мисля да купя БМВ на синчето
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
мисля да купя БМВ на синчето
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... K:MEWAX:IT
какво мислите заслужава ли си в рамките на мах. 250тина лв, ? бебо е на 3 месеца , но трябва да се мисли в перспектива
+OgBM4-FT6erg~~_12.JPG)
какво мислите заслужава ли си в рамките на мах. 250тина лв, ? бебо е на 3 месеца , но трябва да се мисли в перспектива

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
Re: мисля да купя БМВ на синчето
във Вари има на промоция..мисля ,че бяха 160-70лв..първия работен ден след нова година ще слизам..ако искаш мога да ти я снимам и питам за колко ще ми я дадат на мен 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- yarov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 Touring
Re: мисля да купя БМВ на синчето
Привет колега,
Аз му взех на моя едно такова същото ама синьо.
Возилото определено си заслужава - здраво е и е доста удобно за каране (направо и на мен ми се иска да седна вътре
) става и за вкъщи - ако имаш голям хол, става и за навън (градинка, парк).
Малко трудно се носи наръка (ако излиза например с майка си - ще и е трудно да го носи, но пък си има въженце за теглене, де).
И завива малко слабо - радиуса е доооста голям и ще му трябва повече място за завоите.
Аз г овзех доста евтино (35паунда - всичко) употребявано (направо си е ново - беше пазено доста) от ebay - просто мисля че за детските неща, които се ползват сравнително кратко време е по-добре да се вземе нещо ползвано и после да се даде/продаде на друго дете да го ползва.
За 3-месечно зверче количката си е голяма, след годинка-годинка и нещо ще може да а ползва.
Огледай се за нещо used - има добри оферти.
Успех - количката си заслужава !
Аз му взех на моя едно такова същото ама синьо.
Возилото определено си заслужава - здраво е и е доста удобно за каране (направо и на мен ми се иска да седна вътре

Малко трудно се носи наръка (ако излиза например с майка си - ще и е трудно да го носи, но пък си има въженце за теглене, де).
И завива малко слабо - радиуса е доооста голям и ще му трябва повече място за завоите.
Аз г овзех доста евтино (35паунда - всичко) употребявано (направо си е ново - беше пазено доста) от ebay - просто мисля че за детските неща, които се ползват сравнително кратко време е по-добре да се вземе нещо ползвано и после да се даде/продаде на друго дете да го ползва.
За 3-месечно зверче количката си е голяма, след годинка-годинка и нещо ще може да а ползва.
Огледай се за нещо used - има добри оферти.
Успех - количката си заслужава !
"... няма такава сила на света, която да спре оная луда глава, която сама е решила да се отдели от тялото си ..."
!!! на година и 1 месец моето зверче вече познава перката и казва "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е БЕ", "БЕ Е МЕ" ... - ЯКО
!!! а другото няма още и 1 месец - да видим кога ще познае перката
!!! на година и 1 месец моето зверче вече познава перката и казва "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е БЕ", "БЕ Е МЕ" ... - ЯКО
!!! а другото няма още и 1 месец - да видим кога ще познае перката
4 мнения
• Страница 1 от 1