Помагате ли на непознати хора в нужда?
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: Помагате ли на непознати хора в нужда?
Аз за последно спрях да помогна с каквото мога на едно птп. Имаше обърната кола и няколко спрени други коли, пострадали нямаше, слава богу. Времето беше мокро и доста хлъзгаво, пътя между Дупница и Самоков, малко след Белчин бани посока Дупница. Точно една две минути след като спрях един голф с идиот вътре, караше поне със 100. Влетя между мен и една е46-ца и се заби в храстите. В голфа имаше жена едно малко дете и едно бебе
. Е след тая случка смятам, че никога повече няма да спра да помагам.

- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Веднъж помогнах на три бабки, като ги взех на стоп. Е откраднаха ми джобните от якето на задната седалка. Какъв срам брах в кафето, като нямах пари да си платя сметката, не е истина. От тогава не вземам стопаджии. Иначе съм помагал на закъсали. Но само ако изглеждат прилично. Веднъж видях 5 манговеца, закъсали с някава Жигула за гориво и ми махат с тубата. Е нема начин да спра.
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
SMS-и и пари на просяци - никога! На улицата давам само на музиканти. Подарявам дрехи и разни други неща на който сметна или който е наблизо в момента... Помагала съм на доста хора, за които съм преценила, че заслужават
Скоро преведох през улицата сляп човек... Купувала съм баничка на циганче... Хаха, преди години мъкнех някви алкохоли за купон, бях изхарчила всичките пари. И едни дядо с гайда така ме трогна, и му бухнах няква ракия в кутията
Дано не е хвърлил топа после...
И най-хубавата ми/ни помощ... Подарих Е36 -цата на един стар приятел
Който ще да вярва, няма такъв кеф да направиш близък и нуждаещ се човек щастлив... Та той с нея си заби жената
И кат знам каква опърпана разпадаща се корса караше-сигурно 86-ааа
Колето се върти дет се вика...
Всъщност много обичам да помагам, това ме прави щастлива по един особен начин... С годините разбрах обаче / по трудния и болезнен начин/, че хората злоупотребяват, неблагодарни са и в повечето случаи не заслужават... А ако бях мъж бих помагала и на пътя

Скоро преведох през улицата сляп човек... Купувала съм баничка на циганче... Хаха, преди години мъкнех някви алкохоли за купон, бях изхарчила всичките пари. И едни дядо с гайда така ме трогна, и му бухнах няква ракия в кутията

Всъщност много обичам да помагам, това ме прави щастлива по един особен начин... С годините разбрах обаче / по трудния и болезнен начин/, че хората злоупотребяват, неблагодарни са и в повечето случаи не заслужават... А ако бях мъж бих помагала и на пътя

Аз също съм попадала на случай момче да бие момиче. Бяхме се събрали компанийка и изведнъж се чуха силни викове и плач. Едно от момчетата с нас видя какво стана и се затича да помогне на въпросната девойка. Би няколко шамара на момчето, а то естествено си тръгна и подви опашка. Въпросното момиче се разкрещя да и оставят приятеля и след това тръгна след него. Проста работа. Четейки предишни мнения явно си е редовна практика това.
И в случаите, в които съм помагала, ми се е връщало тъпкано. Лошо.
И в случаите, в които съм помагала, ми се е връщало тъпкано. Лошо.
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
- Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен
Помагал съм как да не помагаш. Лошото е че в някой случаи съжаляваш след това!
Преди около 2-3 години на светофара пред Централна гара си чаках за ляв завой по Ботев и видях че някакви жени бяха наобиколили една баба лежаща на тротоара. Смъкнах стъклото и ги питах дали с нещо мога да помогна и жените ми отговориха че бабата е паднала на тротоара и си е ударила гръдния кош. Казах им че ако не са викнали линийка ще я закараам до Пирогов и така стана. Тръгнахме по пътя и през цялото време женицата ми благодареше и ревеше от зверска болка и повтаряше че щяла да умре. Аз я успокоявах по един от най-тъпите начини "Споко бабе нищо ти няма ще се оправиш!" ама бях леко притеснен да не вземе да се влошат работите нещо. Както и да е малко се отклоних. Стигнахме до Пирогов и паркирах като линейка(пред централния вход). Казах на един санитар какво се е случило и той взе една количка и подкара към входа. Бабата през цялото време ми благодареше че съм и помогнал да стигне до болницата. Тъкмо получих невероятното усещане че съм направил добро и се чу един неприятен глас зад гърба ми:
- Ейййй момче чакай за малко!
Полицай! Бах мамаму викам тоя ще ме изшие с някой акт защото съм паркирал пред входа. ДА ама не. Ченгето ме дръпна настрани и ми вика:
- Я кажи тили я блъсна бабичката? - каза той с невероятно ехидна усмивка.
- Абе как аз бе виж че на колата нищо и няма!!!
- Няма значение! Ела тука вътре да се разпишеш.
След тая реплика ми отне близо час да ми запише само адрес, телефон и рег. на колата!!! Просто това чувство което споменах изчезна моментално! Направих добро а ме третираха като престъпник!
Преди около 2-3 години на светофара пред Централна гара си чаках за ляв завой по Ботев и видях че някакви жени бяха наобиколили една баба лежаща на тротоара. Смъкнах стъклото и ги питах дали с нещо мога да помогна и жените ми отговориха че бабата е паднала на тротоара и си е ударила гръдния кош. Казах им че ако не са викнали линийка ще я закараам до Пирогов и така стана. Тръгнахме по пътя и през цялото време женицата ми благодареше и ревеше от зверска болка и повтаряше че щяла да умре. Аз я успокоявах по един от най-тъпите начини "Споко бабе нищо ти няма ще се оправиш!" ама бях леко притеснен да не вземе да се влошат работите нещо. Както и да е малко се отклоних. Стигнахме до Пирогов и паркирах като линейка(пред централния вход). Казах на един санитар какво се е случило и той взе една количка и подкара към входа. Бабата през цялото време ми благодареше че съм и помогнал да стигне до болницата. Тъкмо получих невероятното усещане че съм направил добро и се чу един неприятен глас зад гърба ми:
- Ейййй момче чакай за малко!
Полицай! Бах мамаму викам тоя ще ме изшие с някой акт защото съм паркирал пред входа. ДА ама не. Ченгето ме дръпна настрани и ми вика:
- Я кажи тили я блъсна бабичката? - каза той с невероятно ехидна усмивка.
- Абе как аз бе виж че на колата нищо и няма!!!
- Няма значение! Ела тука вътре да се разпишеш.
След тая реплика ми отне близо час да ми запише само адрес, телефон и рег. на колата!!! Просто това чувство което споменах изчезна моментално! Направих добро а ме третираха като престъпник!

35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3