Каква служебна кола да купя?
Модератор: Общи модератори
51 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
- Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен
Re: Каква служебна кола да купя?
ms написа:TPAKTOP написа:....
Е ти нищо не си уточнил освен цената и годината- на врачки да ти мязаме![]()
![]()
![]()
Айде почни сега както трябва:
За какво ще я ползваш тая кола- за товари, за превоз на хора или ти трябва 6+1 просто заради ДДС-то![]()
Кеш или лизинг- има не лоши оферти сега за нови коли 6+1 или N1 (товарни) за около 30 бона...
ПС: Почти съм сигурен, че имаше вариант да си поръчаш Октавия комби категория N1- тоест товарна и си взимаш ДДС-то... Но това по спомени от пролетта някъде...
Аз ако бях уточнил до сега щях да съм я взел! Какво трябваше да напиша? Търся еди кваси кола с еди квиси екстри?! Че аз ако знаех какво търся въобще нямаше да се допитвам до други хора. Колата ми трябва да е евтина за поддръжка и икономична. 7-те места са за ДДС както сам предположи. Искам и отвреме на време да я товаря с разни неща за които не бих прежалил Х5-цата!

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Някои да има впечатления от Дачия Логан товарна и пътническа,здравина,поддръжка и т .н
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
Воденичаров написа:R51 2006 година, последния модел преди феислифта. Мисълта ми беше, че и без да се пази издържа доста колата. Като недостатъци на колата мога да кажа за доста твърдото возене, мудното ускорение и малкия волан, който е същият като на Нисан 350Z.
Точно тия са красиви ама са доста над бюджета а и само едни гуми ако му купиш ти излиза скъпо. Пътническите баничарки са добри!

- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Зависи за каква цел ще я позлваш.
Зафирката е добре, малко по-старо, но също идея - Сценик.
Или вземи направо едно Виваро за по-лесно, ще имаш и 1 място бонус!
Зафирката е добре, малко по-старо, но също идея - Сценик.
Или вземи направо едно Виваро за по-лесно, ще имаш и 1 място бонус!

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
пътническа баничарка е най-удачният вариант за теб,в краен случай ако решиш 2ра ръка можеш да вземеш новичък и наточен ФВ шаран,от новите има и версии 4х4 

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
TPAKTOP написа:Аз ако бях уточнил до сега щях да съм я взел! Какво трябваше да напиша? Търся еди кваси кола с еди квиси екстри?! Че аз ако знаех какво търся въобще нямаше да се допитвам до други хора. Колата ми трябва да е евтина за поддръжка и икономична. 7-те места са за ДДС както сам предположи. Искам и отвреме на време да я товаря с разни неща за които не бих прежалил Х5-цата!
Не ме разбра явно- ДДС се взима и ако е товарна колата, тоест категория N1, не само при 6+1 места... Ако местата не са ти нужни се засилвай на някоя баничарка

ПС: Не казвам да вземеш Пижо- просто провери офертите за нови коли, после се мятай на старите...
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
Тойота Корола Версо , а пък ако си склонен и на бус Тойота Hiace 

- Nikolay86
- младши ентусиаст
-
N.Mihaylovski написа:Някои да има впечатления от Дачия Логан товарна и пътническа,здравина,поддръжка и т .н
Веднага ти казвам,в предишната фирма за някой купиха дачийки,комби

- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
ms написа:TPAKTOP написа:Аз ако бях уточнил до сега щях да съм я взел! Какво трябваше да напиша? Търся еди кваси кола с еди квиси екстри?! Че аз ако знаех какво търся въобще нямаше да се допитвам до други хора. Колата ми трябва да е евтина за поддръжка и икономична. 7-те места са за ДДС както сам предположи. Искам и отвреме на време да я товаря с разни неща за които не бих прежалил Х5-цата!
Не ме разбра явно- ДДС се взима и ако е товарна колата, тоест категория N1, не само при 6+1 места... Ако местата не са ти нужни се засилвай на някоя баничаркаСега проверих- Пежо Партнер с прилично обурудване, дизел 90 коня и версия N1 (4+1 места, но от завода излиза със сертификат за товарен) НОВ в магазина е леко над 30бона с ДДС... Ясно ти е, че това е по ценова листа- отстъпки винаги има и съм почти 100% сигурен, че ще намериш нова баничарка за доста под 30 бона...
ПС: Не казвам да вземеш Пижо- просто провери офертите за нови коли, после се мятай на старите...
Моята фирма не е транспортна или за разносна търговия и до колкото съм запознат не мога да купя товарна кола. Не съм много запознат но специално заради тази причина Х5-цата е 7 местна. Не съм много наясно обаче с тази материя. След празниците ще се допитам до счетоводителите! Извинявам се че не съм те разбрал правилно. Става въпрос за пътничестка с която мога да си върна ДДС!

- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
- King Nothing
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 525d '02
- Мечтае да кара: подводница
Най-евтиното и оптимално решение, което май доста набира популярност в последно време е Dacia Logan.
За служебна кола е идеална - 7 места, икономична е, голям багажник, климатик и АБС - друго не е необходимо
За служебна кола е идеална - 7 места, икономична е, голям багажник, климатик и АБС - друго не е необходимо

ms написа:TPAKTOP написа:Аз ако бях уточнил до сега щях да съм я взел! Какво трябваше да напиша? Търся еди кваси кола с еди квиси екстри?! Че аз ако знаех какво търся въобще нямаше да се допитвам до други хора. Колата ми трябва да е евтина за поддръжка и икономична. 7-те места са за ДДС както сам предположи. Искам и отвреме на време да я товаря с разни неща за които не бих прежалил Х5-цата!
Не ме разбра явно- ДДС се взима и ако е товарна колата, тоест категория N1, не само при 6+1 места... Ако местата не са ти нужни се засилвай на някоя баничаркаСега проверих- Пежо Партнер с прилично обурудване, дизел 90 коня и версия N1 (4+1 места, но от завода излиза със сертификат за товарен) НОВ в магазина е леко над 30бона с ДДС... Ясно ти е, че това е по ценова листа- отстъпки винаги има и съм почти 100% сигурен, че ще намериш нова баничарка за доста под 30 бона...

- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
Имам служебна Опел Комбо 1.3 Dci и да ти кажа върви добре и гори малко .За дълъг път както и в градски условия е добре .
До сега за 45 000 км и около 7-8 месеца предимно градско каране само маслото е сменяно ни накладките .
Другия вариянт ти е Мерцедес Вито доста страви ,големи и удобни ,но незнам каква им е цената като нови .
До сега за 45 000 км и около 7-8 месеца предимно градско каране само маслото е сменяно ни накладките .
Другия вариянт ти е Мерцедес Вито доста страви ,големи и удобни ,но незнам каква им е цената като нови .

- w3s7
- Потребител
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
Nikolay86 написа:N.Mihaylovski написа:Някои да има впечатления от Дачия Логан товарна и пътническа,здравина,поддръжка и т .н
Веднага ти казвам,в предишната фирма за някой купиха дачийки,комбиНоси адски много човек,ма много..Момчетата ги товариха с 1 тон паркет отзад и онава мъкне не се спира.А иначе на 60 000км. вътре целия пластмасов интериор дрънкаше по силно от радиото
Иначе друго,харчи супер малко,не се чупеше..Надминаването там е малко рисково,доста е тромава..,абе за служебна става
+най-евтиното обслужване и части измежду всички нови работни коли на пазара,товарната е учудващо просторна ,пътническата си е семейно комби ..
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Ако ще я кара някой твой работник - вземи най-евтиното, че нали знаеш как се кара служебна кола.
51 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4