Сервиз в Плевен

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS

Сервиз в Плевен

Мнение от Phil » 22 Дек 2010, 16:01

Здравейте колеги, можете ли да ми препоръчате сервиз в Плевен, където може да се направи цялостна диагностика на една Е46-ца? Един колега иска да я купува и искаме да я закараме на читав сервиз, за да ни кажат в какво състояние е.

ПотенЦял
Аватар
Кара: и се вози едновременно...пкхх

Re: Сервиз в Плевен

Мнение от Huku » 22 Дек 2010, 18:04

ВиА Интеркар ама не треа да е за твоя сметка :smoke:
Изображение
Изображение
Истинска радост от шофирането измерена в усмивки/h Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Phil » 22 Дек 2010, 18:44

Защо? Колко е диагностиката?

ПотенЦял
Аватар

Мнение от Huku » 22 Дек 2010, 18:54

Колкото да не ти се плаща :D
Звънни им и ще ти кажат колко точно.
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X5 E70 08.2010
Детайли за колата: Сив металик

Мнение от 7S\/E7OSLA\/ » 22 Дек 2010, 20:40

70- 100 лв ще ти струва ...;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от Phil » 22 Дек 2010, 21:45

Ами не е чак толкова зле като цена :) Стига сервиза да е добър ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: конджул

Мнение от Jim Beam » 22 Дек 2010, 21:51

Колега, ако искаш компютърна диагностика отиди на зад пощата на Дружба 1. Завива се точно до газстанцията, продължава се 300 метра и в дясно. Там ми хванаха датчик на разпределителен вал, което в БОШ сервиза не можаха да намерят един час. Взеха ми на мен 20 лева. Ако ти трябва подробно описание как да стигнеш до там ми пиши на ЛС. Загубих визитката на човека иначе щях и номер да ти дам. Иначе за ходова част може да идеш където слагат тахографите в индустриална зона запад, до колелото за Метро.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X5 E70 08.2010
Детайли за колата: Сив металик

Мнение от 7S\/E7OSLA\/ » 22 Дек 2010, 22:27

Jim Beam написа:Колега, ако искаш компютърна диагностика отиди на зад пощата на Дружба 1. Завива се точно до газстанцията, продължава се 300 метра и в дясно. Там ми хванаха датчик на разпределителен вал, което в БОШ сервиза не можаха да намерят един час. Взеха ми на мен 20 лева. Ако ти трябва подробно описание как да стигнеш до там ми пиши на ЛС. Загубих визитката на човека иначе щях и номер да ти дам. Иначе за ходова част може да идеш където слагат тахографите в индустриална зона запад, до колелото за Метро.

За електроника може и да разбират там , но преди 2 седмици бях там да ми сменяват ремък, понеже виеше и вместо да го смени един "майстор" почна да пръска стария със силиконов спрей и да стърже ролките със шкурката, че това щяло да ми спести слагането на нови и т.н ми обясни :kuku: ( аз не вдявах още и му се доверих) ...за това нещо дори ми поискаха 15лв, а ефекта да спре да вие ремъка беше точно 3 мин. После 2- 3 часа си играх да стържа пистите на шайбите от засъхналия спрей, щото от това ремъка почна да боксува и вие още повече и колата се затормози вместо да се стабилизира, а тоя силикон не искаше да падне с пароструйка изобщо ... Там няма да повторя след този филм ;)

ПотенЦял
Аватар

Мнение от Huku » 22 Дек 2010, 22:44

Phil написа:Ами не е чак толкова зле като цена :) Стига сервиза да е добър ;)

ВиА Интеркар е официален БМВ сервиз-там ще ти кажат истината :yes:
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: конджул

Мнение от Jim Beam » 23 Дек 2010, 0:07

7S\/E7OSLA\/ написа:
Jim Beam написа:Колега, ако искаш компютърна диагностика отиди на зад пощата на Дружба 1. Завива се точно до газстанцията, продължава се 300 метра и в дясно. Там ми хванаха датчик на разпределителен вал, което в БОШ сервиза не можаха да намерят един час. Взеха ми на мен 20 лева. Ако ти трябва подробно описание как да стигнеш до там ми пиши на ЛС. Загубих визитката на човека иначе щях и номер да ти дам. Иначе за ходова част може да идеш където слагат тахографите в индустриална зона запад, до колелото за Метро.

За електроника може и да разбират там , но преди 2 седмици бях там да ми сменяват ремък, понеже виеше и вместо да го смени един "майстор" почна да пръска стария със силиконов спрей и да стърже ролките със шкурката, че това щяло да ми спести слагането на нови и т.н ми обясни :kuku: ( аз не вдявах още и му се доверих) ...за това нещо дори ми поискаха 15лв, а ефекта да спре да вие ремъка беше точно 3 мин. После 2- 3 часа си играх да стържа пистите на шайбите от засъхналия спрей, щото от това ремъка почна да боксува и вие още повече и колата се затормози вместо да се стабилизира, а тоя силикон не искаше да падне с пароструйка изобщо ... Там няма да повторя след този филм ;)

Е аз хардуера го пипан в долния сервиз. Там ми хареса диагностиката. Ако колегата иска да спести някой лев е добре там да иде.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Phil » 23 Дек 2010, 0:51

Абе според мен по-добре да дадеш 100лв. за диагностика, от колкото да набиеш после хиляди за ремонти ;)

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 24 Дек 2010, 12:08

Phil написа:Абе според мен по-добре да дадеш 100лв. за диагностика, от колкото да набиеш после хиляди за ремонти ;)

Да де... само дето диагностиката в ВиА интеркар е 130 лв. отделно ако искаш да ти прегледат окачване едно друго в кво състояние е общо ще ти вземат около 200 лв.
и незнам защо сте останали с впечатлението че като е оторизиран сервиз на БМВ значи майсторите там са експерти... няма да ги плюя... само ще ти кажа че повечето в тоя сервиз незнаят кво правят там... особенно когато става на въпрос за по стари бмв-та които като им вкараш ключа в компютъра не ти показва къв му е проблема :mhihi:
а относно сервиза на "Сашко жичката" ( тоя дето е зад пощата ) там са абсолютни некадърници... цените им са безбожни, а за да ти направят нещо по колата трябва да си запишеш час за след няколко дена... това е един от сервизите в които съм си обещал повече да не стъпвам...
мога да ти предложа един сервиз в който ще ти свършат чудесна работа...
Елмирата е перфектен сервиз за твойта работа... ще ти прегледат колата... ще ти направят диагностика и ще ти вземат 30-40-50 лв. намира се на "новия път" който и да питаш знае каде е...

ако искаш пусни ми едно л.с. и ми кажи коя е тая е46-ца... ако я знам ще ти кажа в кво състояние е...

Любимец на Кралицата
Аватар
Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
Мечтае да кара: M3 CSL

Мнение от ///M_Martin » 24 Дек 2010, 23:36

За диагностика мога да ти предложа човек който си има професионален софтуер и може да дойде където искаш ти като сумата е смешна а "хардуерно" е сервиза в който ходя аз и майстора ми е приятел и ти гарантирам на 100% че ще си доволен
Ако искаш пиши едно ЛС за подробности

Назад към Извън Темата