Сайтове за обяви?
Модератор: Общи модератори
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Сайтове за обяви?
Ще продавам един лаптоп и ми трябват максимално сайтове в които мога да пусна обяви....
за сега се сещам само за далавера.нет и дир.бг
други?
други?
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Извинявай, че ти ползвам темата, но не исках да пускам друга.
Трябват ми сайтове в които да мога да пусна къща за продан, но ми трябват сайтове (няма значение български или чужди) които са насочени към чужденци.
Мерси.

Трябват ми сайтове в които да мога да пусна къща за продан, но ми трябват сайтове (няма значение български или чужди) които са насочени към чужденци.
Мерси.

Re: Сайтове за обяви?
Fking написа:Ще продавам един лаптоп и ми трябват максимално сайтове в които мога да пусна обяви....
други?
дата.бг ----> Продава/Купува
там пусна ли ?
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
SlipKnoT написа:Извинявай, че ти ползвам темата, но не исках да пускам друга.![]()
Мерси.
направи си собствен сайт (или накарай някой да ти го направи) в някой безплатен сървър, който се вижда от целия свят - тия сайтове които се занимават с продажби на къщи на чужденци ще ти предложат да ти купят къщата на нормална цена, за да могат те да изкярят големите пари а ти да го духаш... едно такова сайтче се прави за 1-2 дена (за твоите нужди, не за такъв вид дейност) и ще ти струва стотина лв. максимум - даже и без пари ще ти го направят ако имаш приятели дето да разбират.....
другия вариант е в E-bay да я пуснеш на търг:
http://www.ebay.co.uk/
http://www.ebay.fr/
http://www.ebay.com/
П.С. нарочно ти давам само тия - интерес към български имоти имат главно англичани и французи, за италианците гарантирам че нямат, германците също доколкото съм запознат, останалите "платежно способни групи чужденци" не са проявяли виден интерес...
SlipKnoT написа:Извинявай, че ти ползвам темата, но не исках да пускам друга.![]()
Мерси.
в гоогле пусни търсене за "bulgarian properties" на резултатите в дясно ще има много платени рекламки, повето са все бг фирми които се занимават точно с това....
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro

Форума на дата.бг на фен.бг и т.н
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
www.hardwarebg.com
ПС - а верно ако някой знае сайт за имоти,където да са към чужденци да казва,че и на мен ми трябва такув сайт
ПС - а верно ако някой знае сайт за имоти,където да са към чужденци да казва,че и на мен ми трябва такув сайт
Tux0 Ca !

- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
Мерси.
търся една такава къщичка или местенце да си купя

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
CheGevara написа:SlipKnoT написа:Извинявай, че ти ползвам темата, но не исках да пускам друга.![]()
Мерси.
търся една такава къщичка или местенце да си купя
Ти сигурно търсиш около София.., а тя е на 10тина км от Плевен.. и е с 6 декара лозя..

- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
SlipKnoT написа:Ти сигурно търсиш около София.., а тя е на 10тина км от Плевен.. и е с 6 декара лозя..
6-те дка-а около къщата ли са или са пръснати някъде из селскотопанските земи?
щото ако са с къщата и са в регулация (или могат лесно да се вкарат в регулация) не ти препоръчвам да го продаваш.... ако наистина има чуждестранен интерес към тва място можеш да направиш едно мини комплексче с 8-10 къщички и да го продадеш цялото (пък и поотделно да е) и да се заринеш с пари

30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2