20-ти Декември 1943 София

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 320d

Re: 20-ти Декември 1943 София

Мнение от outworld » 20 Дек 2010, 21:24

Roman 1 написа:Поклон!
Имало е такива БЪЛГАРИ!
Вярвам, че все още има и ще има!

И аз вярвам, че има, поклон пред всички български летци, загинали за да ни бранят :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 20 Дек 2010, 21:26

първите бойни авиатори в света.....- българите!!!
поклон пред тия бойци.
тогава сме били врагове с ония - сега сме съюзници...! нищо чудно няма. земята е топка- върти се.

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 20 Дек 2010, 22:06

Са им се кланяме на тъпите Американци.....
Направили Европа на кота 0, задено с Япония и Виетнам, пък те горките само 300,000 жертви и единствената им база, която е бомбандирана е Пърл Харбър....

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 20 Дек 2010, 22:15

Орли!
Без страх, без спирачка!

Аватар

Мнение от SKISA » 20 Дек 2010, 22:24

((:BuKcu:)) написа:Са им се кланяме на тъпите Американци.....
Направили Европа на кота 0, задено с Япония и Виетнам, пък те горките само 300,000 жертви и единствената им база, която е бомбандирана е Пърл Харбър....

и мен да са ме нападнали изневиделица и да съм имал мощта им щех да изравним със земята секи ,който е срещу мен......
като българин също....

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 20 Дек 2010, 22:32

:bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bgflag: :bgflag: :bgflag:
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 20 Дек 2010, 22:36

SKISA написа:

и мен да са ме нападнали изневиделица и да съм имал мощта им щех да изравним със земята секи ,който е срещу мен......
като българин също....

Никой не ги е нападал изневиделица..искали са да стане на тяхното, особено с Хершуми и Нагазаки ги изтреляли щото Япония не искала да се предаде...и ги направили на пепел.
При войната с Виетнам кво станало....уж били на страната на Ю.Виетнам, ама Никсън имал вземане-даване със С.Виетнам. Измислили си, че Северен Виетнам пуснал няква бомба, за да го бомбандират / и това си го признават самите американци, че не са сигурни тая бомба откъде е дошла/

бтв, в сравнение с жертвите в Русия 27 млн, Полша над 1 млн и т.н...на американците им няма нищо

Имали са мощта, защото не са били толкова засегнати от ВСВ, както казах. Имали са средствата да правят ядрени оръжия, да произвеждат и т.н Идват в Европа и я правят на кота 0, за да има кой да им поддържа икономиката. Не случайно свърлят милиарди след ВСВ в Западна Европа, за да се възстанови икономиката на страните - с цел да въртят търговия и обмен с Америка, щото американците виждат, че от Европа нищо не е останало...

И така....като цяло не одобрявам действията на Америка по време на ВСВ и на Студената война...

Аватар

Мнение от SKISA » 20 Дек 2010, 22:42

кой както може, триксер. за виетнам не знам - не съм чел много! но за хирошима и нагазаки просто са си върнали за пърл харбър. кой е нападнал пръв!?!? японците! ако са успеели да ги разгромят кво мислиш е щело да стане с америка...!?!? ма нъцки! надценили са се и са получили подобаващ отговор....!
тогава сме били на различни позиции с тях и е нормално да ни бомбардират! евала на нашите пилоти ,че въпреки малочисленността си са успели да се противопоставят.
и не е залухав ,който даде по-малко жертви във война ,а който даде повече! за руснаците живота на войниците е бил 0!!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 20 Дек 2010, 23:02

Имало е герои и винаги ще има при такива ситуации..И всеки би тряяло да го направи!

Направили Европа на кота 0,

И коя Европа са направили на кота 0 :roll:

И японците изобщо не са се надценили, ми са се отказали, а са можели да ги еват яко, понеже целия флот на щатите е бил локализиран набилизо.....но уви..

И ацки много се дразня като некой, каже, че американците били освободили европа....алеле майкоуууу...

И там пред кристал, още седят ямите от бомбите..
Последна промяна Сондьора на 20 Дек 2010, 23:15, променена общо 3 пъти

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 20 Дек 2010, 23:05

SKISA написа:... за руснаците живота на войниците е бил 0!!!!

К'ва нула бе- и това е било много... Казахте 27млн. жертви са дали руснаците- колко обаче са били застреляни от свои при отстъпление някой знае ли :?: Щото идиотите като са казвали "Ще превземете това място" не им е пукало дали е възможно изобщо и накрая к'во- войниците отстъпват за да не ги избият като кучета немците, а ги избиват своите... Много са жертвите на Русия заради глупост на командването...

Но отклонихме леко темата- пак да кажа:

Поклон пред българският воин печелил толкова много трудни, и понякога невъзможни битки :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60
Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
Детайли за колата: E60 530D 218коня

Мнение от spens_82 » 20 Дек 2010, 23:07

Ние българите трябва да се гордеем с такъв национален герой :bowdown: !а що се отнася за няще политици и управници-за мен те не с чустват българи :evil: .България над всичко :bowdown:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: само Месершмити

Мнение от galant » 20 Дек 2010, 23:36

:bowdown: :bowdown: :bowdown: :bgflag: :bgflag: :bgflag:

Относно ВСВ знаете че историята се пише от победителите както намерят за добре и както е казал келтският вожд пред вратите на РИМ-Vea victis-Горко на победените
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 20 Дек 2010, 23:55

Поклон за героите на България.

:OT: Сложих си го във фейсбук. За 4ри часа и 500 приятели (няма цигани, няма турци - всички са българи) "набрах" 2 харесвания - едно от които е моето . Положението щеше да е коренно различно ако бях сложил някоя жалка чалга боза ... Жалко,братя, много жалко :!:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW отново серия 3 бенз
Мечтае да кара: волска каручка
Детайли за колата: събира много и малко, според повода

Мнение от daka1972 » 21 Дек 2010, 0:43

поклон пред всички загинали за благото на наща тъй наречена "Татковина" , мир на праха им :bowdown:

Потребител
Аватар

Мнение от ^^$VXF » 21 Дек 2010, 7:47

http://www.youtube.com/watch?v=23ANqO6WHz0
Който падне в бой за Родината,той не умира. :bgflag:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата