Катаджиите - да прощават, да глобяват или да се угояват?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Re: Катаджиите - да прощават, да глобяват или да се угояват?

Мнение от Sharo » 03 Дек 2010, 22:46

Споко бре и те черпят някой път
Изображение
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 04 Дек 2010, 16:01

Хора сме, случва се да грешим. Нормално е за някоя по-малка грешка да те пуснат, като те предупредят, така си мисля. На мен ми се случи веднъж, въпреки че си бях в нарушение и то много, човека не се заяде и ме пусна.

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 04 Дек 2010, 18:51

Полицията ще почне да прощава провинения чак когато има респект към тях. В момента всеки гледа да набута пари или се прави на отворен и почва да върти телефони да покаже колко връзки има. Когато отидете в щатите това го няма..има респект и добро отношение, но при нас всичко идва с 20 години закъснение.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 04 Дек 2010, 21:11

Колега,к'во е това жЕвотно "респект",баси,некакво негърско ли?

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 05 Дек 2010, 0:21

Е.Димитров написа:Колега,к'во е това жЕвотно "респект",баси,некакво негърско ли?

Май това трябва да означава незнам!!! :D

Респѐкт
Значение на думата респект
м.род, само ед. число: Уважение, почит, почитание, страхопочитание. Обръщам се с респект към някого. Внушавам респект.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530xi
Мечтае да кара: S65 Lorinser

Мнение от Mitko195 » 05 Дек 2010, 11:40

Аз на куките пари бих дал като за нещо тъпо си губя книжката- примерно на магистралата за Пловдив преди летището за около 50 метра от 130 трябва да набия сериозна спирачка, за да се съобразя с ограничението 80 ! Малко мисъл да има, инженерна или проста съобразителност...Е не си давам книжката за такава глупост!
Но ако съм си виновен- червено, забранена улица и т.н.- сам съм си избрал да наруша закона, хванат ли ме- виновен съм- фиш,акт и така.

И да колеги- респект няма, но няма и как да има. Не сравнявайте американските полицаи с нашите.Техните коли се сменят през 2 години и също така са специално изпълнение- по-здрави, по-мощни (доста) и без ограничение за бензина, с който патрулират и си вършат работата. Заплатите са им несравними с нашите и за 1000$ или 2000$ няма да рискуват годишна заплата от + 50к $...А с 1000 $ по-добре да си платиш тикета и да си наред със закона, не мислите ли?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 06 Дек 2010, 10:33

Да заместим думата "респект" която често се употребява във филми с много негри,дрога и патлаци и да я заместим с думата "Уважение" и после да изключим лицето "Полицай" в изречението и да го заместим с думата "закон за движение по пътищата"+ голяма доза уважение и зачитане на другите участници в движението,като не забравяме и флората и фауната която изобилства по родните пътища и тогава ще се получи едно приятно изживяване при управление на автомобила по работа и за удоволствие...

"Летището" преди пловдив е всъщност авариино летище за селско-стопански самолети,именно отсъствието на мантинела прави платната годни за кацане на селскостопански самолет и опасно за шофиране с висока скорост,към колегата дето се дразни да намалява,бих му препоръчал да прочете каква фунция изпълнява "предпазната мантинела",освен това за поне 2 години,само един път съм виждал полицаи с радар на това място,често има "ДАИ" и спират камиони,но "КАТ" не съм виждал...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: корав барутарник
Мечтае да кара: по-корав барутарник

Мнение от Venko » 02 Яну 2011, 22:01

Пичове, това което искам да ви кажа е, че когато има закон забраняващ карането на лилави коли, когато катаджия те спре с лилавата ти кола, той е свидетел на нарушаване на закона и е ЗАДЪЛЖЕН да наложи наказание за това нарушение.

Докато нашите "контрольори" на реда по пътищата ни НЕ спират нарушителите, за да съблюдават за реда в движението по пътищата ни, А ЗА ДА ИЗКАРВАТ КЕШ.

Просто за статистиката - спряха ме за преминаване на червен светофар : нито пари нито акт/фиш.
Както искайте го приемаите, но за мен това са си просяци. Не може един професионалист да допусне да бъде манипулиран по какъвто и да е начин на работното си място, а господата, които ме спряха със сирени и фарове НЕ изпълниха служебните си задължения ... "Един вид катаджийте са алчни за чаровната ти 110 каратова усмивка ? ", дали?

Обобщено - на база на опита ми тези хора НЕ са катаджии, за да подпомагат спазването на закона за движение по пътищата или за да санкционират нарушителите му, а за да използват всеки един удобен момент да приберат някой сух лев в джоба си... и аз като нарушител съм доказателство за това.
Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 02 Яну 2011, 22:30

малко оф...
и сините талончета се дупчат
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от van_helsing » 03 Яну 2011, 0:01

На който не му харесва да плаща на катаджии, просто да не не го прави!Никой не го кара на сила!

Предишна

Назад към Извън Темата