Мнение за Каптива и изобщо за покупка на автомобил
Модератор: Общи модератори
51 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Re: Мнение за Каптива и изобщо за покупка на автомобил
Кайен се гледа МНОГО скъпо! Ако не те бърка е хубава кола, ама Турбо С...
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
Служебно взехме една Каптива, ама не за 60к а за 43к, има някакво намаление с 30%, ако можеш да се възползваш от това е добре иначе не си заслужават 60к за такава кола. карам я служебно и мога да ти кажа че евтинията лъха от всякъде. Но пък си носи 5 години гаранция което не е малко като се има впредвид оскъпяването на една кола от подръжката. не знам какво си и харесал на таблото, но такава шарения рядко се вижда, мен лично ми е дразнещо. И за возията не съм съгласен, че вози добре, много си е дървена даже. като минаваш през неравности имаш чуството че си на каруца. За екстрите: ИМА! Наблъскали са всичко възможно особено във високия клас. За стабилност също не съм очарован, с чисто нови зимни гуми доста си носи за джип, въпреки системите за сигурност. Но от всичко казано дотук да не забравяме че това е евтин автомобил и ако това не те спира взимай. Аз лично ако имах 60к излишни за кола щях да взема Х5 на старо
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
чнг...
той колегата скоро не е пускал тема за избор
...
предполагам, ще купи, колкото и преди
... обаче поне дига мизата
... ма с таз каптива са издъни...
той колегата скоро не е пускал тема за избор

предполагам, ще купи, колкото и преди

Владо написа:чнг...
той колегата скоро не е пускал тема за избор...
предполагам, ще купи, колкото и преди... обаче поне дига мизата
Приятелю,нещо ме бъркаш.Това ми е първата такава тема.За Каптивата питах,точно за да не се издъня,търся мнения.Пък дали ще купя или не си е моя работа.

- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
На мен лично тая каптива въобще не ми харесва. Айде има и по-грозни коли от нея, но не виждам с какво може да ме грабне. + това са ми много смешни тези нови "Шевролети". Върти го сучи го, пак си е чурука Опел.
Ама като ги гледам по улиците всички тези с Каптивите и Санта фе-тата ги карат все едно са последната Жековица Г55.
Аз съм за новите коли, но не и от някоя марка, която не си държи цената. Както казаха по-горе, ще дадеш 60 бона, ще почне да ти се троши след време готината Каптива и ще си я биеш после в главата, защото ще й вземеш 1/3 от цената. Вземи си някоя Х5-ца според мен. Ако не си сигурен, че ще можеш да се справиш с поддръжката се огледай и в някоя стара, фейслифтова, има уникални такива със страшно много екстри, за по-малко пари и ще е в пъти повече кола от "Шевролета"

Аз съм за новите коли, но не и от някоя марка, която не си държи цената. Както казаха по-горе, ще дадеш 60 бона, ще почне да ти се троши след време готината Каптива и ще си я биеш после в главата, защото ще й вземеш 1/3 от цената. Вземи си някоя Х5-ца според мен. Ако не си сигурен, че ще можеш да се справиш с поддръжката се огледай и в някоя стара, фейслифтова, има уникални такива със страшно много екстри, за по-малко пари и ще е в пъти повече кола от "Шевролета"

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
бтв скоро ще има фейслифт на каптивата, така че ако се насочиш към нея имаш 2 вариянта
или да изчакаш и да вземеш новата
или да се пазариш за сериозна отстъпка на настоящата, ясно е че ще искат да изчистят тези, които са им на склад
или да изчакаш и да вземеш новата
или да се пазариш за сериозна отстъпка на настоящата, ясно е че ще искат да изчистят тези, които са им на склад
No bling at the Ring
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
520i написа:Владо написа:чнг...
той колегата скоро не е пускал тема за избор...
предполагам, ще купи, колкото и преди... обаче поне дига мизата
Приятелю,нещо ме бъркаш.Това ми е първата такава тема.За Каптивата питах,точно за да не се издъня,търся мнения.Пък дали ще купя или не си е моя работа.
момче, рядко се лъжа

тая х5-ца скоро 3 години ще направи как я купуваш... и r6 си взел гледам

със здраве, и дано таз година ти сбъдне сънищата

- Нено Б.
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Омега А '86; E53 3.0d '06
60 бона за каптива...
няма ли иконка с пистолет в главата?
няма ли иконка с пистолет в главата?
rwd фен
А тия каптиви верно ли стрували 60к...Все си мислех, че нови и натоварени с екстри са по 25 000 най-много, съдейки по тва кви кютюци са...пълни с пластмаса и недоразвити моторчета по 150 коня
Пусни таз тема в опел форума, там сигурно ги боготворят като връх на марката и лукса 

- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
Dpy написа:...... Пусни таз тема в опел форума, там сигурно ги боготворят като връх на марката и лукса
Колега май бъркаш двата модела ..... ама то все един дол дренки

Антара......

и..... Копривата........ тва деее Каптивата

Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание

- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Защо го сравнявате с опел, кво като се предлага от тях. Това са си корейски автомобили, тия шевролети са деута, под бранда на шевролет.
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
jordanov написа:Защо го сравнявате с опел, кво като се предлага от тях. Това са си корейски автомобили, тия шевролети са деута, под бранда на шевролет.
Е с к'во да ги сравняваме, като са си чист Опел, сглобен някъде с други тенекии... Каптивата е точно толкова Опел, колкото и Дачията е Рено- еднакви основни части с разлики във вида и мястото на сглобяване...
- batvlady79
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525dA '09
- Мечтае да кара: ново БМВ
Колега, между Каптивата и Х5 има много сериозна разлика. Първия джип е по-бюджетен, а другия се намира в премиум класа. Да, в момента е нова Каптивата, но след 2-3 г. ще се обезцени минимум с 60-70% и ще струва около 20 000 лв. Това е така, защото като цяло в тези автомобили се използват материали, които са с по-ниско качество и след време това дава отражение. БМВ са скъпи автомобили, както нови, така и като употребявани, с други думи те си държат цената. Това е заради скъпите материали, прецизната изработка и многобройните тестове на които те се подлагат преди да се пуснат на пазара. Последното е фактор за по-дълъг живот на автомобила и по-високата му остатъчна стойност. Това означава че при равни други условия, след време ако решиш да продаваш Х5-цата ще й вземеш повече пари, отколкото на Каптивата, независимо че тя ще е на по-малко години експлоатация.
Когато прочетох за вредата от алкохола, се отказах от четенето..
За мен само човек с дълбоки психични отклонения може да даде 60к за едно лайно, ма все пак трябва да има и будали за да прокопсват останалите
Знам един дето е напред с материала, какво отговаряше на въпроса как ги напрайл тез пари..
-"Ми знам, че всяка сутрин като се събудя , заедно с мен се събужда един балък. Просто трябва да го намеря
"

Знам един дето е напред с материала, какво отговаряше на въпроса как ги напрайл тез пари..
-"Ми знам, че всяка сутрин като се събудя , заедно с мен се събужда един балък. Просто трябва да го намеря

- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
51 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4