На Коледа президентът официализира попфолка!
Модератор: Общи модератори
38 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
На Коледа президентът официализира попфолка!
http://www.dnes.bg/muzika/2010/12/27/na ... lka.107272
Не знам за вас ама аз паднах от стола на коледа като гледах по бтв предаването за Българската коледа
паднах не защо бях пиян въпреки,че си пиинах де,ами защото някколко пъти проверявам дали гледам планета тв или бтв! и то не да речем шоуто на иван и андрей там простотията е на ниво това е ясно, ами гледам Българсакта коледа
както се казва слушам ми не вярвам на очите си......
Не знам за вас ама аз паднах от стола на коледа като гледах по бтв предаването за Българската коледа

паднах не защо бях пиян въпреки,че си пиинах де,ами защото някколко пъти проверявам дали гледам планета тв или бтв! и то не да речем шоуто на иван и андрей там простотията е на ниво това е ясно, ами гледам Българсакта коледа

- djvisage
- младши ентусиаст
-
- Кара: Ford Galaxy
- Мечтае да кара: ///M
Re: На Коледа президентът официализира попфолка!
Предаването беше с добра кауза и това го подкрепям,но с тая чалга направо нямам думи
П.С. Президента е чалгар да го линчуваме публично

П.С. Президента е чалгар да го линчуваме публично

THE POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL!!!

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Това беше начина да се привлекат повече пари за каузата.... кво да се прави, че народа е чалгарест...
- Blue&White
- кандидат ентусиаст
-
На мен също не ми хареса, че повечето песни бяха поп-фолк, а също и песните не бяха въобще подбрани като хората, ама само да ви питам - верно ли си мислите, че Президента е избирал кой и какво да пее
Май не сте сериозни а?
Това май зависи от продуцента, а продуцент беше седем-осми.
А и независимо от посредствения концерт, важна е каузата и колко средства са събрани, а те не са малко

А и независимо от посредствения концерт, важна е каузата и колко средства са събрани, а те не са малко

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Mollov написа:Това беше начина да се привлекат повече пари за каузата.... кво да се прави, че народа е чалгарест...
To па ако някой си мисли, че тия пари наистина отиват там дето трябва
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
... това е отделен въпрос...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
То че първанката си е пътник от политиката е ясно,ама и статията е толкова тендециозна че няма повече,не съм гледал концерта но съм се прецаквал на минали години да метам по едно око и като се почне от тая така наречена "народни песни" че да ти се доповръща и е толкова пошло,че едва ли сега е било по-пошло от миналата и по-миналата години,когато видя някаква необективна журналистика,да си кажем поръчкова,тогава се сещам защо чалгата царува на тея географски ширини,с 2 думи-боли ме фара...
п/п
Сега цецко като му заеме местото ще е още по-забавно
п/п
Сега цецко като му заеме местото ще е още по-забавно
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Разправят, че Гоце си бил земал S класичка с парите от Бг коледата 

- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
bum_bum написа:Разправят, че Гоце си бил земал S класичка с парите от Бг коледата
Помагаме на децата с психични проблеми, бре

Тази година новогодишното слово на Гоце ще е по Планета, не го изтървайте !!!
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Blue&White написа: верно ли си мислите, че Президента е избирал кой и какво да пееМай не сте сериозни а?
Това май зависи от продуцента, а продуцент беше седем-осми.:
еми се си мисля,че последната дума е неговата,ебаго нали е патрон

по скоро тука е разковничето че оня дългия пендел слави е продуцент,той си е тъпо парче от край време и не може да се изисква много,но онази вечер си беше ебаси гаврата,чак ме хвана яд и на жената че пусна смс в джоба на 7/8
абе и половината ако отиде за децата наистина пак добре
Последна промяна kiko на 27 Дек 2010, 15:14, променена общо 1 път
за чалгата не ми се коментира, но проблема с цялата тая кауза и идея е друг. Не е ли лицемерно всичко това. Говорят за благотворителност а парите отиват за хонорари на "изпълнителите","водещите","ефирно време" и т.н.
Ами мобилните оператори? ДДС откога се начислява върху дарение за благотворителност... Това е лицемерие, президента и всички политици вместо да си правят евтин ПР и да призовават хората да даряват, просто да отделят пари за децата, и да следят стриктно как се харчат. Спомням си Бойко Борисов когато се появи в Забранена любов на Благотворителен бал за деца или нещо подобно... Как може такова нещо? Да си правиш реклама с измислена благотворителност, И да си трупаш пари от даренията на хората. Просто благотворителност в БГ се превърна в нещо мръсно. Всички знаем какво е благотворителност и тя не е това което дават по телевизията, има една тема във форума за един дом за деца, това е благотворителност...
Ами мобилните оператори? ДДС откога се начислява върху дарение за благотворителност... Това е лицемерие, президента и всички политици вместо да си правят евтин ПР и да призовават хората да даряват, просто да отделят пари за децата, и да следят стриктно как се харчат. Спомням си Бойко Борисов когато се появи в Забранена любов на Благотворителен бал за деца или нещо подобно... Как може такова нещо? Да си правиш реклама с измислена благотворителност, И да си трупаш пари от даренията на хората. Просто благотворителност в БГ се превърна в нещо мръсно. Всички знаем какво е благотворителност и тя не е това което дават по телевизията, има една тема във форума за един дом за деца, това е благотворителност...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Свалянето на ДДС от сумите за благотворителност ще е огромен PR за всеки един политик. Първанката може да подеме инициативата, Бойко и той. Независимо дали имат или не властта да го направят трябва само един да се изправи и да каже- искам да се отмени ДДС върху сумите дадени за благотворителност и това ще сатане, щото всеки, който не го подкрепи може да забрави народа да го избере някога за каквото и да е било.
Щом никой властващ до сега не е издумал дума даже за подобно нещо правете сметка за какви суми и за какво лапане иде реч.
Щом никой властващ до сега не е издумал дума даже за подобно нещо правете сметка за какви суми и за какво лапане иде реч.
Mollov написа:Това беше начина да се привлекат повече пари за каузата.... кво да се прави, че народа е чалгарест...
И аз мисля така, а за такава благотворителна кауза им е простено. Иначе и аз не смятам, че най-подходящи за коледа са чалгите.
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
- Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен
За чалгата е ясно! Доста трябва да се променим и превъзпитаме докато ни дойде акъла!
Аз бях лошо впечатлен от факта че всички поздравяваха с весела коледа а не с честито рождество. Не знам дали ще ме разберете правилно но сигурно има деца които не знаят какъв реално е празника. Вместо да пуснат филм за Христос или нещо от сорта въртяха филми които са ни познати до мозъка на костите. Как дядо Коледа се бил напил кво било станало... Сигурен съм че има деца които не могат да свържат празника с друго освен подаръци. Според мен смисъла се е изгубил в холивудската простотия. 

38 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3