Отношението в БГ към шофьорите на скъпи коли...
Модератор: Общи модератори
Отношението в БГ към шофьорите на скъпи коли...
Преди известно време бях свидетел на абсурдна ситуация в нашата готина държава, мъж със чисто ново А8 седи на светофара на стамболийски и мария луйза, чете си вестник нашия и е първа кола на светофара, светка зелено тоя не се усеща и продължава да си чете, в последния момент се усети и тръгна и мина само той на зеленото
така по интересното е че през цялото време нито един от чакащите отзад не посмя да свирне с клаксон, а бяха около 7-8 коли
аз такова нещо в чужбина не съм видял, в италия примерно дали ще си с фият панда или с мерцедес С-ка, отношението към теб е едно и също, аз на тия със скъпите коли никога не им правя евала, дори да се наложи и бой да хапна
пишете ако сте били свидетели на подобни абсурдни ситуации, сигурен съм че всички са били, може би трябва да се направи една тема "Маде ин БГ" и всички абсурди да се изливат в нея, сигурен съм че ще е с доста страници и висок рейтинг във форума 

www.bmwпрофесори-bg.net
- georgymk
- младши ентусиаст
-
- Кара: кракомобил
- Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]
Re: Отношението в БГ към шофьорите на скъпи коли...
И какво постигаме като кажем "абсурдна" случка,ми то само това да беше абсурдното тук....се едно никой не знае какво става по пътищата (и не само там) дори и дете да питаш ще ти каже "абсурдна" случка,защото всеки ден на червено минават черни джипове и скъпи коли и си прават каквото си искат и дебелогъзият полицаи като ги спре отнася една 50-толевка и се едно нищо не е станало
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
=> пари = √проблеми
Жена = (√проблеми)
Жена = проблеми.
Отношението трябва да е като с обикновените шофьори, с к'во е по-различен, може би че има кинти? Голем... праз пък имам аз. Лошото е, че хората едва ли не се прекланят пред хората с 'жипове и ес-класи. Що? Такова е отношението, дано се промени. Хората със скъпи коли са като хората с евтини коли, но са придобили самочувствие.
- B.Tunchev
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 ///M5
- Детайли за колата: Eisenmann Exhaust
Това са глупости, аз бях накрал един с няква S-ка да върне цяла пресечка на задна, тъй като беше влязъл на знак забранено и ми премигаше къси-дълги, аз да се връщам... Аз бях съвсем в началото на пресечката и наистина нищо не ми костваше да се върна 5-6м назад и да мине тоя, но вместо това направо му светнах едни дълги и се приближих на 50-60см от колата му, видях го, че нещо почна да си мрънка в колата, но си изкара цялата улица назад...
И като се замисля, никога не съм оставал длъжен на някой с по-скъпа кола, това са глупости... Тегля им едни п*тки-м*йни, къси-дълги, клаксони и тн. независимо с кви коли са тея, дет ми пречат, отнемат ми предимството или са в нарушение.
П.П. @Ryapoff: Да бе, кат са качили в коли за 200 бона, ше кажеш не серат и те всяка сутрин...

П.П. @Ryapoff: Да бе, кат са качили в коли за 200 бона, ше кажеш не серат и те всяка сутрин...

Последна промяна B.Tunchev на 19 Дек 2010, 19:09, променена общо 2 пъти
- ALiGaToR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: му се E39
- Мечтае да кара: Е39
Ами то ни е до манталитета. Едва ли не някой като кара някаква не чак толкова масова кола и се третира като едва ли не като Бог. Еми така е бедни хорица и свикнали тези с големите, скъпи коли, да са някакви биячи мутри, и т.н. А на пътя трябва да свикнем, че всички сме еднакви. Докато има такива скатавки и страхливи дето не смеят да подсетят дори такива с луксозни коли, ще има и такива които ще се мислят за тарикати като ги карат луксозните коли.
Защото ако бях аз на негово място с голфчето, ко щеше да стане? Ами на 3-тата секунда ще съм отсвирен и ако не тръгна веднага някои ще дойде и може да ми приложи карате в гушата за дето се правя на тарикат.
Имал съм случаи когато колата ми изгасва на светофара и не иска да запали в продължение на половин минута. Това че още като съм на червено и съм дал аварийни и съм предупредил, че имам проблем, веднага бъда отсвирен, видял няколко средни пръста , още толкова кисели физиономии и да не забравим отнесъл псувни за 1 година напред.
Затова докато не спрем да третираме шофьорите на луксозни возила като миропомазани, те ще си прилагат номерата и ще се чувстват безнаказани.
Защото ако бях аз на негово място с голфчето, ко щеше да стане? Ами на 3-тата секунда ще съм отсвирен и ако не тръгна веднага някои ще дойде и може да ми приложи карате в гушата за дето се правя на тарикат.
Имал съм случаи когато колата ми изгасва на светофара и не иска да запали в продължение на половин минута. Това че още като съм на червено и съм дал аварийни и съм предупредил, че имам проблем, веднага бъда отсвирен, видял няколко средни пръста , още толкова кисели физиономии и да не забравим отнесъл псувни за 1 година напред.
Затова докато не спрем да третираме шофьорите на луксозни возила като миропомазани, те ще си прилагат номерата и ще се чувстват безнаказани.
скоро карах едно клио 1-2 седмици, тогава усетих обратното - никъв респект, всеки ми отнема предимството и не ми прави път
вече ме е яд че не си купих 7ца 

www.bmwпрофесори-bg.net
Gh0s7 написа:П.П. @Ryapoff: Да бе, кат са качили в коли за 200 бона, ше кажеш не серат и те всяка сутрин...
Ей тва беше

- Is.
- ентусиаст
-
- Кара: Едно М60 и някви М-ки
- Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....
Надали има някой в този форум , който не знае случката за мутрата с С-класата и шофьора на ИФА-та
. И не само тази .
Така че не мисля , че в БГ има специално отношение към шофьорите на скъпи коли . Никога не се знае какъв е човека в другата кола ( соцвозилото да речем )

Така че не мисля , че в БГ има специално отношение към шофьорите на скъпи коли . Никога не се знае какъв е човека в другата кола ( соцвозилото да речем )

Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Аз наскоро пред паркинга на Марайа се вклиних пред един, който излизаше след шефа си. Явно му бяха охрана, оня с некво Ламбо, а тия с S8-ца. Ламбото излезе от паркинга като ме засече ама имах бърза реакция и се наврях пред колата на охраната
Мислех, че ще слязат да ме зачешат ама се разбрахме само с няколко псувни
90% от тия със скъпите коли са мишкари и избягват конфликти, но има и такива, които слизат направо с бухалките. Има колеги от форума, които могат да споделят интересни случки, да не се крият

90% от тия със скъпите коли са мишкари и избягват конфликти, но има и такива, които слизат направо с бухалките. Има колеги от форума, които могат да споделят интересни случки, да не се крият

- georgymk
- младши ентусиаст
-
- Кара: кракомобил
- Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]
абе аз съм виждал пред дискотека във Варна как един от тия 10% дето "излизат с бухалки" го смачкаха некви млади момченца...задника беше с некъв джиб ескалейд,момчетата с хЛопел астра,и нещо се скараха,оня излезе и удари предния капак със бухалка..само от 2 прави и падна дебеловратия
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
=> пари = √проблеми
Жена = (√проблеми)
Жена = проблеми.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
=> пари = √проблеми
Жена = (√проблеми)
Жена = проблеми.
Is написа:Надали има някой в този форум , който не знае случката за мутрата с С-класата и шофьора на ИФА-та. И не само тази .
Аз пък мисля, че са по-скоро изключения тези случки. От мои наблюдения масово хората ги е страх от скъпите коли, не да им свирнат, а дори да карат близко до тях. Виждал съм как секат пътя, отнемат предимство и тн. и никои нищо, докато както другите колеги са забелязали ако си с някоя "таратайки" едва ли не са те набили. А по възрастните хора да не говоря ... Те са още повече "респектирани" (дори нашите като съм ги возил ми казват карай по надалече от този).

Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Gh0s7 написа:Това са глупости, аз бях накрал един с няква S-ка да върне цяла пресечка на задна, тъй като беше влязъл на знак забранено и ми премигаше къси-дълги, аз да се връщам... Аз бях съвсем в началото на пресечката и наистина нищо не ми костваше да се върна 5-6м назад и да мине тоя, но вместо това направо му светнах едни дълги и се приближих на 50-60см от колата му, видях го, че нещо почна да си мрънка в колата, но си изкара цялата улица назад...И като се замисля, никога не съм оставал длъжен на някой с по-скъпа кола, това са глупости... Тегля им едни п*тки-м*йни, къси-дълги, клаксони и тн. независимо с кви коли са тея, дет ми пречат, отнемат ми предимството или са в нарушение.
И аз така бях накарал една мадама с Х5-ца да отстъпи назад до края на улицата, понеже на нея й беше забранено влизането, ама..

До сега не съм отстъпвал на някой в нарушение без аз да искам. Веднъж на една жена с дете, в най-обикновено опелче... Случва се да се обърка човек, въпроса е да не наглее.
- Николай Занчев
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 touring
- Мечтае да кара: М5
Is написа:Надали има някой в този форум , който не знае случката за мутрата с С-класата и шофьора на ИФА-та. И не само тази .
Я разкажете за тая случка?Иначе не правя път на тарикатите дори с риск да ме ударят ако са толкова нагли,държа си на мойто и не отстъпвам ако ще и бой да ям

- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Аз пък не съм забелявал, чак толкова по специално отношение. Освен ,че обикновенно някой от каращите скъпи автомобили се предреждат много по светофарите друго кой знае какво не съм забелязал. Пускам ги да минат ако искам, пускат ме да минат ако искат и така. Подобни случки като тия дето вие описвате се случват и с евтини автомобили.
Друг е въпроса ,че като караш кола 500 кс, възможностите на колата те подтикват да правиш глупости , да се предреждаш, буташ, задминаваш, не толкова цената и.
Друг е въпроса ,че като караш кола 500 кс, възможностите на колата те подтикват да правиш глупости , да се предреждаш, буташ, задминаваш, не толкова цената и.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on