. Таман се оправиха нещата и вече гледам само бели и усмихнати хора по БМВтата :bchug:

хаааааааааааа хахахахахаха ти верваш ли си на това което написа,че уж тъкмо си бил почнал да виждаш читави бмвджии. Ще ти кажа нещо от личен опит: след голфаджиите ,бмвджиите са най-големите селяци,мамини детенца,лигльовци,псевдогъзари,разбирачи и отвореняци който живеят в България.

Знам че сега половината форум ще ме нападне,ама съжелявам колеги,така е. При положение,че на всеки млад гъзар взел книжка оня ден,мечта му е 320ка или ЙЕСка,а пък големите гъзета дето уж са по улегнали е34ка 520ка и вече света е техен!!!!

По едно време гледах само 18-ски с цветнокожи зад волана, някави дръгели по улиците някакви простотии, гледащи лошо младежи (и аз съм млад де, ама не гледам поне лошо :mhihi: )... Докато от месец-два не съм забелязал въпросните субекти по улиците. Само бледолики виждам. Както и скраперските коли също ми се струва че страшно много намаляха...
Изображение Изображение Изображение
Уважавай другия, независимо каква кола кара.

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 14 Дек 2010, 21:42

Biankonero написа:
Какво лошо има, бе, Симо...и аз трябва да папкам, бе...нека се съдят хората

Ти как да е - ще се справиш, ама онова бензиновото не признава пости :mhihi:

Мани, мани...то е най-голЕмата гад - няма ли за ядене само ми тегли една и спира...и това е :mhihi: Та затова 2 пъти по-наложително е - хем аз да напълня тумбака, хем говедото :mhihi:
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

ентусиаст
Аватар
Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R

Мнение от BULL3T » 14 Дек 2010, 21:44

Boyadjiev написа:
BULL3T написа:

По едно време гледах само 18-ски с цветнокожи зад волана, някави дръгели по улиците някакви простотии, гледащи лошо младежи (и аз съм млад де, ама не гледам поне лошо :mhihi: )... Докато от месец-два не съм забелязал въпросните субекти по улиците. Само бледолики виждам. Както и скраперските коли също ми се струва че страшно много намаляха...

Дефинирай скраперски коли,щото по мойте стандарти аз карам точно такива! :mhihi: :mhihi: :mhihi: :winky:

Иначе не си се загледал хубаво в шоферите,просто като дойде зима,гъзетата ги е шубе,че нали зимната гума е скъпа и се кара по рядко зимата! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"

Dicky Wolf
Аватар
Кара: Z4M Roadster

Мнение от TsvetanVR » 14 Дек 2010, 21:55

BULL3T написа:

А ти от кои си? :D
Изображение

I wanna leave you far behind....

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 14 Дек 2010, 22:40

аз за тва гледам до края на годината да се разделя с е30ките :mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата