Отношението в БГ към шофьорите на скъпи коли...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Re: Отношението в БГ към шофьорите на скъпи коли...

Мнение от M3 E92 » 24 Дек 2010, 18:01

Вчера всички ми даваха път..
Бях с черна Х5 със затъмнени прозорци :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на изпарения

Мнение от BorisBMW » 24 Дек 2010, 18:17

Ма то то'я жалкия само защото ходи с охрана ли е такава битка :lol: Само да му кажа, че има хора, които и с 5 човека охрана, пак ще яде много бой. :winky:

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 24 Дек 2010, 18:26

TheKiller написа:Хаха аз го познавам тва лайно FEWJ :mhihi: Караше голф 2 от начало,после малко се позамогна взе една с-класа,хвана си най-добрия приятел за личен шофьор и се возеше отзад и отваряше прозореца 3 пръста и гледаше лошо малолетните дрисли по спирките :lol: :lol: :lol: После взе и един мечок и си хвана неколко приятеля шушумиги от надежда да му се правят на охрана отзад с мечока му правеха кордон :lol: :lol: :lol: :lol: И мутрееше само в макдоналдс :lol: а майкаму е шефка на детска градина :lol: :lol: :lol:

p.s. забравих да спомена,че по овча купел 2 е известен като "Сашо Гея" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ахахахаха, ще умра! Тва ме разпра!
:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Евалата, колега! :bchug: отдавна не се бях смял така :smoke:
Si non confectus, non reficiat.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 24 Дек 2010, 19:09

Zagy написа:
TheKiller написа:Хаха аз го познавам тва лайно FEWJ :mhihi: Караше голф 2 от начало,после малко се позамогна взе една с-класа,хвана си най-добрия приятел за личен шофьор и се возеше отзад и отваряше прозореца 3 пръста и гледаше лошо малолетните дрисли по спирките :lol: :lol: :lol: После взе и един мечок и си хвана неколко приятеля шушумиги от надежда да му се правят на охрана отзад с мечока му правеха кордон :lol: :lol: :lol: :lol: И мутрееше само в макдоналдс :lol: а майкаму е шефка на детска градина :lol: :lol: :lol:

p.s. забравих да спомена,че по овча купел 2 е известен като "Сашо Гея" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ахахахаха, ще умра! Тва ме разпра!
:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Евалата, колега! :bchug: отдавна не се бях смял така :smoke:

Tова не мога да отрека че си беше grande mandjare, ама все пак ви моля - хайде по темата, интересна е доста повече от такива простотии... :dummy: :dummy: :dummy:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 25 Дек 2010, 23:59

По- темата :
В Лозенец , един мъж с черен ГЛ редовно ми спира пред изхода на гаража . На пръв поглед доста нагло , но ... почти винаги има човек в джипа и се оказа , че е комшия и спира там , щот има работа за по 10ина мин и няма къде да се спре ... а май и мъжете вътре бяха шофьори .
Та нормалния комплексар , щеше да реши , че отново някой се гаври с живота му , като му спира пред гаража и щеше да чака лошия жиБ да се махне та да си изкара той колата ... даже най-вероятно щеше да се оплаче на приятели , как живота го мачка и "мутрите" му пречат на живота ...
Малко се отклоних , но- какво направих аз - запалих колата и ... джипа се помести . Това първия път . После друг път , още преди да запаля , отидох до страшния джип и попитах човека - ще може ли да преместите малко , за да изкарам
-разбира се - отговориха ...
Това е един супер дребен случай , но го давам за пример , защото е показателен . Друг аналог - тъп дРът шофьор на бус , слиза на пътя без да се огледа - някаква лъскачка , почти спря , качи се на бордюра , за да може глупака спокойно да си огледа като насран и да постои насред пътя . Вместо благодарност или поне да се бе поместил - как мислите реагира , бедния човек , нямащ пари за жиБ или еСка - супер звучна псувня и махане с ръка по лъскачката - айде бе да ти е*а майката . ...
- е нема такъв олигофрен , сериозно . . .
Айде сега кажете - кой са по-големи кретени - тея с 500кс кола , която си те подминава , при всички положения или тоя с баничарката , дет 30 години е карал жигула и кат се е качил в ТДИ с къси скорости си мисли , че превзема света ?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: дизели
Мечтае да кара: по хубави пътища
Детайли за колата: прави фокуси

Мнение от ylaine » 26 Дек 2010, 2:17

Отклонявате се от темата - Отношението в БГ към шофьорите на скъпи коли...

Няма смисъл от спорове тип кои са по-колегиални и кои са по-големи идЕоти на пътя - дали тези със скъпите коли, дали с мощните, дали бакшишите, дали дъртите, дали младите, дали с бусове, дали с не знам си какво.. Както казаха някои колеги всичко е до човека зад волана!

А по темата, от скоро карам кола и има още малко опит (2 години), но спокойно твърдя, че хората ги е страх като видят скъпа кола, дали ще е джиБ, спортна, лимузина, няма значение, просто ги е страх. Да, не всички, но поне 95%! Ето случка отпреди 2-3 дни в Пловдив. Не е нищо фрапиращо, но е показателна. Чакам си на сфетофара и ще правя ляв към бетонния мост, свети червено. Отляво е билата и една С-класа чака да излезне от билата и да се нареди и тя на сфетофара обаче няма къде. Така, светва си зелено и всички тръгват, при което като видя, че никой няма да я пусне реши да засече пътя на един доооста мощно (не помня с каква кола беше човека, но беше нещо семейно 90 и някоя година), при което човека си набива спирачки и нищо, няма свирене, няма присвяткане - нищо. Викам си евала, спокоен човек! При което зеленото на този сфетофар е доста късо и всички гледат да се изтеглят по-бързо и тоя с С-класата е засилен вече в средата на кръстовището, съответно и този зад него също е засилен, тъй като вече светва червено и тогава незнайно защо С-класата заковава спирачки баш по средата на кръстовището без причина! Пред колата нямаше нито коли, нито пешеходец, нищо! И този отзад нямаше просто как да спре и мина отстрани на колата (добре, че имаше място). Дори и в този момент човека дори не посмя да му свирне.. А С-ката след 1 секудна си тръгна спокойничко. Предполагам се зачудил накъде да продължи и решил така да си спре по средата на кръстовището.

Както казах нищо фрапиращо няма в тази случка, но съм бил свидетел на доста подобни. Просто масата от хората наистина ги е страх от Мутрите :bang: Щом е скъпа колата вътре е мутра.. А аз доста добре знам какво е да ти секат постоянно пътя и тем подобни. Карам си Кадетче и.. ясно :mhihi: Правя се още на безстрашен, още не съм ял боя, ще видим занапред :)
Веднъж се прибирам и точно пред нас на улицата гледам спрял нов мерджан (нова Ц-класа май беше). Обаче така спрял, че не можеш да минеш покрай него, тъй като на улицата винаги има спрели коли отдясно, а пича си спрял отляво, по му е удобно все пак. Виждам, че не мога да мина и му свирвам, при което слиза от колата някво пишлеме като мен :D на 20, 20 и нещо години и вече вкарал бойната походка и ми вика - К'во уе? Аз му викам "Мръдни да мина". И тоя ме гледа, гледа и вика "Хуу" с тон все едно ми прави услуга :kuku:

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 26 Дек 2010, 14:35

Има хора със скъпи коли и лекета със скъпи коли, не знам за кой път го казвам.
Много често има една С-класа пред блока, винаги се мести като има някой да паркира. Един 50-55 -годишен я кара.
Веднъж съм спрял за секунда да сменя местата на колите и една Е36-ца влиза в пресечката. Качвам се да преместя БМВ-то, е те тая ми вика "Айде уе по-бавно не можеш ли?!?" - жена, куха. Не съм се бавил да кажеш, 'ма то селото живее в нея, там никой не и пречи и е свикнала. Скъпа кола на картинка е виждала.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 525ТДС
Мечтае да кара: Е 38 Дизел
Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee

Мнение от \MITETO\ DSB » 26 Дек 2010, 15:29

FEWJ написа:
Gh0s7 написа:Това са глупости, аз бях накрал един с няква S-ка да върне цяла пресечка на задна, тъй като беше влязъл на знак забранено и ми премигаше къси-дълги, аз да се връщам... Аз бях съвсем в началото на пресечката и наистина нищо не ми костваше да се върна 5-6м назад и да мине тоя, но вместо това направо му светнах едни дълги и се приближих на 50-60см от колата му, видях го, че нещо почна да си мрънка в колата, но си изкара цялата улица назад... :twisted: И като се замисля, никога не съм оставал длъжен на някой с по-скъпа кола, това са глупости... Тегля им едни п*тки-м*йни, къси-дълги, клаксони и тн. независимо с кви коли са тея, дет ми пречат, отнемат ми предимството или са в нарушение.

П.П. @Ryapoff: Да бе, кат са качили в коли за 200 бона, ше кажеш не серат и те всяка сутрин... :mhihi:

Аз както карам 'няква S-ка' като ми направиш това което си направил на този ще има 4 варианта.

вариант 1: слизам и ти чупа главата и ти разкарвам колата.
вариант 2: вадя валтера и ти пукам 4-те гуми на колата
вариант 3: счупвам те от бой, качвам те в багажника (и ти да се повозиш на S-класа) и те карам на витоша да потичаш гол на снега.
вариант 4: газ до дупка и умрялата ти Е36 изгнила ще стане на консерва а после и теб застрахователите ми ще те направят като трябва да ми платят 50 бона.

Леле с това мислене ще попаднеш на някой ненормалник и ще те държи 15 минути във въздуха. :wave:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от van_helsing » 26 Дек 2010, 15:58

:censored: Тъпо е,но е факт!

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 26 Дек 2010, 17:12

FEWJ написа:
Gh0s7 написа:Това са глупости, аз бях накрал един с няква S-ка да върне цяла пресечка на задна, тъй като беше влязъл на знак забранено и ми премигаше къси-дълги, аз да се връщам... Аз бях съвсем в началото на пресечката и наистина нищо не ми костваше да се върна 5-6м назад и да мине тоя, но вместо това направо му светнах едни дълги и се приближих на 50-60см от колата му, видях го, че нещо почна да си мрънка в колата, но си изкара цялата улица назад... :twisted: И като се замисля, никога не съм оставал длъжен на някой с по-скъпа кола, това са глупости... Тегля им едни п*тки-м*йни, къси-дълги, клаксони и тн. независимо с кви коли са тея, дет ми пречат, отнемат ми предимството или са в нарушение.

П.П. @Ryapoff: Да бе, кат са качили в коли за 200 бона, ше кажеш не серат и те всяка сутрин... :mhihi:

Аз както карам 'няква S-ка' като ми направиш това което си направил на този ще има 4 варианта.

вариант 1: слизам и ти чупа главата и ти разкарвам колата.
вариант 2: вадя валтера и ти пукам 4-те гуми на колата
вариант 3: счупвам те от бой, качвам те в багажника (и ти да се повозиш на S-класа) и те карам на витоша да потичаш гол на снега.
вариант 4: газ до дупка и умрялата ти Е36 изгнила ще стане на консерва а после и теб застрахователите ми ще те направят като трябва да ми платят 50 бона.

ах ,как съм изпуснал филма....
тва сигурно е последният валтер на света - останал....
и кво праиме отсреща ако те посочат с последният Зиг или Смит!?!? :ok:
Бате ,земи си по-голема кола с по-голем багажник, че тука е много народ и може да не ти стигне багажника...
а некоя Г-класа немаш ли ,че ние на ес-ки не кълвем...
ма те валтерите само за гуми ли ги ползват!? аз се чуда що ги дават с маркучета за помпане....
глей да не попаднеш на некой шоп като нас с дървена глава ,че чупенето е трудно и боли.... :wave:

Предишна

Назад към Извън Темата