Пиратки от магазина на Илиянци

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Пиратки от магазина на Илиянци

Мнение от kosa4a » 29 Дек 2010, 19:34

така ли ? а защо ти не си отговориш.замисли се ,човек.Защо след като е евтинко,подкрепям сивата икономика с невзимането на бележки и липсата ми на морал съм върнал стоката и съм си взел парите ? Как ще го обясниш това? Аз незнам как ще успееш ! След като аз съм един който не си е купил оттам !! Разбираш ли го това?

Много други са си взели от тези пиратки но не са се върнали да си потърсят правата и затова сергията е още отворена.Оставили са си парите там и са спомогнали да стане още по голям рай за ментето.И целия илиенци е рай на ментетата.А някаде да знаеш да има рай на оригиналите? А ?

Ти ми казваш че съм имал избор да избирам дали да отида на илиенци или на друго място.Грешката ми е че съм се заблудил и съм отишъл там.Обаче аз съм я поправил като съм върнал ментето.Но ти продължаваш да ми я набиваш в очите с убеждението че не съм правия.

Е ти ли си прав? Ти който си купуваш скапания бензин ,караш из скапаните дупки,даваш си данъците за едно менте,избираш скапаните депутати,работиш за да си купуваш също скапаните неща.Но за разлика от мене,ти не връщаш ментето. ЗАЩО ?

въпроса е към всеки ,всички ги купуваме.включвайте се.все ще е полезно.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 29 Дек 2010, 20:25

kosa4a написа:...
Но за разлика от мене,ти не връщаш ментето. ЗАЩО ?
....

ми може би защото въобще не стига до момента да си купува менте :winky:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kosa4a » 29 Дек 2010, 20:36

пак ме ядеш за буквите. само тия които са ти удобни си оставил.я кажи за бензина ,кренвиршите,парно.ти не си ли купуваш такива неща ? чорапите и пиратката е елементарна работа щото има избор за тях .кажи за тея неща за който нямат дали ти харесват ? и всъщност харесва ли ти липсата на избор ,на свобода ? не ти ли е кофти че си роб ?

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 29 Дек 2010, 22:45

извинявай ама само мрънкаш и си пишеш по форумите. Все пак отиде ли до магазина или ще продължаваш да ревеш тук?“

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 29 Дек 2010, 22:49

kosa4a написа:пак ме ядеш за буквите. само тия които са ти удобни си оставил.я кажи за бензина ,кренвиршите,парно.ти не си ли купуваш такива неща ? чорапите и пиратката е елементарна работа щото има избор за тях .кажи за тея неща за който нямат дали ти харесват ? и всъщност харесва ли ти липсата на избор ,на свобода ? не ти ли е кофти че си роб ?

колега, не те знам на колко години си, ама повярвай ми: това днешното е далече от робство...не, че е много хубаво ама е в пъти по-добро от преди 20 години...
оплакваш се, че си имал малшанса да се родиш в БГ...а замислял ли си се, че можеше да си се родил в Република Корея примерно? или в Сомалия? като не ти харесват нещата в тая държава емигрирай...или направи революция...

и понеже ми задаваш персонален въпрос-ще ти отговоря
за бензина: зареждам на Еко, не че е перфектен, ама за мене е най-добро от алтернативите предлагани в БГ
не зареждам от измислената бензиностанция в двора на бивше АПК и да рева из форумите, че качеството на горивото не е като на Еко, ОМВ, Петрол и т.н
кремвиршите...такива не ям, принципно колбаси не ям - купувам си месни продукти, на които поне от вида им мога да предполагам от какво произхождат
парното-да, не ме кефи...и точно за това живея в сграда без централна топлофикация и се отоплявам с климатици
.......
разбираш ли ме, алтернативи винаги има и макар и предлаганото да не е с най-перфектното качество поне можеш да се възползваш от възможността да си избереш това, което ти допада най-много

в твоя случай обаче какво се оказва?
отиваш на място, за което е всеизвестно че се предлагат единствено боклуци и в следващия момент се оказваш недоволен, че си си купил боклук...
бих те разбрал ако беше закупил въпросните фойерверки от оторизиран търговец и бих те подкрепил, ако се беше оказало, че стоката е некачествена...
но в конкретния случай смятам, че си получил точно толкова качество за колкото си си платил

нищо лично против теб, просто това е моята гледна точка по въпроса :bchug:
Изображение

костинбродчанин
Аватар
Кара: е60 530д
Мечтае да кара: М3 Компакт
Детайли за колата: Няма много...

Мнение от vladi_a_i » 29 Дек 2010, 22:54

Аз днес си купих тук при нас от фирма пройзводител като всяка година,намира се преди кариерата Балша-това е извън София до моя роден град.
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 29 Дек 2010, 23:44

kosa4a написа:
Е ти ли си прав? Ти който си купуваш скапания бензин ,караш из скапаните дупки,даваш си данъците за едно менте,избираш скапаните депутати,работиш за да си купуваш също скапаните неща.Но за разлика от мене,ти не връщаш ментето. ЗАЩО ?

.

тука ми прозвуча като Мартин Грабовски от пълна лудница :mhihi: не можах да се сдържа да не отговоря
от поста ти разбирам че са ти върнали парите,за сега революцията се отлага нали?
:winky:
иначе това кое как зареждам,ям и тн. мнението ми се препокрива с това на zazomazo,просто не купувам от случаини места нито от наи евтиното :idea:

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 29 Дек 2010, 23:50

Дано автора не си купи нещо по-голямо от кутия пиратки и да го "прецакат" :paranoid:
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kosa4a » 30 Дек 2010, 1:10

мерси за отговора ,разбира се не го приемам лично.
предпочиташ да си караш най -добрия от лошите което е под въпрос вместо германски бензин.от месата който предполагаш че са добри,вместо наистина качествени.от цялата одисея заключението е защо като казвам искам да ми е по добре ти казваш е то сега не е толко зле като и не ме подкрепиш.това ми е чудно.аз не го искам само за мен или теб а за всички.
защо толкова изкахме да влеземе в европа като всичко ние било добре ? И ефекта е че само Цената на Всичко се вдигна ,само Заплатите си останаха същите.Като цената на ековския бензин е същата като на германския защо качеството е съсем различно ?И продължават да се вдигат с ново 6 и става по зле .оня ден такса за вход.е защо да плащам за стълбището то си е на общината ,както паркинга ,както градинката.никой нищо не казва и се задоволява че все пка взимал най доброто от всичко възможно.вместо да иска други възможности.
Защо просто не ме подкрепиш а си се вкопчил в малкото което имаш като с малко обединение за всички ще има много по добро ? То овцата си ходи по овчара и не гледа че встани на 5 метра има тучна поляна.Ама неможе да помисли и за това и е по лесно да си ходи по овчара. то пак сме си стадо ама вместо да сме като стадо в задръстването на кръстовището защо не сме стадо в исканията си ? Ама щом нещеш кво да праим.Аз немога нищо да направа повече .Левски е освободил цяла България от Истинското робство и всички ние до един помним името му само с добро нали ? И въпреки това се е намерил българин който го е предал. А е искал и е освободил цяла България.Аз не съм Левски и никога няма да мога да бъда,въпреки че Левски е бил обикновен човек като всички останали роби.И в същото време един уникален човек,на който са били нужни 500 години осъзнае че свободата е най ценното и то без да е имал досег до нея ,за да я разбере,защото я е нямало.Ще са ни нужни още 500 години за да го осъзнае някой от нас отново и просто да го втълпи на останалите както е направил той.Този срок ще отпадне само при едноусловие.Когато всеки човек разбере че не му е нужен Левски за да се освободи.Достатъчно е да разбере също като него че само свободата прави от овцата лъв ! А

смисъла на закона е да ограничава свободията ,
а не да отнема свободата !!!

Щастлива нова година на всички !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 30 Дек 2010, 10:52

и на мен ми се изка горивото да ни е като в германия,чистота като в швеицария и тн. но реалността е друга,за съжаление и се съмнявам в близките 10г. да се промени,но бих казал че сега е по добре от преди 10г. просто е много наивно да си мислиш че хоп с един протест пред парламента и с магическа пръчица ще заживеем като истински европеици,ми не стаа!!
има няколко варянта,терминал 1или2
и варянта които аз съм го избрал и 99% от тоя форум,да живея тук и да се боря по някакъв начин,живота да ми е по добър от например средния за страната стандарт,не знам дали на 100% се справям ама поне се опитвам!не ходя с наведена надолу глава или да хамалувам зад граница,
не съм карал с немски бензин че да знам каква е разликата м/у нашия,но колата нито има детонаций нито тресе мотора нито прекъсва и не се оплаквам да ти кажа,верно може и да е по добре,ама може и да е по зле!има го и тоя момент.гледаи по позитивно и опртимистично и живота ще ти е по добър и лесен,и да псуваме и да викаме едвали ще се промени нещо освен личното ти здраве така че :bchug: и весели празници на всички

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 30 Дек 2010, 12:46

Аз пак да се похваля, че от едно известно време се опитвам да съм позитивен човек.
Не знам защо не подкрепяте колегата, искането му не е ли правилно? Просто се хваща за дреболия, но въпреки това е прав. Магазин като магазин, ако напишат, че продават ментета, няма да си купя. Но докато продават по същия начин както другите магазини за каквото и да било, ние сме в правото си да си търсим правата. Разбира се, нека не издребняваме.
Скоро връщах крушка, енергоспестяваща, купена от нещо средно между магазин и сергия на димитровградския автомобилен пазар. И ми я смениха. И касова бележка издават. Обаче като отида до някой търговец без касов апарат, за да си купя част хикс, после няма да съм в правото си да я върна. Логично е.
Купих телефон от Мтел(можем да подхванем и темата за цените на операторите...), с капаче и гаранция. Скапа се дисплея, отидох - ми не може, наводняван е телефона. Ммм, така ли?! Айде една жалба, айде до КЗП и след две седмици - нов лентов кабел. Пари, ако не броя разкарването, не дадох. Когато всеки започне да прави така, ще се подобри всичко - обслужване, стоки, всичко. А не да дадем кинти и да им теглим по една звучна майна.

Предишна

Назад към Извън Темата