винаги си слагайте колана
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Bavariqtamniska
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34
- Мечтае да кара: М5 Е34 Touring
Re: винаги си слагайте колана
Хората са направили супер добро и оригинално измислено поучително клипче даже наистина много добро а ние ко чичо мустак като те спре ти квичи насреща прави ти се на оборотен и калве на 20 кинта и ти се радва подло под мустак че си без колан и си му напълнил умрелия тарбух.
- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
Отпред винаги си слагам, не мога без него. На задните седалки като се возя /много рядко/ както и масата от хора предполагам, нещо нямам навика да го сложа и ми е някак странно /спирали са ме за това, но се разминахме с предупреждение и урок
/. Относно скоростите според мен при 200 и около тях или нагоре, дали си с колан, дали имаш airbag или не е все тая.

Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV
Аз си спомням като бяхме наели един камион в Щатите и имаше табелка на жабката- " Не позволявай да бъдеш открит мъртъв седейки на колана си! "
Много мразя коланите...
Когато не карам а се возя,по-принцип не мога да си намеря място на седалката и определено колана ми пречи..
А иначе когато карам аз винаги си го слагам...

Когато не карам а се возя,по-принцип не мога да си намеря място на седалката и определено колана ми пречи..

- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
rona7a написа:Много мразя коланите...![]()
И аз много мразя коланите, но откакто веднъж си свърши работата по предназначение не го мразя толкова.А ако не го бях сложил?
А за дясната седалка има еднаприказка дето не звучи много приятно: "Когато си пътник си пътник", така че и в багажника си слагам колан

http://www.vbox7.com/play:8dc74c75

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Всичко друго може, ама без колан не потеглям.
- Marmotinio
- Потребител
-
Колан даже и на задната седалка трябва да се слага.
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2