Винетките за 2009 валидни до 31 Януари 2010
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: Винетките за 2009 валидни до 31 Януари 2010
що не си купиш 2 винетки или пък да си избереш кола за извънградско и да не се знаимаваш с глупостиKUM4o написа:Пак ще може да се карат 2 коли с 1 винетка.Просто там където е мястото за номера на едно прозрачно найлонче си пишеш номера и го слагаш на мястото после винетката си се лепва за стъклото с малко водичка и ще стои идеално.

тия новите винетки са много крехки и се съмнявам да успеете да ги отлепите
No bling at the Ring
BadAngel написа:що не си купиш 2 винетки или пък да си избереш кола за извънградско и да не се знаимаваш с глупостиKUM4o написа:Пак ще може да се карат 2 коли с 1 винетка.Просто там където е мястото за номера на едно прозрачно найлонче си пишеш номера и го слагаш на мястото после винетката си се лепва за стъклото с малко водичка и ще стои идеално.
тия новите винетки са много крехки и се съмнявам да успеете да ги отлепите
Мойта кола винаги е редовна и винетката винаги е годишна ,просто горното го дадох като пример ,че има ли желание има и начин.

- lowrider
- ентусиаст
-
- Кара: DUB bimmer down the road in style
И аз имам хипотетичен въпрос: седмичната винетка на колата изтича на 30ти дек.
Аз на 31дек. трябва да пътувам извън града и да се връщам на 1ян.
Ако си купя седмична за колко време ще важи - само за 31дек. или до 6ян.
Ако на 31дек си купя годишна за 2011та - няма да важи за 31ви дек. нали?...
Или какво да правя?
Аз на 31дек. трябва да пътувам извън града и да се връщам на 1ян.
Ако си купя седмична за колко време ще важи - само за 31дек. или до 6ян.
Ако на 31дек си купя годишна за 2011та - няма да важи за 31ви дек. нали?...
Или какво да правя?
Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам
силиконките да барам
шестаците да карам
Ако си вземеш седмична на 31 дек. ще важи до 6-ти ян., абсолютно нормално е и няма никаква причина да важи до другия ден само...
- lowrider
- ентусиаст
-
- Кара: DUB bimmer down the road in style
Dpy написа:Ако си вземеш седмична на 31 дек. ще важи до 6-ти ян., абсолютно нормално е и няма никаква причина да важи до другия ден само...
100% си сигурен в това така ли?
Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам
силиконките да барам
шестаците да карам
- King Nothing
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 525d '02
- Мечтае да кара: подводница
Дали и вие си мислите какво ще остане от надписа с химикал изложен на слънце и студ цяла година? Предполагам няма да се вижда изобщо след месец...
От личен опит знам, че да си смениш винетката след счупено предно стъкло по законния начин отнема около 2 месеца подмятане от районно на районно (полицаите в Пловдив се спукват от работа просто, докато ти издадат протокол, че счупеното стъкло наистина в действителност е счупено).
Та имайки това в предвид не ми се мисли какво ще се случи, когато някой си продаде колата и тя трябва да се пререгистрира. Или ако колата е с транзитни номера...
От личен опит знам, че да си смениш винетката след счупено предно стъкло по законния начин отнема около 2 месеца подмятане от районно на районно (полицаите в Пловдив се спукват от работа просто, докато ти издадат протокол, че счупеното стъкло наистина в действителност е счупено).
Та имайки това в предвид не ми се мисли какво ще се случи, когато някой си продаде колата и тя трябва да се пререгистрира. Или ако колата е с транзитни номера...
Да, като се има предвид, че годишните важат до края на януари, няма никаква логика седмичната да свършва до 12:00 на 31.12.10. Още повече, че на самата винетка пише 7 дни.
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3