Молба за помощ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 31 Дек 2005, 20:59

Момичета и момчета,
имаме отговор:)
Първото, което искам да ви кажа е, че сме постигнали целта си (ще прочетете по-долу в цитирания текст) и наистина доказахме, че сме единни. Новините са си новини и са обект на друг разговор, това, което за мен е най-добрия подарък (особено в такъв момент) за тази година е готовността и не само нея, ами и изпълнението на помощ, което Вие ми оказахте през последния месец. Това, че имам приятели и хора, на които мога да разчитам (дори такива, с които още не се познаваме) за мен е много скъпо и безценно. Искам да знаете, че както Вие направихте тези неща за един непознат, така и аз съм готов д апомогна на абсолютно всеки в този, а и не само, форум, било то само да изпия едно кафе в труден за Вас момент.
Та сега за ефекта на пеперудата.
Цял ден нямаше вест от нея, което ме наведе на мисълта, че явно съм сгрешил с акцията, с мислите си и чуствата си към нея.
Ето какво пристигна преди малко -
"Наистина НЯМАМ ДУМИ за това, което си направил...Не мисли, че ти се сърдя, наистина разбирам колко държиш на мен. Дори не мога да повярвам как е възможно..Искам да знаеш, че въпреки, че не мога да ти отвърна със същото, аз все пак си те обичам и се надявам, че ще си останем приятели. целувчици и весело посрещане на новата година!"
Думите ме удариха право в сърцето, но какво да се прави, не винаги нещата в живота стават така, както ние искаме. За много неща сам съм си виновен, може би не е това правилния човек, всичко това вече няма значение. Защото ме крепи мисълта, че имам приятели и съмишленици, които ме разбират. И се почуствах много горд, при думите й за това, какво сме успяли да направим.
Ще останат спомените и мъдростта, че човек трябва да се бори на време за нещата, а не да отлага (явно тая година това ми е поуката - и за здравето и за любовта важи), защото тогава поражението идва с тихи стъпки и те поваля, когато не очакваш.
Но с тази тема направихте мен щастлив, пожелавам за новата година всеки един от Вас да изпита това, което аз изпитах.
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 31 Дек 2005, 21:12

Ати, аз го изпратих малко късно, защото когато го запаметих в ЪНСЕНТ съм забравил да напиша и номера. Та сега се прибрах и го проверих. Надявам се да съм допринесъл поне малко за осъществяването на всичко, което целиш!!!
Изображение

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 31 Дек 2005, 21:14

За мен важното е, че си се сетил и ангажирал за мен - това е радостта ми:)
Не мисля, че си закъснял, както каза Иво - "нищо, поне ще й остане незабравим спомен".
Благодаря ти, Грешка
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

Е36 фен
Аватар
Кара: каквото има

Мнение от Niki Lauda » 01 Яну 2006, 2:35

Ati и аз съм с теб имаш поне два със сигорност
Niki Lauda

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 01 Яну 2006, 3:21

Niki Lauda написа:Ati и аз съм с теб имаш поне два със сигорност
то , малко е късно :mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blqsu4ko » 01 Яну 2006, 4:04

Що не спиш бееееееееееееееее :mhihi: :mhihi: :mhihi: ЧНГГГГГГГГЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ
Live it like you Love it

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 01 Яну 2006, 4:30

мноо мразя "БЕ",да не съм ти откраднал нещо или прееебал :mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

ентусиаст
Аватар

Мнение от Tano » 01 Яну 2006, 5:24

err0r написа:Ати, аз го изпратих малко късно, защото когато го запаметих в ЪНСЕНТ съм забравил да напиша и номера. Та сега се прибрах и го проверих. Надявам се да съм допринесъл поне малко за осъществяването на всичко, което целиш!!!

И аз така, много съм смотан. Ей сега го пратих, Ати извинявай брат за закъснението :uups: Както каза Явор, малко късно, че късно видях че си писал че вече е имало ефект.
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

Изображение

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 01 Яну 2006, 8:45

ВСИЧКИ ЖЕНИ СА КУРВИ!!!!! Който не вярва да заповяда да му го докажа!!!!!
Изображение

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 01 Яну 2006, 9:54

X-citer написа:ВСИЧКИ ЖЕНИ СА КУРВИ!!!!! Който не вярва да заповяда да му го докажа!!!!!
Тааака еее :mhihi:
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vankata™ » 01 Яну 2006, 14:01

Е аз го изпратих към 23 часа снощи! Лошо, че не сме постигнали желания ефект, но аз се надявам че и трябва млако време да усмисли нещата и тя сама ще те потърси да си поговорите.
::: vankata™ :::

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 01 Яну 2006, 14:18

ati написа:Момичета и момчета,
имаме отговор:)
Първото, което искам да ви кажа е, че сме постигнали целта си (ще прочетете по-долу в цитирания текст) и наистина доказахме, че сме единни. Новините са си новини и са обект на друг разговор, това, което за мен е най-добрия подарък (особено в такъв момент) за тази година е готовността и не само нея, ами и изпълнението на помощ, което Вие ми оказахте през последния месец. Това, че имам приятели и хора, на които мога да разчитам (дори такива, с които още не се познаваме) за мен е много скъпо и безценно. Искам да знаете, че както Вие направихте тези неща за един непознат, така и аз съм готов д апомогна на абсолютно всеки в този, а и не само, форум, било то само да изпия едно кафе в труден за Вас момент.
Та сега за ефекта на пеперудата.
Цял ден нямаше вест от нея, което ме наведе на мисълта, че явно съм сгрешил с акцията, с мислите си и чуствата си към нея.
Ето какво пристигна преди малко -
"Наистина НЯМАМ ДУМИ за това, което си направил...Не мисли, че ти се сърдя, наистина разбирам колко държиш на мен. Дори не мога да повярвам как е възможно..Искам да знаеш, че въпреки, че не мога да ти отвърна със същото, аз все пак си те обичам и се надявам, че ще си останем приятели. целувчици и весело посрещане на новата година!"
Думите ме удариха право в сърцето, но какво да се прави, не винаги нещата в живота стават така, както ние искаме. За много неща сам съм си виновен, може би не е това правилния човек, всичко това вече няма значение. Защото ме крепи мисълта, че имам приятели и съмишленици, които ме разбират. И се почуствах много горд, при думите й за това, какво сме успяли да направим.
Ще останат спомените и мъдростта, че човек трябва да се бори на време за нещата, а не да отлага (явно тая година това ми е поуката - и за здравето и за любовта важи), защото тогава поражението идва с тихи стъпки и те поваля, когато не очакваш.
Но с тази тема направихте мен щастлив, пожелавам за новата година всеки един от Вас да изпита това, което аз изпитах.
Ати
Споко има и други ,всяко зло за добро , важното че опита

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от VARBAN » 01 Яну 2006, 15:59

Ати не го приемай крайно знам какво ти е и ти съчувствам
Човек се учи докато е прост (Цицерон)

Потребител
Аватар

Мнение от Doroteia » 01 Яну 2006, 16:53

Горе главата ,АТИ!!!
Някъде там те чака момичето на мечтите ти! :winky:
И никога не се отказвай от това,което искаш,особено от мечтите си!
Животът е борба и ние всички сме главни действащи лица!!!
:yes: :yes: :yes:

P.S.:Любо, "благодаря ти" за к**ва!!!
:bang: :bang: :bang:
"Когато съдбата ти затваря вратата влез през прозореца." Х.Дж.Браун

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 01 Яну 2006, 19:32

Doroteia написа:P.S.:Любо, "благодаря ти" за к**ва!!!
:bang: :bang: :bang:

Ти си едно от малкото изключения :winky:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата