На Коледа президентът официализира попфолка!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 520i, Suzuki GSXR 750 (K7)

Re: На Коледа президентът официализира попфолка!

Мнение от DjFace » 29 Дек 2010, 9:02

kriso85 написа:Чл. 92. от Конституцията на Република България
(1) Президентът е държавен глава. Той олицетворява единството на нацията и представлява Република България в международните отношения.

Според мен не е редно президентът като институция да се свързва с поп-фолк културата...
Но това си е мое мнение, за 90% от българите си е нормално.

Абсолютно те подкрепям, много добре го каза!
Аз си мисля и, че откакто почнаха да въртят чалга по основните телевизии (както и да участват фолк изпълнители по разни предавания), стана още по-популярна.
Селски народ сме и това си е...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 29 Дек 2010, 10:39

Миналата година, след 24:00, гледахме концерт на Пайнер по БТВ. Тази година ни чака същото, Планета Дерби. Почвам да се чудя, дали турските сериали и заиграването с попфолка, няма да направят от тази иначе водеща медия, една посредствена такава. Уви, притесненията ми май са напразни, след като подобни формати срещат подкрепата на една много голяма част от т.нар общество в България. А инициативите по такива празници, те са начин държавата да прехвърли отговорността за всички тези деца и други соц. слаби слоеве, върху активното население, сякаш само то е отговорно за безхаберието и хаоса в тази сферта, която е изкл. в прерогативите на държавата. Само през какви мъки трябва да се мине за едно осиновяване, не искам да давам други примери.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 29 Дек 2010, 11:05

Мисля, че чалгата я официализираха доста по- рано http://www.razkritia.com/26818/%D0%B8%D ... %BE%D0%B9/
http://www.capital.bg/politika_i_ikonom ... vulneniia/
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 29 Дек 2010, 12:00

Не гледам подобни простотии, ама като гледам отзвуците, май само Васко Педераса по мазен гол гъз е липсвал :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 535i, S500

Мнение от furiozo » 29 Дек 2010, 16:18

Какво ревете като съм убеден, че повече от половината от вас дето тук ревете ще щракате с пръсти по масите след някой друг час :D много модерно стана да си хейтър ама вечер - милионерче в кръчмата да пееш до несвяст хаха :ok:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 528 на газчица...
Мечтае да кара: МиГ-29

Мнение от pkaramitev » 29 Дек 2010, 17:13

furiozo написа:Какво ревете като съм убеден, че повече от половината от вас дето тук ревете ще щракате с пръсти по масите след някой друг час :D много модерно стана да си хейтър ама вечер - милионерче в кръчмата да пееш до несвяст хаха :ok:

За мене ти гарантирам че грешиш!
Чалгата е най-упадъчната музика за която мога да се сетя.
Лъха единствено на първенющина,и тъпи мутри..... :(
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 29 Дек 2010, 18:41

Значи аз до сега, интелигентен чалгар не съм видял и съм убеден, че не може да съществува. Едно е на пияна глава в дискотеката от лигавщина да потанцуваш, съвсем друго е да си пуснеш чалга за релаксация или надъхване в колата или в къщи :kuku: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 29 Дек 2010, 20:06

Абе всеки може да се кефи на каквато си музика иска, ама като заема висок държавен пост трябва да се държи на полжение все пак ;) А Гоце го прави това не защото е чалгар, а за да се хареса на електората, който става предимно цигански.
Никой не мое ма връне на селу!

Предишна

Назад към Извън Темата