Абсолютни идиоти!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Абсолютни идиоти!!!

Мнение от Eмилио Димитров » 21 Дек 2010, 21:07

Питам ви може ли в безумно гъста мъгла, ама гъста с нож да я режеш... който е ходил из Ямболско знае кво имам предвид... на мокър път, със сняг още на места... в еднопосочна улица срещу движението - да се хванат 20 души и да коледуват. Това требе да се да си най-големия идиот да го направиш. Сто % че ще изкарат беля на някого. Даже и на полицията ся звъннах да одят да ги пръснат, че направо съм без думи... :banghead: :banghead: :banghead:

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Абсолютни идиоти!!!

Мнение от jordanov » 21 Дек 2010, 21:16

Пияните са много смели баце, акъла дава на офф и става непредсказуемо :) Истории бол. Нищо вече не ме изненадва в нашата родина. Сега по празниците трябва много да се внимава независимо с кола ли си, без кола ли си, до вас ли си, или си далече от вас. Щото секви ги има.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Eмилио Димитров » 21 Дек 2010, 21:18

това са си баш коледари, с носиите с всичкото, ама в такова време и на средата на пътя, бива ли... :dunno:

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 21 Дек 2010, 23:27

не са ли подранили малко коледарите :lol: или генерална репетиция е имало
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: му се на вода

Мнение от frizzante » 22 Дек 2010, 0:21

Преди малко минах през Ямбол и мъглата е наистина впечатляваща. На 3 метра пред колата не се вижда нищо! А тези в това време верно не ги слуша главата да ходят из улиците!
Никой да не се качва на автобуса преди да е дошъл!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 22 Дек 2010, 1:05

Zapa написа:не са ли подранили малко коледарите :lol: или генерална репетиция е имало

хванала ги е кризата и от по рано :mhihi:
Изображение

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 22 Дек 2010, 1:58

Абе,не е баш идиотско,да съхраниш българските традиции и обичай,защото вече са на изчезване,по актуални са Азиз и Глория.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 22 Дек 2010, 6:15

ditko1 написа:
Zapa написа:не са ли подранили малко коледарите :lol: или генерална репетиция е имало

хванала ги е кризата и от по рано :mhihi:

Или са изтрезнели по- рано от очакваното и бързат да се напасат :mhihi:
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 22 Дек 2010, 15:10

LiTtLeRoCk написа:Абе,не е баш идиотско,да съхраниш българските традиции и обичай,защото вече са на изчезване,по актуални са Азиз и Глория.

Това, че съхраняваме традицията го подкрепям с 2 ръце. Ама айде и да е безопасно. Щот файда, че спазваме обичаите, като някоя вечер ще ни дават по новините... евентуално живи.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Eмилио Димитров » 22 Дек 2010, 16:16

LiTtLeRoCk написа:Абе,не е баш идиотско,да съхраниш българските традиции и обичай,защото вече са на изчезване,по актуални са Азиз и Глория.

нищо идиотско няма в това да се спазват българските традиции. Даже много ми харесва, че това се прави все още. В Ямбол винаги се събират коледари, играят на площада пред общината, същото и на кукерския празник. Но за целта си има и място, и време... Не считам, че в 8 - 9 часа в най-гъстата мъгла да се играе насред улицата, когато видимостта е близка до нулата, е най удачното време за коледуване. Трябва ли пак да стане инцидент като на Бакаджика преди известно време, да загинат хора, за да се мисли като се прави нещо. Защото ако някой ги беше блъснал, водача щеше да е виновен, че е карал със скорост несъобразена с пътната обстановка...
А и като се замисля вече коледуването се свързва: някои хора да изкарат пари, отколкото да тачат празника. Особено като видиш групички, в които я има, я няма и един българин. Такова спазване на обичаите е, че съм бъз думи. :dunno:

Потребител
Аватар

Мнение от Marmotinio » 22 Дек 2010, 18:55

Нека коледуват хората само, че да са със светло отразителни жилетки да са модерни коледари.

ентусиаст
Аватар
Кара: Едно М60 и някви М-ки
Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....

Мнение от Is. » 22 Дек 2010, 21:20

Marmotinio написа:Нека коледуват хората само, че да са със светло отразителни жилетки да са модерни коледари.

:banghead: :banghead: :banghead:
И това първо мнение в БМВ форум .................
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 22 Дек 2010, 21:52

Според световните статистически изследвания, простотията се нарежда на трето място след сърдечните проблеми и раковите заболявания, като фактор за спреждевременна смърт на населението. :mhihi: :mhihi: :mhihi: Това са екстремни коледари, любители на руската рулетка. Имал съм доста подобни случаи, та не се учудвам. Един пиян глупак с колело се приби в паркирания ми джип, че си направи и устата да му платя за да не ме съди :banghead: , срещал съм пиян с колело в най-лявата лента на магистрала Тракия и то да кара срещу движението :bowdown: :bowdown: , две деца си играят на средата на замръзналия път точно след завой на прохода Петрохан, докато родителите им си наливат вода от една чешма :kuku: .....и разни такива. После американците били глупави а ние сме много умни.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кракомобил
Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]

Мнение от georgymk » 22 Дек 2010, 21:58

1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>