Няма такава държава

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Няма такава държава

Мнение от exotique » 15 Дек 2010, 18:42

бахти тъпата песен(ако може въпбще да се нарече така)
Това според мен си е чисто политическа заигравка с цел някой нов(рзс?) Петров да дойде на власт :no:

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 15 Дек 2010, 19:07

Кефи ме песента, най-вече тва, че не отбира кого плюе. Мазни се на някой и ще го "лъзне" в ефира нежно, обаче не пречи на песента да ми харесва. А колкото до тва дали е вярна - донякъде. 'Щото ако беше той... хах, лошо.

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 15 Дек 2010, 19:35

deyan-enchev написа:не бъдете перфекционисти колеги, важното е живи здрави, ядене и пиене на масата + сгодна женица в леглото
и без тва сички на пепел ще станем, кво се палите

:bowdown: :bowdown: :bowdown:
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

((:BuKcu:)) написа:Бройте ме и мен :mhihi: :mhihi: :mhihi: И без това ми се отвори глътка :mhihi:

Ти пък къде се буташ сред мъжете?! :winky: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 15 Дек 2010, 23:53

чак сега я пуснах тая песен,ама я врътнах на бързо.то бива простотия,ама на нищо не прилича.уж професионалист кьоравия,а му написали такъв текст :banghead:
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Astra j 1.4 t

Мнение от b.bonev » 16 Дек 2010, 9:41

много силни думи на Слави в песента, евала за куража. Освен него сичко живо /със трибуна/ се покрило в миша дупка.
"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: СамУет

Мнение от Пинтев » 16 Дек 2010, 11:27

b.bonev написа:много силни думи на Слави в песента, евала за куража. Освен него сичко живо /със трибуна/ се покрило в миша дупка.

Кви силни думи.Пълен глупак е тоя Слави,вече и Шоуто му замря и се чуди как да си подържа реитинга.Голям боклук е,чудно ми е ако той е премиер какво би направил????
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 16 Дек 2010, 11:46

Веселин|Василев написа:На Славчо щото нищо не му дадоха от ГЕРБерската баница и почва да храни наред. Много подъл човек е тоя Трифонов, а се мазни по телевизията! :bang:

Офффф великия ТВ водещ много го заболя, когато Бат Бойко го изложи без упойка пред цяла България със смешните му амбиции да влиза в политиката и сега излива ли излива помия с кофата по бившия си идол :mrgreen: Грозна и комплексарска работа :dunno: Може да е висок славчо на ръст, но като характер е едно дребно, злобно и жалко човече. Ако не беше този резил с политиканстването можеше и да ми хареса песента, ама като се замисли човек каква е предисторията и реалната причина за нейното написване.... :mhihi:
Никой не мое ма връне на селу!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Astra j 1.4 t

Мнение от b.bonev » 16 Дек 2010, 12:23

Резила и политиканстването са изцяло патент на бат ти ойко.
"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 16 Дек 2010, 16:16

Ш, алоооо, колеги, не се отклонявайте! :!:
Таа тема е за плюене по държавата! :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kosa4a » 16 Дек 2010, 16:45

...
Последна промяна kosa4a на 17 Дек 2010, 22:38, променена общо 1 път

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 16 Дек 2010, 17:12

kosa4a написа:Кой се събудил,събудил.При умишленото ни лишаване от "интелигенция",много важно нещо е човек сам да разбира кога му е добре и кога не.Нелогично,но дори и в това нямаме единство ! Но пожелавам на всички ни да проумеем ,че "съединението прави силата" важи за хората извън сградата,а не за тези вътре! За достигане на Освобожението са били нужни 500 години !Аз немога да чакам толкова,при положение че е нужно толкова малко усилие! Нито мойте праправнуци ! А Вие ? Така си и знаех. Затова нека не изпускаме шанса,който ни се предоставя: да изберем как да ни управляват ,а не кой !

И как ше го направиш?
Е го възвишения бате бойко, и аз гласувах за него, колко надежди колко нещо му се възлагаше, еее кво направи - един голем уй. Оправи жена си със банката, взе един михлюзин да ми показва пици мици разни, за една година трима ли 4 здравни министъра смени, другия му миндил прасна 2-3 смешни пишман акции, от които реални никой не влезе в затвора. Ееее за кого ше гласуваш, всички са един дол дренки, обещания големи - идват, пълнят гушата и черта.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 16 Дек 2010, 17:44

xpl0d ми напомни отново за:
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e21,е34, астрахаш,цлк-в208
Мечтае да кара: 850
Детайли за колата: петица- хубавица

Мнение от akula » 16 Дек 2010, 18:26

_65536_kb_sec_ написа:xpl0d ми напомни отново за:
Изображение

:paranoid: :paranoid:
-харчи малко а бега много, чупи се трудно а се поправя лесно, що е то?
-БМВ е34

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 16 Дек 2010, 19:01

xpl0d написа:
И как ше го направиш?
Е го възвишения бате бойко, и аз гласувах за него, колко надежди колко нещо му се възлагаше, еее кво направи - един голем уй. Оправи жена си със банката, взе един михлюзин да ми показва пици мици разни, за една година трима ли 4 здравни министъра смени, другия му миндил прасна 2-3 смешни пишман акции, от които реални никой не влезе в затвора. Ееее за кого ше гласуваш, всички са един дол дренки, обещания големи - идват, пълнят гушата и черта.

Принципно си прав, НО бат ти бойко прави много повече от предишните одиоти които бяха на власт. В България с всичка сила все още важи "Да изберем по-малкото зло"!!

П.П Аз даже си мисля, че все още ГЕРБ не са дошли на власт. Май първо трябва да изкомят този тумор "тройната коалиция" от сърцето на България!
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kosa4a » 16 Дек 2010, 19:47

...
Последна промяна kosa4a на 17 Дек 2010, 22:39, променена общо 1 път

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата