Помощ за един Бизнес план!
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Alpina_fanatic
-
-
Помощ за един Бизнес план!
Здравейте,
Чета от доста време тук, но днес реших да се регистрирам. Трябва ми помощ, защото приятелката ми пише курсова работа, която е доста подробен "Бизнес план". Трябва й (ни) помощ за изчисляване на рентабилността на инвестицията и NPV, IRR и такива интересни работи. Вече понаписахме 40 странички, но иска още дообработване!
п.с.Ако някои може да удари едно рамо с акъл или дори готов бизнес план - sofia_berova@abv.bg
Благодаря и весели празници
Чета от доста време тук, но днес реших да се регистрирам. Трябва ми помощ, защото приятелката ми пише курсова работа, която е доста подробен "Бизнес план". Трябва й (ни) помощ за изчисляване на рентабилността на инвестицията и NPV, IRR и такива интересни работи. Вече понаписахме 40 странички, но иска още дообработване!
п.с.Ако някои може да удари едно рамо с акъл или дори готов бизнес план - sofia_berova@abv.bg
Благодаря и весели празници

Re: Помощ за един Бизнес план!
... четеш от много време и реши да се регистрираш в бмв форума за да попиташ за...... бизнес план?
между другото казваш че сте написали 40 страници...
по темата- ако на мене някой ми даде 40 страници бизнес план- чета първите 5 и последните 5...

между другото казваш че сте написали 40 страници...
по темата- ако на мене някой ми даде 40 страници бизнес план- чета първите 5 и последните 5...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
То за тия сметки си има формули в учебника, заместваш с цифри и толкова. Каква точно помощ трябва там? 

- Alpina_fanatic
-
-
Лошото е, че формулите ми дойдоха в повече и затова искам да получа съвет от някой, който е писал БП и преди...
Та сега се чудя какво ще е по - подходящо:
- Възвръщаемост на инвестицията (ROI) за паричните потоци или инвестиционен анализ
- Нетна настояща стойност (NPV), IRR или период на откупуване
- др. вариант за доказване на рентабилността

Та сега се чудя какво ще е по - подходящо:
- Възвръщаемост на инвестицията (ROI) за паричните потоци или инвестиционен анализ
- Нетна настояща стойност (NPV), IRR или период на откупуване
- др. вариант за доказване на рентабилността

- Alpina_fanatic
-
-
Такааа, след доста четене, проучване и писане вече съм спЕц и ако някои нещо се интересува и пише "Бизнес план" - мога да помагам!
Поздрави!
Поздрави!

5 мнения
• Страница 1 от 1