Какви шофьрски умения придобихте през 2010?
Модератор: Общи модератори
63 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- zigo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 328ci
Re: Какви шофьрски умения придобихте през 2010?
За 2 дни се научих да дрифтя с предно
. На писта естествено !

- trance4life
- Потребител
-
Научих се да карам
(Като цяло се научих да карам по икономично и постигам завидни резултати,както и по безопасно
)

(Като цяло се научих да карам по икономично и постигам завидни резултати,както и по безопасно

:)
аз подобрих умението си да карам на писта след някой и да не прегрявам.
а миналата зима научих че и с хубави зимни гуми човек може да се блъсне в крайпътно дърво съвсем без да иска...
а миналата зима научих че и с хубави зимни гуми човек може да се блъсне в крайпътно дърво съвсем без да иска...

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Научих че на сняг мога да дрифтя с предно, ESP и ASR
Доста по-мъжко е отколкото със задно или 4WD
. Просто при мен не могат да се изключват.

- B.Tunchev
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 ///M5
- Детайли за колата: Eisenmann Exhaust
jordanov написа:Научих че на сняг мога да дрифтя с предно, ESP и ASRДоста по-мъжко е отколкото със задно или 4WD
. Просто при мен не могат да се изключват.
Пежо?... Мъжко?! ... Дрифт?... Предно?!...

Без лоши чувства

- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
Научих се да карам по-спокойно, да преглътвам изпълненията на некадърниците, и да не създавам излишни рискове на пътя. Всъщност това мисля е първото, което един шофьор трябва да научи!
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Да помисля...
Научих, че има и свестни полицаи- рядко, но ги има...
Продължавам с ученето по темата "Не се ядосвай на олигофрените на пътя"- не съм добър ученик, но поне се опитвам
Научих, че е все тая дали ще съм с БМВ с 200 или със Сеат с 52 коня в града- за еднакво време стигам от точка А до точка Б...
ПС: Само едно нещо не ми се наложи да уча- зимата да карам със зимни гуми, за разлика от много хора...
Научих, че има и свестни полицаи- рядко, но ги има...
Продължавам с ученето по темата "Не се ядосвай на олигофрените на пътя"- не съм добър ученик, но поне се опитвам

Научих, че е все тая дали ще съм с БМВ с 200 или със Сеат с 52 коня в града- за еднакво време стигам от точка А до точка Б...
ПС: Само едно нещо не ми се наложи да уча- зимата да карам със зимни гуми, за разлика от много хора...
Че може да избегнеш хиляди дупки, но една ще те научи къде се изправят лети джанти... 

dinkomg написа:Научих се да карам по-спокойно, да преглътвам изпълненията на некадърниците, и да не създавам излишни рискове на пътя. Всъщност това мисля е първото, което един шофьор трябва да научи!

научих се да карам предно, и не, не е по-лесно през зимата от задното 

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
err0r написа:Dimo написа:Научих че по големи олигофрени от българските "шофьори" - НЯМА!
Има, бате: българските пешеходци!
А да бе, верно как ги пропуснах

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Хммм
Научих се да как да тръгвам и кога и как да превключвам
Иам известни постижения вече, почти скъсах Е90-ката от място
Научих се ... че задната не е ръчна, бухаххаха и че...колкото и да вярваш и да познаваш добре колата си, пак може да те изненада - приятно
Научих се, че... шофьорските ми умения са правопропорционални на квадрат на емоционалното ми състояние и ... има моменти, в които по-добре да не сядам зад волана
Научих се, че.. без навигация съм ЗАГУБЕНА, а доста често и с нея
Научих се никога повече да не правя нарушение следвайки колега, щото другия път няма се размина на косъм с летящия в насрещното кордон
Научих се, че аквапланинга е тотализирал доста коли и след един такъв на магистралата със 110, мога да благодаря само на късмета, че Разбойника не е от тях... Вали ли дъжд, БАВНОООО
Научих се да по-често да давам път на коли без предимство, както и да продънвам клаксона на супер нагли шофьори...
Научих се, че всички зад волана са равни, независимо в каква кола са, или поне много бих искала да е така...
Научих се, че и да сляза да се разправям с олигофрен зад волана, той пак шси остане такъв и следващия път току виж слязъл и той
Научих се, че от повечето жени шофьори не става и аз май все още съм от тях
И друго нещо научих - но това не е от тази година - че колите, в частност BMW-тата имат ДУША...и ... всъщност всички тия неща нагоре имат ли нещо общо с ТЕМАТА?

Научих се да как да тръгвам и кога и как да превключвам

Научих се ... че задната не е ръчна, бухаххаха и че...колкото и да вярваш и да познаваш добре колата си, пак може да те изненада - приятно

Научих се, че... шофьорските ми умения са правопропорционални на квадрат на емоционалното ми състояние и ... има моменти, в които по-добре да не сядам зад волана

Научих се, че.. без навигация съм ЗАГУБЕНА, а доста често и с нея

Научих се никога повече да не правя нарушение следвайки колега, щото другия път няма се размина на косъм с летящия в насрещното кордон

Научих се, че аквапланинга е тотализирал доста коли и след един такъв на магистралата със 110, мога да благодаря само на късмета, че Разбойника не е от тях... Вали ли дъжд, БАВНОООО

Научих се да по-често да давам път на коли без предимство, както и да продънвам клаксона на супер нагли шофьори...

Научих се, че всички зад волана са равни, независимо в каква кола са, или поне много бих искала да е така...

Научих се, че и да сляза да се разправям с олигофрен зад волана, той пак шси остане такъв и следващия път току виж слязъл и той

Научих се, че от повечето жени шофьори не става и аз май все още съм от тях

И друго нещо научих - но това не е от тази година - че колите, в частност BMW-тата имат ДУША...и ... всъщност всички тия неща нагоре имат ли нещо общо с ТЕМАТА?

- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
Колежке много работи си научила.
Аз пък толкова много съм научил, че чак ми дават 1 месец почивка.
Аз пък толкова много съм научил, че чак ми дават 1 месец почивка.

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Нищо не придобих - само затвърдих 

Si non confectus, non reficiat.
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
научих се да използвам метрото
от тогава разхода ми рязко спадна,и някак си съм по спокоен като се прибирам в къщи или отивам на работа

63 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5