На коя бензиностанция зареждате гориво?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Предпочитана бензиностанция:

Лукоил
69
24%
Петрол
19
7%
Ромпетрол
32
11%
Еко
46
16%
Shell
22
8%
Темпо
0
Няма гласували
OMV
60
21%
Комбинация от няколко бензиностанции
22
8%
Друга бензиностанция
14
5%
Не правя разлика в горивата
3
1%
Доставка с неизвестен произход (крадена)
1
0%
Доставка с известен произход (купена от познат)
3
1%

Общо гласове : 291
Потребител
Аватар
Кара: Е39 528i

Re: На коя бензиностанция зареждате гориво?

Мнение от Heatseeker » 24 Дек 2010, 18:28

Аз от Еко си зареждам обикновенно и нямям никакви оплакваниа. Иначе обикновения 95 на Шел е отвратителен, два пъти съм сипвал от там на различни коли е си личи че не струва. От другите бензиностанции нямам оплаквания :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 25 Дек 2010, 1:20

Откакто карам само на бензин зареждам единствено от Лукоил и съм доволен. Мотора работи идеално, пали от раз, има мощност, въпреки че слагам А95. От други места бензин не съм слагал, но всички мои приятели с опит ме насочват към Лукоил.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от qnko_rr » 26 Дек 2010, 0:32

ромпетрол горивата им са на ниво и нафтата е добра и много съм доволен от бензина 95 . на ромпетрол само 98 бил от лукоил.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X7 G07 LCI 40i

Мнение от Rainbow » 26 Дек 2010, 17:14

DanielzZz написа:Явно само в моя град Лукойл е най-скапаната бензиностанция.

Далеч не :mhihi: И аз само в Лукойл сипвах в началото, но после колата се спъна, почна да мирише на бензин и тн. Преди това сипвах от ОМВ, но поне в моят град нещо прецакаха бенза, а и махнаха 100-така (а и той стана на егати цената, за стара кола + четох един тест на ADAC как старите коли със 100 октана са по-зле и горят повече ...). Почнах от Шел V-power - за разхода не знам, но определено стана доста по-пъргава колата и реагираща на педала в сравнение с Лукойл. В момента тествам и за сега имам не лоши впечатления от Ромпетрол (а и доста ми го хвалят колеги с дизели особено). Еко е доста добре също, но нямат голяма мрежа. Петрол се сещам само едно време с москвича сега идея си нямам как е (въпреки, че пуснаха реклама преди 96' Force с нашата марка), но нямам и намерение да пробвам. А иначе сериозно ме замисляте с този Лукойл, явно има голяма разлика от бензиностанция до бензиностанция дори на една и съща компания :shock:
Изображение
Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 26 Дек 2010, 18:30

Само от туба :yes:
Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 26 Дек 2010, 21:54

qnko_rr написа:ромпетрол горивата им са на ниво и нафтата е добра и много съм доволен от бензина 95 . на ромпетрол само 98 бил от лукоил.

вече продават 100 октанов бензин на едро (разбира се не е от Лукойл), а през пролетта ще го обявят официално и по бензиностанциите им

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 26 Дек 2010, 21:55

© написа:
qnko_rr написа:ромпетрол горивата им са на ниво и нафтата е добра и много съм доволен от бензина 95 . на ромпетрол само 98 бил от лукоил.

вече продават 100 октанов бензин на едро (разбира се не е от Лукойл), а през пролетта ще го обявят официално и по бензиностанциите им

Какво ще рече "на едро" :dunno:
Real.Eyes.Realize.Real.Lies

Предишна

Назад към Извън Темата