джулиан асандж - прав или крив?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Прав или Крив?

Прав
60
88%
Крив
8
12%

Общо гласове : 68
ентусиаст
Аватар

Re: джулиан асандж - прав или крив?

Мнение от [FF]GODFLESH » 15 Дек 2010, 19:34

споко сега като разкрие документите за банките,евреите ще го светнат...А реално погледнато той информира американците за неща за които CNN мълчи.Тия неща засягат единствено и пряко американците...дано се събудят
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от feel » 15 Дек 2010, 19:35

flame написа:
alx написа:информацията която е публикувал застрашава живота и интересите на американски граждани. по тази причина асандж трябва да бъде третиран като терорист.

Шшшшшшшшш, тука бая се пооля струва ми се :mhihi:

Елементарна логика - хора от всякакви националности разкриват тайни на други държави. И ако разсъждаваме по твоята логика - няма да остане сигурно човек на тая земя, който да не е обявен за терорист от някоя друга държава, на която истината (излязла наяве) не й изнася :winky:

И да не ти обяснявам, че свободата на словото се асоциира със САЩ така, както водката се асоциира с Русия :mhihi:
Не че руснаците не могат да започнат кампания за ограничаване консумацията на водка - но някак си ще е неестествено, смешно дори ;)

Колега а пък ти с този коментар показа,колко разбираш от политика,и защо тя не е за всеки ;)
Много грешиш термините, свобода на слово очевидно не знаеш какво е?

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 15 Дек 2010, 19:36

Публикувани в категоризиран формат, те изреждат хиляди случаи на престрелки, бомбардировки, експлозии, обиски и други операции, между които няколко мащабни случая, в които въздушни удари убиват стотици хора наведнъж.
- видео от въздушния удар в афганистанското село Гранаи от 4 май 2009 г., в който бяха убити 140 цивилни, предимно деца и жени

Ей затова мисля, че е прав, накратко.

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 15 Дек 2010, 19:40

feel написа:Колега а пък ти с този коментар показа,колко разбираш от политика,и защо тя не е за всеки ;)

Бе да ти кажа не претендирам, че много разбирам от политика. В държавата, в която всички разбират от политика, футбол и жени :mhihi:
Па свобода на словото кво ли е?!... Цял живот съм пасъл кравите на татя и не знам що е то... Един приятел завърши ядрена физика - ще взема него да питам :winky: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от feel » 15 Дек 2010, 19:46

flame написа:
feel написа:Колега а пък ти с този коментар показа,колко разбираш от политика,и защо тя не е за всеки ;)

Бе да ти кажа не претендирам, че много разбирам от политика. В държавата, в която всички разбират от политика, футбол и жени :mhihi:
Па свобода на словото кво ли е?!... Цял живот съм пасъл кравите на татя и не знам що е то... Един приятел завърши ядрена физика - ще взема него да питам :winky: :mhihi:

Това с кравите ти отива наистина доста по начина на мислене и изразяване :bchug:

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 15 Дек 2010, 19:51

feel написа:Това с кравите ти отива наистина доста по начина на мислене и изразяване :bchug:

Ми наздраи тугаа уа! :bchug: :ok:
Преди коледа мое да наминеш да дупнем прАсето - шот ко закъснееш само уши ша са останали! :lol:
Първака вече го минах края на миналио месец - така че може да се отчетеш с малко зарзават, че моя слана го попари тия дни! :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 15 Дек 2010, 21:09

[FF]GODFLESH написа:споко сега като разкрие документите за банките,евреите ще го светнат...А реално погледнато той информира американците за неща за които CNN мълчи.Тия неща засягат единствено и пряко американците...дано се събудят

те проблемите му започнаха, точно като намеси банките :mhihi: спряха му всички методи за плащане... с всички може да се базика, но не и с банките хехе
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 15 Дек 2010, 21:40

steeN написа:
[FF]GODFLESH написа:споко сега като разкрие документите за банките,евреите ще го светнат...А реално погледнато той информира американците за неща за които CNN мълчи.Тия неща засягат единствено и пряко американците...дано се събудят

те проблемите му започнаха, точно като намеси банките :mhihi: спряха му всички методи за плащане... с всички може да се базика, но не и с банките хехе

точно... можеше да си играе на войни и дипломация сумати време... сега обаче е обречен...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS;E30 325i
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Helix » 16 Дек 2010, 12:52

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 16 Дек 2010, 15:08

Аве биле убили фотографи.Войниците,много ги знаят дали са фотографи или камикадзета.Кво прай фотографа във зона с военни дествия!И при положение,че тези войници са погребвали поне по дозина свои братя по оръжие,естествено е да стрелят на месо.
А по това коя сила е най-малкото зло,мисля трябва да се съди по народа им.Чийто народ е най-щастлив значи там е най-добре.
Като гледам Американците не са много нещастни па незнам.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 16 Дек 2010, 16:13

Binev_OuT написа:Кво прай фотографа във зона с военни дествия!И при положение,че тези войници са погребвали поне по дозина свои братя по оръжие,естествено е да стрелят на месо.

Фотографът си върши работата. Или викаш по-лесно да няма фотографи да не ги снимат кви ги вършат :winky:
Пък за стрелянето на месо - аз викам по-добре да фърлят по една хирошимка насекъде, дето не им харесва на американците и чиста работа! :kuku:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 16 Дек 2010, 23:12

Свободата на словото е висша ценност на всяко демократично общество.

Но много често се бърка свободата със свободията.
В това мисля че е проблема.

В анкетата не съм гласувал, защото го няма моя отговор
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 16 Дек 2010, 23:17

kriso85 написа:В анкетата не съм гласувал, защото го няма моя отговор

как го няма твоя отговор? или мислиш че е по-прав или по-не-прав... твоя отговор трябва да е един от двата... средно положение за тоя казус от твоя гледна точка не би трябвало да има...
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36/93-Е38/3.0IL-Е46/2.0D-03-X-5/3.
Мечтае да кара: камила

Мнение от thejackal7 » 16 Дек 2010, 23:18

Binev_OuT написа:Аве биле убили фотографи.Войниците,много ги знаят дали са фотографи или камикадзета.Кво прай фотографа във зона с военни дествия!И при положение,че тези войници са погребвали поне по дозина свои братя по оръжие,естествено е да стрелят на месо.
А по това коя сила е най-малкото зло,мисля трябва да се съди по народа им.Чийто народ е най-щастлив значи там е най-добре.
Като гледам Американците не са много нещастни па незнам.

Колега ти случайно да не си бил на мисия в Ирак или Афганистан,или искаш да ти разкажа хамериканчетата какви ги вършат там :bang:А относно Асандж и сайта му става въпрос за много наляти пари със съответна цел-близко е до ума.
Изображение

zxsport
Аватар

Мнение от zxsport » 17 Дек 2010, 0:59

alx написа: ...

Разбираема е твоята гледна точка ... реализирал си се в америка, там са твоите икономически и социални интереси и съответно си благодарен на УСА ... булгаристанец си може би единствено по лична карта (и това не е сигурно), и случващото се тук (в ШИБАНОТО БГ) те грее единствено заради родители/роднини и ... евентуално хубави спомени от едно време ...
лошо няма, но повечето от нас (бастуните останали в бг да се мъчим) хич не ги брига кво стаа на новата земя ... и че некой американец бил преебан, защото некой го е издал ... и когато някой (като теб) каже - ще има геноцид щото има преебани америкийци ... кво трее да ми говори ... ?
има и други нации, не са само америкийците ... що въпроса е поставен все едно другите народи не населяват тази планета ... кучета ги яли ... и що само американците били важни .... ?
Важни са, ама само от твоя (и на още 3-4 от форума) гледна точка ...
мен ми е през дедовия дали некой американец ще загази ... както и на него го е еня толкоз за мене ...
интересува ме какво става в БГ, защото тук живея (поне за момента) и защото все още не губя надежда, че някой ден може и да съм щастлив в собствената си страна ... въпреки, че в близките 100 -150 години не вярвам това да стане ...
... обширна тема ...
П.С. - ако ще сме окупирани, аз лично предпочитам да са братушките ... а и руския ми е по-добър от инглиша ...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата