Неплащането на данъка е на път да свърши!
Модератор: Общи модератори
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Re: Неплащането на данъка е на път да свърши!
Не го разбирам това с неплащането...вие си знаете!
Обаче ще е смешно, ако верно задължат по някакъв начин всички "тарикати", който са "забравили" 2-3-4 години да си платят данъка
...щото това с неплащането си точно тарикатлък, а както знаем...Българина си пати точно от своя тарикатлък!!
Обаче ще е смешно, ако верно задължат по някакъв начин всички "тарикати", който са "забравили" 2-3-4 години да си платят данъка

...щото това с неплащането си точно тарикатлък, а както знаем...Българина си пати точно от своя тарикатлък!!

- b.bonev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Astra j 1.4 t
Аз пък много добре го разбирам това с неплащането. Българина е беден, българина масово живее ден за ден и всеки поставен в такава ситуация гледа да спести откъдето може.
"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.
не опира до бедността, колега....
спомни си скорошното разследване за палатите, дето са декларирани като офиси или въобще не декларирани
собствениците им не е да са сиромаси...
всичко е от вродената склонност на българина да се опитва да пре*бе системата
спомни си скорошното разследване за палатите, дето са декларирани като офиси или въобще не декларирани

собствениците им не е да са сиромаси...
всичко е от вродената склонност на българина да се опитва да пре*бе системата

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Е и кво стана с въпросните пaлати - нищо, бутат некви бунгала..
..
Да заповядат и ще им се плати, а и до 31.12 има още време...

Да заповядат и ще им се плати, а и до 31.12 има още време...
Последна промяна Сондьора на 16 Дек 2010, 14:27, променена общо 1 път
- Junkie
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36
Пичове, това отдавна е факт...(или поне в Пловдив..) Аз лично имам вече 2 честитки от данъчното, както и повечето хора които познавам... връзката м/у кат и данъчното е направена отдавна..... Не че съм се засилил сега покрай празниците да плащам, но в един момент искам не искам.... ще стане! правете си сметката - неизбежно е 

djvisage написа:Ако сте пропуснали двумесечния срок за регистрация по - добре изчакайте още две години и тогава регистрирайте защото в противен случай има акт от 20 - 200 лв.
защо да се чака 2 години

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Надявам се правите разлика между обявена кола в данъчното + неплащане на данък и необявена кола пред данъчното. При първия случай рано или късно задължително плащаш дължимия данък + лихви. Там едва ли някой храни празни илюзии, че ще му ги опростят. При втория случай поне до скоро, когато колата е необявена никой не те търси.
Преди около месец когато реших да продавам кабриото отидох и му платих данъка за 4 години накуп - 670 лева като около 150 от тях бяха лихви.
Преди около месец когато реших да продавам кабриото отидох и му платих данъка за 4 години накуп - 670 лева като около 150 от тях бяха лихви.

- Junkie
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36
X-citer написа:Надявам се правите разлика между обявена кола в данъчното + неплащане на данък и необявена кола пред данъчното. При първия случай рано или късно задължително плащаш дължимия данък + лихви. Там едва ли някой храни празни илюзии, че ще му ги опростят. При втория случай поне до скоро, когато колата е необявена никой не те търси.
Никога не съм стъпвал в данъчното.... т.е. не съм си обявил колата там, и аз мислех че ако не я обявя няма да ме търсят ама ей на....
Самата честитка ако не ме бърка паметта започва с "при направена справка с Пътна полиция(КАТ), е установено..." и така....

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Ами нали трябва все отнякъде да напълнят празната хазна, па и що да вземат само данъка, като могат да цицат много повече от трупащи се лихви 

Последна промяна saleen на 16 Дек 2010, 10:55, променена общо 1 път
Никой не мое ма връне на селу!
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Аз мога да добавя. За ГТП при нас искат квитанция или каквото и да е, за платен данък. Е, как се кара кола без преглед? И аз, щото съм селски тарикат, както много други (данъка на колата е 331 лв.), не съм го плащал 2009 и 2010. И отивам на преглед, свиркам си, излиза един от служителите и питам аз, какво документи требат, че май не си носех големия талон и оня вика това, това и данъка и аз се облещих. Ами сега? Измъкнах се по терлички и изчезнах, щях да стана за смях. Щото ми бяха казали преди, че не искат, приятели разни. Ам ся? И не ме питайте как, ама за една седмица олекнах със близо 700 лв. и то защо, защото съм тарикат. Имал съм ги парите в 2009, ама що да ги дам. Та съвет мога да дам към всички тарикати. Губим колеги, с много.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
b.bonev написа:Аз пък много добре го разбирам това с неплащането. Българина е беден, българина масово живее ден за ден и всеки поставен в такава ситуация гледа да спести откъдето може.
Съвсем логично ми се вижда просто да не си купуваш кола щом живееш ден за ден. Тоест ако човек се чуди от къде да спести просто няма кола. Не е срамно.
Много ми харесват и мненията от типа "Разриват само булевардите, а кварталната уличка е заледена, няма да платя". Ако иска човек винаги може да си намери оправдание да не плати. Освен това по кварталните улички едвам може да се мине с кола, да не говорим за снегорин, просто физически това е невъзможно.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
pampo написа: Освен това по кварталните улички едвам може да се мине с кола, да не говорим за снегорин, просто физически това е невъзможно.
Кажи го това на немците,щото не го знаят и горките чистят ли чистят
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
То е ясно, че ще свърши неплащането на данъка рано или късно. Явно обаче за да се направи подобна система изисква доста вложения иначе Хер Флик отдавна да го беше направил.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Е.Димитров написа:pampo написа: Освен това по кварталните улички едвам може да се мине с кола, да не говорим за снегорин, просто физически това е невъзможно.
Кажи го това на немците,щото не го знаят и горките чистят ли чистят
Ясно ми е че снегорина на много места не може да мине, ама пък може да се остави бележка - утре чистим и така да се разкарат талигите, пък който не му е в движение колата - паек, наказателен паркинг, бракуване и тн.
ПС Пред стария ми блок КАМИОНИТЕ които не се движат са вече 2, а колите още повече. Еми писна ми...

- djvisage
- младши ентусиаст
-
- Кара: Ford Galaxy
- Мечтае да кара: ///M
nazo1976 написа:djvisage написа:Ако сте пропуснали двумесечния срок за регистрация по - добре изчакайте още две години и тогава регистрирайте защото в противен случай има акт от 20 - 200 лв.
защо да се чака 2 години
Има давностен срок от 2 години и като изтекат не ти налагат глоба.
THE POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL!!!