В днешно време циганин да си!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

В днешно време циганин да си!!!

Мнение от Binev_OuT » 16 Дек 2010, 20:52

Става дума за братята роми.Значи нашата фирма осигурява работа на няколко човека,роми които са включени към някаква програма която се състои в:Дават им подслон(доста хубава къща),ЛСД телевизори,интернет и всичко необходимо за да живеят като нормални хора.Ромите,които са включени в тази програма плащат по 130лв на месец(само тези които работят).
Значи тези 130лв включват - наем,парно,храна и всички други разходи.
Така преди около 6 месеца нашата фирма нае едно момче на работа.Момчето си работеше сичко точно.Колеги,колежки шефове всички му показахме едно човешко отношение даже съпроводено с малко съжаление към него - нали бедно момче,няма родители и т.н.Тъйкато живее далеч от работата,му осигуряваме безплатен превоз от къщата му до работното място и всичко му е точно на него - истински цар.Мина се немина известно време и почна да прави каквото си иска.Става си тръгва когато му е кеф,бута по джобовете и чантите на колегите си(които сигурно взимат по ниска от него заплата)и никой не го закача.Оплакваме се от него при шефовете и никой никакво внимание.
И сега,преди няколко дни един от нашите колеги(Българин) го освободиха с предтекст,че няма работа.Ден след това пристига още един нагъл мангал от същата тази програма,аз вече направо неиздържах и отидох да говоря лично със шефа си.
Зададох му въпроса - "Защо трябва когато си оставям някъде нещата да тръпна от страх,че някой ще ме обере"
Отговора беше - "ами това са деца сирачета,нямат родители имат нужда от работа"
И каква им е нуждата викам аз - хранят ги поят ги,не плащат данъци имат си лични доктори,че и фейсбук ползват и булсат си имат каква им е нуждата.
Само циганите ли са сираци,нямали Българчета без родители,нямали Българчета които се нуждаят от работа.
Как може да даваме работа на тия дето нямат завършено средно образоване - единия го питам Къде се намира Америка,оня ми вика - ами в Европа.Викам айдивее ти си страшен.
Познавам хора БЪЛГАРИ,които ходят да хвърлят буклуци сутрин в 04:00ч сутринта за да купи лекарства на баба си,неможе да си плати тока и да си купи дърва за огрев.Представятели си Българи работят на сметището,а ония 2-цата си опънали краката в склада и си цъкат с телефоните :banghead: :banghead: :banghead:
ЦИГАНИН ДА СИ В ДНЕШНО ВРЕМЕ!!!Няма да си на студено,няма да се налага да бачкаш,можеш да си крадеш,па и ку**а ша ти вземат в петък вечер - пууу номер едно са Горките те!!!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Re: В днешно време циганин да си!!!

Мнение от feel » 16 Дек 2010, 20:57

За съжаление Реалност!

Аватар
Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
Детайли за колата: Бяла и стара

Мнение от kemakozeE36 » 16 Дек 2010, 20:59

Е такива като шефа ти за за бой.Наистина как може на катранмен да даваш работа дето не може да си напише името без да си оплези езика, да се почесва зад врата и да прави поне по 2 грешки на дума, а за нас дедовия.Аз съм с 2 професии и сума ти квалификации и нищо, а ония гадини ще се избият да ги назначават.
няма да се оправиме.На зле отиват нещата за съжаление. :help: :cry:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 16 Дек 2010, 21:00

Направете им една мамба и яко кютек деба и мангалите :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
Мечтае да кара: М5

Мнение от sean-john » 16 Дек 2010, 21:01

Направо да ги съжали човек... абе нямам думи... никога не съм бил расист или нещо такова,но определено с ръка на сърцето мога да кажа,че я мразя тая измет... толкова нагли и прости същества няма...а точно такива случки ме карат още повече да ги мразя... когато държавата (и по точно ЕС ни нарежда) да ги интегрираме...

костинбродчанин
Аватар
Кара: е60 530д
Мечтае да кара: М3 Компакт
Детайли за колата: Няма много...

Мнение от vladi_a_i » 16 Дек 2010, 21:08

Няма циганин да не краде..то си им е заложено,каквото и да ти говори.
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW отново серия 3 бенз
Мечтае да кара: волска каручка
Детайли за колата: събира много и малко, според повода

Мнение от daka1972 » 16 Дек 2010, 21:15

на ли има програма за интеграцията на мангалите в БГ , смях и м.ди .цялата държава се оправи ,че "остана" само мангалите да уредят. ама шефати доста пари смъква по тая пограма предполагам че добре му плащат от фондове и др. измислици . утре или в други ден като му изнесът инвентара- техниката и желязото може да отмени договора но до тогава мангал да си не плащаш нищо не ти вземат нищо .... :kuku: българска му работа а сме наравно всички ----- смях :bowdown: :bowdown: :bowdown:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 16 Дек 2010, 21:15

Вероятно на шева ти му се плаща от държавата или някоя организация и затова ги назначава усилено. В Испания е така за инвалидите. По този начин реално той не плаща заплата или нещо символично. Предполагам, че е нещо такова при него, но жалкото е, че в БГ са облагодетелствени манговците..

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 16 Дек 2010, 21:39

Тва пък все едно не може да го направи не-циганин! :kuku:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Astra j 1.4 t

Мнение от b.bonev » 16 Дек 2010, 22:19

Колега много ларж у вашта фирма ве , циганета, маанета, квартири мартири. Нали знаеш не е луд оня дето яде баницата......
"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gugichamp » 16 Дек 2010, 22:39

Шефа ти е мангал,крадне от държавата и
се кефи на млада екзотична плът :OT:

С бой към превъзпитание :ok:
от свинята лебед не става...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 16 Дек 2010, 22:40

Ами българите са за е....не. Мангалите се простират толкова колкото им се отпусне. Мога роман да напиша с подобни истории, но за какво, като винаги ще има скапаняци българи. Има малоумници чиновници и служители дето като видят циганин само дето свирка не му правят. Питал съм няколко, защо. И те не знаят. Добре де, ти си служител в банка, не зависиш от манго, имаш шеф дето ти определя заплатата. Идва мангал, прережда цялата опашка. Опашката го завира в кучи гъз яко и накрая шефа на клона прави скандал на тези дето са казали на мангла да си чака реда. И се хвърлят две служителки да го обслужат. Да кажеш че е някой милионер - да. А то гнусния гад дошъл да си внесе закъснялата с два месеца вноска по някакъв лизинг за умрелите 400 лева. Съпругата ми е учителка и в класа и има няколко мангала. Когато единия беше на поправителен, чак кмета се обади да го пуснат, защото чичо му бил богат циганин. Ми като е богат циганин да си запише малоумния племенник в частен швейцарски колеж, ебати. И айде като съм започнал да питам, не е ли същото и за чужденците в България? Просто сме си скапан материал, акато каза Бойко Борисов.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36/93-Е38/3.0IL-Е46/2.0D-03-X-5/3.
Мечтае да кара: камила

Мнение от thejackal7 » 16 Дек 2010, 22:49

Ква е тая вашта фирма бе колега и къв е тоя шеф,ще ми крадат служителите разни мангали и прочие-такава процедура ше им назнача че ще станат най-образцовите граждани,питай шефа си да ме назначи на полвин заплата пък аз ше ги излекувам.Относно шефа ти колегата по-нагоре е прав,тоя продажник лапа като лисица от тея брикети и го боли х.. за вас.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М57
Мечтае да кара: E31

Мнение от BlackManz » 17 Дек 2010, 1:24

Кофти управници имаме явно, вижте при бай Тошо как си знаеха местата мангалите!
Сега не плащали с години ток, вода, ми кой го е*е нали ние им покриваме загубите като ти надпишат електромера :smoke:
Айде колеги стягайте се, че идва време за настаняване на боклука на блок 20 в общинските жилища с LCD и Wi-fi :bowdown:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 17 Дек 2010, 8:32

b.bonev написа:Колега много ларж у вашта фирма ве , циганета, маанета, квартири мартири. Нали знаеш не е луд оня дето яде баницата......

Дам доста е ларж.Собственика е Пакистанец.Миналата година спечели някакъв приз,непомня какъв точно нещо като почтен гражданин,заради благотворителната дейност която оказва на домовете за сираци.
Не бях сигурен до скоро,но на провелия се "банкет" по точно чаено парти на фирмата присъстваха някои личности от някои политически формации които също си имат баница и те трябва да ядат.
Хора гласувайте защото жална ни майка!!!Квито ще да са само Българи да са,не че е гаранция,че няма да ни потурчат ама кво да се прави къф ни е избора.
Последна промяна Binev_OuT на 17 Дек 2010, 14:12, променена общо 1 път
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата