Помагате ли на непознати хора в нужда?
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- thejackal7
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36/93-Е38/3.0IL-Е46/2.0D-03-X-5/3.
- Мечтае да кара: камила
Re: Помагате ли на непознати хора в нужда?
Да, помагам.
Има, обаче и такива на които не помагам. Не давам пари на просяци, а като видя майки с деца или млади, здрави хора да просят направо ме избива на агресия. Не си купувам и картички, ключодържатели и други такива.
Има, обаче и такива на които не помагам. Не давам пари на просяци, а като видя майки с деца или млади, здрави хора да просят направо ме избива на агресия. Не си купувам и картички, ключодържатели и други такива.
Много много рядко. Просто всичко ми е едно толкова измамно навсякъде, че съм се отказал да правя каквото и да е.
- rado_e30m40b16
- младши ентусиаст
-
Винаги защото знам какво е да няма кой да ти помогне. 

- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=484772
след тази новина,спрях абсолютно и окончателно да дарявам квото и да било под формата на пари
след тази новина,спрях абсолютно и окончателно да дарявам квото и да било под формата на пари
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
Старая се да помагам с каквото мога. Е доста често едно мерси даже няма, ама поне не ме гризе съвеста после. Случки много, най-прясната е, карам във Варна под аспаруховия мост и точно на малкото мостче отдолу няккъв човечец с невзрачна кола закъсал в лентата си нещо и се опитва да бутне колата си(някаква невзрачна от сорта на форд фиеста или голф, не се сещам) и зад него се образувало задръстване и 10 човека само надуват клаксони, а човечеца се опитва да избута колата сам, ама то леко нагорнище и нищо не става, съжалих го, спрях отстрани, бутах в калищата, напрай ми мармалад панталона и обувките, другите олигофрени от чакащите коли само се хихикаха, как да е избутахме колата заедно, докато запали. Накрая едно мерси не каза, даже с ръка не метна 
Да използвам случая и да благодаря на колега от форума, тука преди седмица някъде ми вдигна настроението за цял ден напред, че и повече. Бях пуснал обява в "купува" за едни кори за е34. Пича ми се обади и казва, "Имам корите, без едната, перфектни са, ако искаш може да ти ги подаря, съжалявам ,че липсва едната кора" Нещо такова беше. На мен чак кофти ми стана да ги взема, а и се бях разбрал с някои колеги, да ми пращат снимки. Благодарих му и отказах учтиво. Не знам как се казва или с какъв ник влиза. Просто ме накефи много

Да използвам случая и да благодаря на колега от форума, тука преди седмица някъде ми вдигна настроението за цял ден напред, че и повече. Бях пуснал обява в "купува" за едни кори за е34. Пича ми се обади и казва, "Имам корите, без едната, перфектни са, ако искаш може да ти ги подаря, съжалявам ,че липсва едната кора" Нещо такова беше. На мен чак кофти ми стана да ги взема, а и се бях разбрал с някои колеги, да ми пращат снимки. Благодарих му и отказах учтиво. Не знам как се казва или с какъв ник влиза. Просто ме накефи много

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
какво да ви кажа.. по цял ден гледам.. рекламите, по автобусите, по телевизията, по спирките.. абе навсякъде.. Всичко е само реклама и ПР както каза колегата.. Ама тотално ми писна.. и някой замисля ли се.. за тези хора за 2 седмици.. събраха 10 000лв.. а тези кампаниии дето са вече с цяла година че и повече? Ако беше всичко както трябва... Сираците щяха да живеят в 5 звездни хотели.. 

Има едно момиченце проси до McDonald's на Малинов. Редовно й купувам нещо за хапване. Много мило и възпитано дете. Пари не обичам да давам, после ще отнесе 2 шамара от "родителите си" и ще е пак с празни ръце.
Сърцето ми се къса като я видя премръзнала там.
Сърцето ми се къса като я видя премръзнала там.
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Пари кеш и аз не давам... Редовно ще се намери някое циганче да каже "Бате, дай някоя стотинка за баничка" и в тоя смисъл неща- интересно що като чуе, че ще му купя каквото каже за ядене ми отказва
Другият редовен номер- нямам пари за билета за автобус (някъде извън града, около 4-5 кинта билет)... Като им кажеш "Ела да ти купя билет от касата" бягат като попарени
Пари кеш, в брой и на ръка- никога... Като ще помагам трябва да съм сигурен, че наистина има нужда от тая помощ...

Пари кеш, в брой и на ръка- никога... Като ще помагам трябва да съм сигурен, че наистина има нужда от тая помощ...
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
ms написа:Пари кеш и аз не давам... Редовно ще се намери някое циганче да каже "Бате, дай някоя стотинка за баничка" и в тоя смисъл неща- интересно що като чуе, че ще му купя каквото каже за ядене ми отказва![]()
![]()
Другият редовен номер- нямам пари за билета за автобус (някъде извън града, около 4-5 кинта билет)... Като им кажеш "Ела да ти купя билет от касата" бягат като попарени
![]()
![]()
![]()
Веднъж седя на гарата в Търново и някакво пишлеме проси.. една жена го влезе в гарата.. и излезе с един сандвичм безалкохолно и някакви вафли и солети.. даде ги на детето.. а то няма и 1 мин след това влиза и отива да ги връща да му дадат пари.. видях го аз и викам на жената.. айде.. направихте добро.. поглежда онази.. възмути се влезе вътре и след малко излиза.. прибира си парите и вика.. егати.. да направиш добро а те да се лигавят..
uricatoli написа:
Веднъж седя на гарата в Търново и някакво пишлеме проси.. една жена го влезе в гарата.. и излезе с един сандвичм безалкохолно и някакви вафли и солети.. даде ги на детето.. а то няма и 1 мин след това влиза и отива да ги връща да му дадат пари.. видях го аз и викам на жената.. айде.. направихте добро.. поглежда онази.. възмути се влезе вътре и след малко излиза.. прибира си парите и вика.. егати.. да направиш добро а те да се лигавят..
Малко извън темата,ама... колега тая овца не спира да ме гледа и вече ме плаши!

- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Вече съм се отказал да пращам смс-и, да давам на просяци и т.н. А най-новия хит (поне аз не го бях чувал досега) е - един търчи с една туба и вика "извинявай имаш ли 2-3-4 лв, да сипя бензин, че закъсах с колата..."
Много нагли са станали вече...
А иначе на пътя - повечето пъти помагам с каквото мога, давал съм ток, един го изтеглих до сервиза, в който работех, друг пак го теглих, че не можеше да слезе от един бордюр и така.
Както казаха по-горе - трябва да се убедя, че наистина има нужда от помощ.

А иначе на пътя - повечето пъти помагам с каквото мога, давал съм ток, един го изтеглих до сервиза, в който работех, друг пак го теглих, че не можеше да слезе от един бордюр и така.

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
От как седях 12часа на магистралата в Гърция и нито един бял българин не ми спря да ми даде ключ за гуми от тогава се зарекох че неспирам на никой!!! /моя се счупи,така да се каже/
За 12часа ми спряха 2 Транзита пълни с Монтански мангали които ми помогнаха да отвия и си сменя гумата,на цигани в чужбина вече спирам да помагам!!! На българи НЕ!
Преди 2 години в една планина /в чужбина в 2.00ч през ноща/ на 2000м надморска височина ми свърши нафтата,заваля невиждан сняг - НИТО един човек не спря,а минаха 20тина БГ автомобила.
Помогнаха ми то кой друг де да ми помогне в чужбина момчета от ВРАЦА- викам на колегата каде беше с мен,ей само да им видя в тъмното номера и знам дали ще ни помогнат слизам гледам ВР - викам спасени сме!!!
Нямаха маркуч - от един двор намерихме 30метра маркуч и не го срезахме,че на човека лятото ще му требва да си полива градината!
За 12часа ми спряха 2 Транзита пълни с Монтански мангали които ми помогнаха да отвия и си сменя гумата,на цигани в чужбина вече спирам да помагам!!! На българи НЕ!
Преди 2 години в една планина /в чужбина в 2.00ч през ноща/ на 2000м надморска височина ми свърши нафтата,заваля невиждан сняг - НИТО един човек не спря,а минаха 20тина БГ автомобила.
Помогнаха ми то кой друг де да ми помогне в чужбина момчета от ВРАЦА- викам на колегата каде беше с мен,ей само да им видя в тъмното номера и знам дали ще ни помогнат слизам гледам ВР - викам спасени сме!!!
Нямаха маркуч - от един двор намерихме 30метра маркуч и не го срезахме,че на човека лятото ще му требва да си полива градината!
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Сега се сетих за още една случка. Веднъж се возя, баща ми караше и излизаме от тунела на НДК на Васил Левски. Една маршрутка засече едно момиче с едно Дукати и падна. Спряхме ние и още един човек да видиме дали може да помогнем с нещо, а през това време минаха сигурно 100 коли и всички само намаляват и гледат сеир... 

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's

2x Alpine white E30's
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3