На коя бензиностанция зареждате гориво?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Предпочитана бензиностанция:

Лукоил
69
24%
Петрол
19
7%
Ромпетрол
32
11%
Еко
46
16%
Shell
22
8%
Темпо
0
Няма гласували
OMV
60
21%
Комбинация от няколко бензиностанции
22
8%
Друга бензиностанция
14
5%
Не правя разлика в горивата
3
1%
Доставка с неизвестен произход (крадена)
1
0%
Доставка с известен произход (купена от познат)
3
1%

Общо гласове : 291
младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 328i Мойта, e53 Семейната
Мечтае да кара: 635i e24, 850i e31
Детайли за колата: Истинската 328ца

Re: На коя бензиностанция зареждате гориво?

Мнение от kokali praa vsiakvi » 02 Ное 2010, 1:46

Зареждам предимно на Лукоил и Петрол, избягвам малки бензиностанции.
Жените биват два вида : 1. Слабички 2. Убавки... И с броя на цилиндрите е подобно ...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 02 Ное 2010, 15:03

Явно само в моя град Лукойл е най-скапаната бензиностанция.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от danielbmw3 » 03 Ное 2010, 1:00

лукойл и ромпетрол

ентусиаст
Аватар
Кара: '03 330xd M57N Sedan

Мнение от Mpower84 » 03 Ное 2010, 1:35

Само OMV Carera 95. Преди зареждах Carera 100, но след като пробвах 95 реших че няма разлика или поне не е значителна. Никога не съм имал проблеми. От време на време сипвам по някоя добавка за прочистване ей така за профилактика. Баща ми на дизела също OMV му сипва и зимата никога не е замръзвал. На него също му слагаме добавка за прочистване понякога. Един приятел си монтира газов инжекцьон и на първата смяна на филтрите момчетата му казаха, че е карал с много чиста гас. И той на OMV зарежда.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 03 Ное 2010, 10:20

до преди няколко месеца само от ОМВ (и то 1 определена бензиностанция)..понеже, установих, че се случва различно гориво на различните ОМВ-та...а сега Спаска я захранвам от Петрол :mhihi:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

Потребител
Аватар

Мнение от BMW-744 » 03 Ное 2010, 12:08

Аз съм ги пробвал всичките (почти)бензиностанции във Варна и засега зареждам от бензиностанцията на един приятел,не ми прави отстъпки но колата не гори много и върви по-добре отколкото като зареждам от другите.И бензина и дизела в БГ.са от един и същ производител Лукоил,разликата е в бъркочите които всяка бензиностанция слага(или не слага).А за ОМВ съм забелязал че бензина и нафтата им е добра но колонките не отчитат реалното количество гориво(отчитат по-малко)а за същите пари на други бензин.зареждам повече гориво.Имах една А6 която с нафта от ЕКО не искаше да върви на 6-та скорост а като заредя от шел ВИ-паур вървеше.Надявам се че никой няма съмнение че откъдето и да зареди горивото ще е като в другите европейски страни като качество.В БГ.скоро няма да караме с качественни горива,а от там не е за учудване и че колите ни не вървят и се чупят редовно.

Слави
Аватар

Мнение от © » 03 Ное 2010, 12:49

Не всички са от един и същи производител - има горива от Румъния и Гърция, а скоро ще има и от Сърбия

ентусиаст
Аватар
Кара: MB w212 AMG
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от kronos » 04 Ное 2010, 2:22

BMW-744 написа:Аз съм ги пробвал всичките (почти)бензиностанции във Варна и засега зареждам от бензиностанцията на един приятел,не ми прави отстъпки но колата не гори много и върви по-добре отколкото като зареждам от другите.И бензина и дизела в БГ.са от един и същ производител Лукоил,разликата е в бъркочите които всяка бензиностанция слага(или не слага).А за ОМВ съм забелязал че бензина и нафтата им е добра но колонките не отчитат реалното количество гориво(отчитат по-малко)а за същите пари на други бензин.зареждам повече гориво.Имах една А6 която с нафта от ЕКО не искаше да върви на 6-та скорост а като заредя от шел ВИ-паур вървеше.Надявам се че никой няма съмнение че откъдето и да зареди горивото ще е като в другите европейски страни като качество.В БГ.скоро няма да караме с качественни горива,а от там не е за учудване и че колите ни не вървят и се чупят редовно.

Коя е тая бензиностанция? Аз вече не знам от къде да зареждам, май всички са наредени. ОМВ наистина лъжат в литрите и горивата им май вече не струват. За сега зареждам само на Еко.

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 04 Ное 2010, 8:59

Предимно OMV и Еко... От Карера 100 съм доволна, както и от 100 октановия на Еко... Шелския 95 май нещо не ми поняса ... На Лукойл никога не съм зареждала. Трябва да се пробва Ромпетрол ... ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от SaRaLiQ » 24 Дек 2010, 0:07

където и да се намирам из града(бургас)...колкото и да бързам бензиностанцията е една за мен и тя е Ромпетрол,ако ще и Лукойл да пуснат 20 стотинки отстъпка.Еко също са с много хубави горива.Ромпетрол - Истински евро 5 горива (100% гаранция).Всичко останало е лукойл.Мой приятел работеше там и каза че просто контейнерите били различни - един за петрол един за шел един за омв и прочие.а хората който зареждат от омв трябва да са луди,особено тия с дизелите.2-ма души в рамките на 8 месеца хвърлят по 2 дюзи на комонреал..те са ефтини нали де :D поздрави :)
Изображение

костинбродчанин
Аватар
Кара: е60 530д
Мечтае да кара: М3 Компакт
Детайли за колата: Няма много...

Мнение от vladi_a_i » 24 Дек 2010, 0:36

Само Лук... :yes:
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ

E30 M3 Dreamer
Аватар
Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от bivola » 24 Дек 2010, 1:34

Комбинация от няколко бензиностанции :yes:
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:
:mhihi:

моргаджия
моргаджия
Аватар
Кара: Всичко

Мнение от Krassi_kn » 24 Дек 2010, 3:13

Apassionata написа:Трябва да се пробва Ромпетрол ... ;)

По-добре недей :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Иначе по темата-най доволен съм от БиПлюс.Жалко че нямат обекти навсякъде.
ПС.98-цата на Волф е просто най-доброто, което съм сипвал някога.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
Мечтае да кара: 612

Мнение от KoolyO » 24 Дек 2010, 14:15

Служебките, обяснимо, на OMV.
Личните - Ромпетрол. Лошото е, че са на такива места, че трябва да ходя специално до там, за да зареждам, но не искам да си правя повече експерименти.Всичките им горива са класа над останалите бензиностанции. Добре, че поне имат на повечето от изходите от София.
В краен случай ЕКО.
Преди да "открия" Ромпетролите, това ми беше мнението за останалите:
Лукойл, Петрол - сравнително качествени горива, нищо специално. Като цяло стават.
OMV - Зависи от коя точно бензиностанция. Никога повече от дървеница, до VIP стрелбището! Carrera 100 една идея по-добре от 98 на Петрол/Лукойл. Premium нафтата е наистина добра, но незаслужено скъпа. Carrera 95 е по-добре от повечето стандартни 95 бензини.
EKO - качествени горива навсякъде. Speed100 - страхотен!
Темпо, докато съществуваха, като верига бяха с много качествени горива.
Shell - Тука е страшно. Обикновенния 95 "чупи" коли. :mhihi: В смисъл, че след като сипеш и решаваш, че имаш нещо счупено и търсиш проблема, докато не заредиш пак другаде. На другият полюс е V-Power Racing. Според мен най-добрият бензин, който може да се купи в БГ. V-Power 95 е като обикновен 95 от друга бензиностанция. За дизела им нямам наблюдения, а и не ми се експериментира.
От други бензиностанции намам или никакви, или не достатъчни впечатления за да дам мнение.
На газ съм карал само чужди коли и то за неголеми периоди от време, така че също не мога да кажа нищо.
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: предимно читави М10-ки :D

Мнение от retro.boy28 » 24 Дек 2010, 14:31

Сипвам само газ от Шел, доволен съм , е понякога попръцква,но е добре :mhihi: . Бензин сипвам или Карера 95 от Омв или 95 от Лукойл. :D От шел веднъж се излъгах да сипя бензин на едно Фиатче Уно и няма да повторя , камо ли на Бмв-то :lol: :lol:
Ентусиазмът е заразен. Ти можеш да започнеш епидемия!!!
deyan-enchev написа:Моята по минимум 2-3 пъти на ден я припалвам БЕЗ акумулатор със Спрей ЕТЪР ... супер яко дъни аванса, ама клапаните са здрави.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата