Булсат, АйТВ или Близоо?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: квоту има
Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта

Re: Булсат, АйТВ или Близоо?

Мнение от c7aH4eB » 21 Дек 2010, 21:04

Maverick_VS написа:Булсат - просто няма какво да се чудиш ;). Аз съм от 2 години с тях и проблеми със сигнала имам само при изключително силен вятър (прекъсва леко и търси сигнал като се разтресе силно антената) и при сняг върху антената - това е от към техническата част. Иначе ТВ+ и Филм+ са голям бонус и за мачове, и за тенис, и за баскетбол от НБА :winky:

Булсата с две ръце ;) Колкото до вятър, наваляно от сняг това е характерно при сателитните телевизий, но рядко се случва :)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 21 Дек 2010, 21:11

c7aH4eB написа:
Maverick_VS написа:Булсат - просто няма какво да се чудиш ;). Аз съм от 2 години с тях и проблеми със сигнала имам само при изключително силен вятър (прекъсва леко и търси сигнал като се разтресе силно антената) и при сняг върху антената - това е от към техническата част. Иначе ТВ+ и Филм+ са голям бонус и за мачове, и за тенис, и за баскетбол от НБА :winky:

Булсата с две ръце ;) Колкото до вятър, наваляно от сняг това е характерно при сателитните телевизий, но рядко се случва :)

Характерно е за булстат! При мегалан що го няма ... явно сте свикнали с кофти сигнал и да ви се разбрица картината и не ви е терсене, щом толкова хора го препоръчват тоя булстат. Или просто ви е много да давате по 25-30 лева за телевизия и се примирявате с това.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: квоту има
Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта

Мнение от c7aH4eB » 21 Дек 2010, 22:32

jordanov написа:
c7aH4eB написа:

Характерно е за булстат! При мегалан що го няма ... явно сте свикнали с кофти сигнал и да ви се разбрица картината и не ви е терсене, щом толкова хора го препоръчват тоя булстат. Или просто ви е много да давате по 25-30 лева за телевизия и се примирявате с това.

Мегалана изобщо през сателит ли минава, не е ли оптика ?
Изображение

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 21 Дек 2010, 22:38

Е през водопровода ли да минава :?: До теб идва по кабел (или оптика- де да знам), но сигнала го взимат от сателит... И разбира се на тях не им пречи лошото време- и аз да съм с 2+метра чиния няма да се вълнувам дали духа, вали дъжд или камъни...

ПС: Вярно не ми се дават 30кинта- я някой да ми каже кое е оправданото на 30лв. за ТВ... И тук не ми обяснявайте за ТВ+НЕТ- само за ТВ говорим, комбинациите не ме вълнуват...
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 21 Дек 2010, 22:48

jordanov написа:
c7aH4eB написа:

Я не ни се карай, ако обичаш :winky: ! За 2-те години сигналът е прекъсвал точно 3 пъти при гореспоменатите от мен условия - така че тая думичка "характерно" леко не ми се връзва :mhihi: ! Да уточня - живея на 7-я етаж, с благоприятното изложение за антената (юг-югоизток май беше) - така че за хора от 1-2 етаж не знам как ще се държи сигнала :winky:

Колкото до Мегалан и аз съм им фен и ги дебна от 4 години да се вържа към тях за нета, ама като нямат покритие в моя квартал (предполагам важи и за цифровата тв) какво да направя - да се преместя ли, за да съм им абонат :mhihi:

ПП: ТВ+ е незаменим канал за любителите на спорта

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 21 Дек 2010, 23:27

Е колега, разбрал си ме погрешно :) не се карам. Извинявам се ако така си го прочел наум и така ти е прозвучало. Просто за мен това е по-добрия вариант и ми беше странно колко много хора ползват булстат, а лично аз съм чувал доста оплаквания от тях. Всеки сам си избира, просто споделих мнение.

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 21 Дек 2010, 23:42

А ти преди да предлагаш мега-нещо си що не помисли, че същите нямат мрежа навсякъде ;) Те цяла София не покриват, к'во повече да говорим...
И така- въпроса беше сателит (2 оператора) или кабел (1 оператор с покритие в половин БГ)- е, варианта е само Булсат... Казах и преди- не са най-добрите, но са най-малкото зло от 3-те варианта...

ПС: Айде сега ме убеди защо трябва да давам 22лв. вместо 16 за едни и същи канали :?: Заради кефа да нямам чиния ли :?:
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 525ТДС
Мечтае да кара: Е 38 Дизел
Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee

Мнение от \MITETO\ DSB » 21 Дек 2010, 23:45

Cinder написа:
\MITETO\ DSB написа:От доста време съм с ITV по точно от самото начало и никога несъм имал проблем с качеството.

Аз все още имам 1 телевизор който е на ITV и разликата с Булсатком е очеизбождаща. Да не говорим колко пъти спираха HBO и разни други канали, разместваха ги и т.н. Не че Булсатком са цвете, но са доста по-добре.

Тук си в грешка при мен качеството е много добро аз съм с приемник Филипс.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 22 Дек 2010, 0:17

ms написа:А ти преди да предлагаш мега-нещо си що не помисли, че същите нямат мрежа навсякъде ;) Те цяла София не покриват, к'во повече да говорим...
И така- въпроса беше сателит (2 оператора) или кабел (1 оператор с покритие в половин БГ)- е, варианта е само Булсат... Казах и преди- не са най-добрите, но са най-малкото зло от 3-те варианта...

ПС: Айде сега ме убеди защо трябва да давам 22лв. вместо 16 за едни и същи канали :?: Заради кефа да нямам чиния ли :?:

Колега, къде точно видя да предлагам мегалан? Споко не бачкам за тях. При мен имат мрежа, това ползвам защото е най-добрата услуга. Всеки може да провери при него има ли покритие и да си направи сметка и естествено да избере алтернатива, макар и не толкова добра.

ПС: Мога да те убедя защо да плащаш 6 лева повече, ама по добре иди с тях до близкото заведение и пии едно малко уиски и се успокой :winky: Без лоши чувства. Спирам да пиша в темата, вече си изразих мнението и е безмислено да се говорят едни и същи неща. Ясно е вече Булстат е най-добре, щото така казаха най-много хора.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 22 Дек 2010, 3:57

jordanov написа:...

Аз от няма и месец съм на Мегалан, (адски съм доволна от обслyжването и нета, който ползвам), минах към тях, след като при втора повредена чиния ми заявиха от Бyлсатком за близките дни, че можело да минат.. Еми не ми се чакаше отново и тва е. Но първата седмица, дали от лошото време, дали си ми е такъв късмета, няколко пъти им прекъсва сигнала на Мегалан.. :mhihi:
Сега нямам проблем, но не бих ги окичила с похвали.

Потребител
Аватар
Кара: 328ci,Rover75,

Мнение от petar_yankov » 22 Дек 2010, 12:37

Без да прочитам цялата тема..... Просто от Близоо бягай като дявол от тамян :D :D Аз съм с него...такъв кол в г*за си набих...че още ме боли :banghead: :banghead: обаче профилактично ходя до офиса и става така :dummy: :dummy: :dummy: :dummy: поне си изкарвам нервите на тях :mhihi: :mhihi:
Изображение

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 25 Дек 2010, 12:23

Вкъщи бяхме на Булсатком до преди известно време, сега сме на Близу и честно казано, качеството на картината при Близу е доста по-добро, все пак сигнала от приемника към ТВ-то идва с ХДМИ кабел...
От обслужването и т.н. също нямаме оплаквания. Сигнала за разлика от булсатския е доста по-постоянен...
Та явно зависи и за кой град става въпрос.
Имаме жокер тук с отговарящия за близу за нашия град, но засега всичко си е наред.
Изображение
E34, E38

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530 Д

Мнение от l-s » 25 Дек 2010, 12:31

Аз съм на Булсат откакто навлезнаха,обаче ония ден от ветровете направо ми паднаха чинийте,но доидоха след два дни и ми сложиха нови.
СИНИ ШАМПИОНИ!!!!!Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Panamera 4S

Мнение от skoti79 » 25 Дек 2010, 15:39

Аз от 5 г. съм на Близу ( преди се казваха с няколко различни имена ) ,нямам оплаквания и съм доволен .
Интересно ми е ,колегите които реват от тях,от какво точно не са доволни .
Говоря за София - центъра .

Потребител
Аватар
Кара: 328ci,Rover75,

Мнение от petar_yankov » 25 Дек 2010, 17:36

Интересно ми е ,колегите които реват от тях,от какво точно не са доволни .

Отговарям колеги...специално за Пловдив всичките ми познати,които са с Близоо са недоволни.
Моите проблеми са специално в интернета.....на всеки 20 минути прекъсва(спира),ако е уикенд за Интернет може да си мечтая,страниците ги отваря по един час.Това си е моето наблюдение и си заставам зад мнението!
Може в другите градове да е по-добре..незнам
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата