В днешно време циганин да си!!!
Модератор: Общи модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Re: В днешно време циганин да си!!!
Батка, не пиши такива работи за работата си на обществено място! Ще стане някой сакатлък ще те изгонят посред зима в криза...
Без страх, без спирачка!
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Собственика - пакистанец, демек индиец, демек прародител на циганите
ти какво отношение очакваш, за него вие сте циганите 

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
На банята в кв.Горна баня пред пишеше "Адолф Хитлер беше прав.."

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
MatriX_Fucked написа:Батка, не пиши такива работи за работата си на обществено място! Ще стане някой сакатлък ще те изгонят посред зима в криза...
Много си прав колега.Както не дават и дума да се каже против тях кат нищо утре ще ида и ша ме върнат обратно

Ама кво да правя трябва да си го излея някъде.

- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Е то като шефа е мангал, какво да се очаква... Отделно не е като да не взима пари по социални програми...
Гледайте Отечествен фронт от миналата събота - 13 декември май... Доста верни неща казва ненормалникът, който е в предаването
Гледайте Отечествен фронт от миналата събота - 13 декември май... Доста верни неща казва ненормалникът, който е в предаването
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Според гласувания ония ден закон,мое да стане голема беля ако кажете "мангал" на некой...мангал 

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Аз имам един приятел, едно квадратно момче, та той им вика:
- Абе еййй, господин циганин, я ела тука беее....
- Абе еййй, господин циганин, я ела тука беее....

- thejackal7
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36/93-Е38/3.0IL-Е46/2.0D-03-X-5/3.
- Мечтае да кара: камила
Binev_OuT написа:MatriX_Fucked написа:Батка, не пиши такива работи за работата си на обществено място! Ще стане някой сакатлък ще те изгонят посред зима в криза...
Много си прав колега.Както не дават и дума да се каже против тях кат нищо утре ще ида и ша ме върнат обратно![]()
Аз ако съм на твое място и секунда не бих стоял в тая фирма па ако ще и 2 год.да съм без работа,е... съм ги у мангалите,брикети гадни

Тея са ми... брр, 99% от тях.
Данъци - не плащат никакви. Хората се ограничават само с данък МПС.
Сметки - тока им е без пари, нещо като по-евтино от комунизма.
Услуги - пак без пари.
Пари - детски, социалнонекакви, краднати, желЕзо.
Е какво да мислим за тях?!? Нали знаете, расизмът е като циганина - не трябва да го има.
Данъци - не плащат никакви. Хората се ограничават само с данък МПС.
Сметки - тока им е без пари, нещо като по-евтино от комунизма.
Услуги - пак без пари.
Пари - детски, социалнонекакви, краднати, желЕзо.
Е какво да мислим за тях?!? Нали знаете, расизмът е като циганина - не трябва да го има.
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
thejackal7 написа:Binev_OuT написа:MatriX_Fucked написа:Батка, не пиши такива работи за работата си на обществено място! Ще стане някой сакатлък ще те изгонят посред зима в криза...
Много си прав колега.Както не дават и дума да се каже против тях кат нищо утре ще ида и ша ме върнат обратно![]()
Аз ако съм на твое място и секунда не бих стоял в тая фирма па ако ще и 2 год.да съм без работа,е... съм ги у мангалите,брикети гадни![]()
![]()
не става така,откъде пари за живот после.
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
fedoracore написа:имали мангасари в форума
И аз не ги обичам като цяло но не прекаляваме ли малко...

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- Stoqnov_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30- 324 D, E30-318 i
- Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.
Имам много да кажа по темата, но ще се огранича до един конкретен случай от преди няколко години. Циганче, но работливо, изкарва си парички и решило малко да си вдигне стандарта и не само, а и да смени малко средата- почти всеки циганин, като се замогне почво малко да се "българее". Та- купиха си къща на една съседна улица, където живеех тогава. Къщата чиста, измазана и я поддържа много- цветя в градината и т.н. Обаче закъснял да плати тока. И от Енергото идват и режат.... Нали виждат, че е в Хубава,"българска" къща и гадините махат жиците от стълба. Онзи се прибира.... тъмно като в индийска колиба посред нощ.. хладилника и фризера са разтекли, щот вънка +40 градуса... Голяма загуба. Онзи не може да пусне тока на следващият ден, щото в 4.00 часа тръгва на работа и така - ток на третият ден, ядове и изхвърлени продукти. И оня ми вика- Пойче не ща да съм Българин, то било много гадно...............
Отишъл си в Енергото, когато могъл- видели го че е циганин и му се извинили, че и то на "господин", че му спрели тока и му го пуснали отново, след като естествено се платил сметката. И оня ми вика, в махалата никога не са го спирали, а и там- в енергото му казали, че не могли да разберат, че е циганин, щото бил в българска махала, иначе нямало да го отрежат. Не са ни виновни циганите........
Просто помислете малко. Кой трябва да понесе отговорност? В случая има ли предателство? А какво е Национално предателство?? Тема за доста дълъг размисъл......... Защо има геноцид срещу моята нация.??...
В Китай предателите ги нареждат до стената. Чака ги взвод с пушки. От там нататък мисля е ясно.
Тук кой трябва да е на стената?
А има ли изобщо някой куражлия, който би се наредил в звода?
Е това е въпроса вече. От тук нататък -
само празни приказки.
Дано все още има останали патриоти....

Просто помислете малко. Кой трябва да понесе отговорност? В случая има ли предателство? А какво е Национално предателство?? Тема за доста дълъг размисъл......... Защо има геноцид срещу моята нация.??...
В Китай предателите ги нареждат до стената. Чака ги взвод с пушки. От там нататък мисля е ясно.
Тук кой трябва да е на стената?
А има ли изобщо някой куражлия, който би се наредил в звода?
Е това е въпроса вече. От тук нататък -
само празни приказки.
Дано все още има останали патриоти....
С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Кви патриоти ве Боже!Те ни изядоха душиците!
Колегата дето ми вика,че и минута не би стоял повече там на работа - ок!Като си тръгна какво ще стане!Ще дойде друг мангал на мойто място,а аз ще ходя на вонището да мачкам боклука дето циганите го изхвърлят!ПАЗИ БОЖЕ!!!
Щото мене няма да ме включат в програма дето ша имам кабелна парно и интернет със WiFi!!!!
Колегата дето ми вика,че и минута не би стоял повече там на работа - ок!Като си тръгна какво ще стане!Ще дойде друг мангал на мойто място,а аз ще ходя на вонището да мачкам боклука дето циганите го изхвърлят!ПАЗИ БОЖЕ!!!
Щото мене няма да ме включат в програма дето ша имам кабелна парно и интернет със WiFi!!!!

- Stoqnov_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30- 324 D, E30-318 i
- Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.
Колега Бинев, има една мното, много стара приказка- Че Сам човек е хайдутин, а двама вече- са Чета........ А станат ли трима- са чета с предател.... Още една случка- също преди много години. Влизам в казармата- новобранец, в едно от най-малоумните кашишки поделения- дето пращаха турци, мангали и някои видни българи. Простотията те залива, чак да се удавиш. Става една случка в столовата- оперва ми се един "брачет" от ония най-гадните, рязаните. Както и да е, не се давам. На него му помогнаха, защитиха го няколко от неговите, не се стигна до ексцесии, щото сичките щяхме да лежим с месеци в ареста, ако масовия бой стигне до знанието на командира на поделението. На мен ми се наложи да се оправям с трима. Столавата бе пълна с българи. Но никой не се намеси....... Аз, колкото и смешно да е си останах патриот- обичам си родината, но не обичам гадното предателско племе, което просто е с бяла кожа и затова се нарича "българин". Аз се оправих с брачедите, каквото и да ми костваше това. А цяла столова "българи" си трайкаха, да не би да им наложат непоряд или пък да земат да им дадат по някое денонощие арест. Всички тук, които ти казват да си идеш или пък да си траеш се интересуват главно какво ще стане с тях и как те самите ще се чувстват. А ти виждам, че си от "ония", дето ще продължават да се ядосват и да берат ядове за "общото благо". Такава ти е орисията явно. Но ако ги няма такива като нас- останалите не биха имали възможност да живеят по-добре. Просто никой не би им защитил правата. Те ще си трайкат.........
С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3