Каъв продукт/стока бихте препоръчали?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 25 Дек 2005, 13:49

Wizi написа:Ето нещо точно по темата!

Продукта се казва Rain X, продава се в пластнасова жълта сплескана тубичка в не много голяма разфасовка, мисля 1/4 литър беше. Това е една течност, която предполагам е на парафинена основа и се нанася главно на предното стъкло на колата от външната страна. Разбира се и на страничните също върши добра работа. Идеята е, че когато вали капките удрайки се в сктъклото стават на прах и по този начин не затрудняват по абсолютно никакъв начин видимостта! Когато вали по-силно разбитите капки почват да свормират малко по-големи такива и въздушната струя вече спокойно ги издухва. Така никога не остава много вода по стъклото.
Друг огромен плюс е ако се задминавате камион и той ви лисне вода по цялото предно стъкло и за момент нямате никаква видимост. Е с този препарат това също няма да се случи.

Единствения недостатък, който мога да измисля е вече започнал процес на съхнене, когато почват чистачките да мажат по стъклото и ако не искате да си скъсате нервите трябва за 5 минути на ново да си намажете стъкото.

Ползвам го от 2000-та насам постоянно и съм ултра доволен!

www.rainx.com

Колко струва това и може ли да се намери по магазини в България?
Изображение
Изображение

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 25 Дек 2005, 22:25

да малко инфо къде може да се намери тоя продукт няма да навреди 8)
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 26 Дек 2005, 1:49

На мен в кварталната автомивка ми предлагат третиране с може би същия препарат срещу 25 EU ... От къде си го взел,и аз да попитам ?

Георги Пенчев
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wizi » 26 Дек 2005, 19:44

Проучих въпроса и намирането на този препарат в БГ е трудно - нямам информация дали се продава по магазините. Не отписвам вероятността въпреки това някъде да го има. За сметка на това се предлага на почти всяка по-голяма бензиностанция в Австрия и Германия, както и масово по магазини за авто аксесоари. Най-скъпо съм го виждал за около 10-11 Евро, най-ефтино за 6 и нещо Евро. Едно флаконче стига около 4-5 пъти да си намажеш всички прозорци, като всяко мазане се нанася два пъти за да е оптимален ефекта.

Освен следващия път като си идвам да взема едно кашонче и да ви ги раздам....
Градски, халогенна крушка е вид крушка. Също както ксенона е вид крушка.
Та, на онова дето у село му викате ХАЛОГЕНКИ, всъщност се нарича ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА. Ае бегай да раздуеш!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е36 320i
Мечтае да кара: Hummer, Mustang

Мнение от Gentsa » 26 Дек 2005, 23:25

1.Москвич 408 И 1969г.(този с 4-те кръгли фара)
2.водка Столичная
3.шапка тип "ушанка"
4.тонколони "jamo"
5.вълнени шушони
6.dvd elite

просветлен
Аватар
Мечтае да кара: по празни пътища

Мнение от kay » 28 Дек 2005, 23:54

И тук някъде модератора може да заключи темата... щото няма нищо общо с оригиналната идея, а се обръна на "вижте аз какво мога да си купя" :)

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 29 Дек 2005, 12:03

шоколади - lindt най-финния вкус които съм опитвал - милка, своге, нестле и т.н. ряпа да ядат
домашна баница - с мед
хляб с краве масло и мед (не маргарин)
шкембе чорба с чесън и люти чушки (перфектното лекарство за зимата :) )
телешки салам с вафли (ония обикновените) получава се мн приятен вкус.... поне при мене :mhihi: :mhihi:
домашни кюфтета - да се отъркалят във Вегета вместо с брашно - стават чудеса с вкуса
питките дето ги правят в комплекс "Етъра" до Габрово - божествени са
туршии - динчета и кисели краставички (поотделно)
сирене от козе мляко - няма нищо общо с кравето и е мнооого вкусно
маратонки - reebok :!: адидас-а се разлепя отпред, найк-а отстрани :!:
адидасите които съм носил издържат макс. 3 години, найка-а по-малко от 2 а рийбока го нося вече шеста (6) зима и не е мръднал никъде :!: само дето му се протриха подметките и ще му е последен сезон... :(
презервативи - лайф стайл... тия дурекс са кат телешки черва деба :evil:

компютри - ДЕЛЛ
лаптопи - АСУС (мн добри и се продават без софтуер, поради което цената им е малко по-ниска)
мишки - А4тецх - имах една такава дето издържа 7-8 години и накрая се отказах от нея щото нямаше скролер....
мезета - еленски бут (той е свински де... но тия дето ги правят в гр. Елена са мн специфични - заради въздуха и начина на приготвяне)
дограми - дървени, трипластови забравете за всички пвц и алуминиеви боклуци - тва е истината !
часовници - сейко фаив (издържат над 10 години без да го сваляш от ръката)
гсм с най-добър обхват БОШ 908 :!: пробвал съм го във всякакви мази, ями, пещери и бомбоубежища - там където нокия, самсунг, алкател, филипс и симен губят обхват - той е наполовина

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 29 Дек 2005, 12:47

1. Оригинални маратонки Пума - страшно удобни и много издръжливи.
2.К700и на Сониериксон-страшно издръжлив и с много екстри телефон.
3. Звукова карта на Creative - от Audigy нагоре. Ако сте с вградения саунд, изпускате много. Също и колонки 5.1 на Luxeon - дървени (талашит). Суббуфера :mhihi: :mhihi: е невероятен.
4. Гаечни ключове и отверки на Rico, много добро съотношение цена/качество.

просветлен
Аватар
Мечтае да кара: по празни пътища

Мнение от kay » 29 Дек 2005, 21:59

DEFLEPPARD написа:шоколади - lindt най-финния вкус които съм опитвал - милка, своге, нестле и т.н. ряпа да ядат

Пробвай Lindor Dark Chocolate Balls на Lindt ;)

Предишна

Назад към Извън Темата