Dodge Challanger 2006
Модератор: Общи модератори
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Mr Charger
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: метро
- Мечтае да кара: M Power Electrified
Dodge Challanger 2006
Пичове, не можах да се сдържа да пусна тази тема. В Детройт вадят много яки машини в ретро стил. Новият Чаланджър прилича страшно много на тоя от 1970 г. Бива си го кончето, а
Как ми се иска и БМВ да обръщат повече вниемание на ретростила, би било страхотно
Крайслер се справят мнооо добре
http://www.conceptcar.ee/dodge/challenger/

Как ми се иска и БМВ да обръщат повече вниемание на ретростила, би било страхотно

Крайслер се справят мнооо добре

http://www.conceptcar.ee/dodge/challenger/
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Непобедимите - 2002, Е3, Е9, Е12, Е21, Е23, Е24, Е28...
- babbler
- Потребител
-
- Кара: WV Polo '97
Flat 6 написа:За мене това е доста грозна работа през 2006

това е нещо уникално..... поне аз така мисля

- niki fire
- младши ентусиаст
-
Re: Dodge Challanger 2006
на мене и новиа и стариа много ми харесват и точно за това е уникален че много прилича на стария

- Southside
- кандидат ентусиаст
-
Поне в тзи компания се наблюдава някаква приемственост. А не като някои европейски марки- дойде нов дизайнер и айде промяна в политиката на фирмата. Мен адски много ми харесва въпросния додж. Обаче новия Чарджър можеше да изглежда по- агресивно 

- Nitro^
- кандидат ентусиаст
-
Разбирам да имаше по-голяма разлика между колите,ама те мноо со приличат.Това връщане към миналото е чисто и просто опит за измъкване от кризата,в която е компанията (както всички останали американски) спрямо японските производители.
- Mr Charger
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: метро
- Мечтае да кара: M Power Electrified
Мен ме кефи, защото това е една от колите, които искам да виждам, когато отивам в гаража си. Определено не ща да виждам Нисан 350Z или Мазда RX8.
Въобще това е "намигване" към добите стари времена, когато бенза е бил евтин, ченгетата малко, не и имало СПИН, РС-та, видеонаблюдение, толкова яки глоби, скъп живот, тероризъм и т.н и т.н. Въобще готини времена, и целта е като си я гледаш тая количка да се сещаш за тях

Въобще това е "намигване" към добите стари времена, когато бенза е бил евтин, ченгетата малко, не и имало СПИН, РС-та, видеонаблюдение, толкова яки глоби, скъп живот, тероризъм и т.н и т.н. Въобще готини времена, и целта е като си я гледаш тая количка да се сещаш за тях

Непобедимите - 2002, Е3, Е9, Е12, Е21, Е23, Е24, Е28...

Иска ми се да напиша нещо повече, обаче като погледна снимката и не мога да си събера мислите 10 мин след това...
А колкото до копирането - външния вид на колата е едва един от многото компоненти които изграждат автомобила. Сигурно ако БМВ изкара концепткар с линиите Е24 никой няма да го обяви за "доста грозна работа през 200Х" Друг е въпроса, че едва ли ще го направят, защото Dodge никога не са били автомобили "загатващи за статуса на собственика" и някакви такива подобни истории, за разлика от БМВ, които не могат да накарат някой банкер да си купи автомобил, който да изглежда сякаш е от миналия век...
In Ban We Trust!
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
.........
Ужасяващо страховита кола-агресивна, масивно изглеждаща и убеждаващa всичко и всички наоколо,че е адски мощна, което е абсолютна истина. Сякаш казва-"Don't thread on me!"
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Брутален е
.....

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
И според мен такива препратки към миналото са напълно излишни, ужасно тенденциози и показват спиране на творчеството у дадена фирма. Какво да правим, за да тръгнат продажбите - ми дай да изровим нещо от миналото и да го адаптираме. И в крайна сметка какво имаме - нито великата кола, която е била преди, нито нещо ново, което се търси сега. За мен това е едно голямо нищо. Легендите са си легенди, никой няма право да ги вади от гроба (или вие като нямате къде да се денете, отивате и изравяте някой идол?).
Много от Вас знаят какъв ревностен фен съм на произведеното от БМВ през 70-те и 80-те години и на всички им е ясно, че такива БМВ-та няма да се произвеждат повече, НИКОГА. Но когато те са излезли е имало фенове, които са казали, че тия вече са много софт и за нищо не стават и никога повече няма да има коли, като 02-сериите. И това си е в реда на нещата. Всеки си харесва даден модел или палитра от модели, в които намира това, което търси. Но да вземем този Чалънджер например - има ли големия и трудно за хранене, карбураторен смол блок V8, с раздиращия пространството рев, отвратителния и толкова белнвуам хандлинг на колата, хрома и интериора, кожените седалки, въобще усещането за колата и философията за онова време - Не, няма го.
Какво имаме вместо това - напълно компютъризирано подаване на гориво и въздух, меки кожени седалки, двузонов климатик, стерео-уредба с 8 колони, управление на радиото с футуриситчен дисплей от кормилото, абс, аср и тям подобни - товз звучи и изглежда ли като на кола от 70-те (за звук да не говорим). това нещо трябва да си има подходящата опаковка. А не отвън загатнато, от вътре поредната кола, с минимални разлики от другите модели, слязла от конвейра.
Не съм против прогреса,аз съм намерил колите за себе си. Но легендите не бива да бъдат изравяни наново и преправяни, whereever they may roam, те са миналото. Те са духовете, останали в малко екземпляри, които нощно време да цепят мрака по пустите улици, напомнящи за някогашното си величие. И живеещи в сърцата на нас, техните фенове.
Ати
Много от Вас знаят какъв ревностен фен съм на произведеното от БМВ през 70-те и 80-те години и на всички им е ясно, че такива БМВ-та няма да се произвеждат повече, НИКОГА. Но когато те са излезли е имало фенове, които са казали, че тия вече са много софт и за нищо не стават и никога повече няма да има коли, като 02-сериите. И това си е в реда на нещата. Всеки си харесва даден модел или палитра от модели, в които намира това, което търси. Но да вземем този Чалънджер например - има ли големия и трудно за хранене, карбураторен смол блок V8, с раздиращия пространството рев, отвратителния и толкова белнвуам хандлинг на колата, хрома и интериора, кожените седалки, въобще усещането за колата и философията за онова време - Не, няма го.
Какво имаме вместо това - напълно компютъризирано подаване на гориво и въздух, меки кожени седалки, двузонов климатик, стерео-уредба с 8 колони, управление на радиото с футуриситчен дисплей от кормилото, абс, аср и тям подобни - товз звучи и изглежда ли като на кола от 70-те (за звук да не говорим). това нещо трябва да си има подходящата опаковка. А не отвън загатнато, от вътре поредната кола, с минимални разлики от другите модели, слязла от конвейра.
Не съм против прогреса,аз съм намерил колите за себе си. Но легендите не бива да бъдат изравяни наново и преправяни, whereever they may roam, те са миналото. Те са духовете, останали в малко екземпляри, които нощно време да цепят мрака по пустите улици, напомнящи за някогашното си величие. И живеещи в сърцата на нас, техните фенове.
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
Амереканците са влиюбени в тяхните ретро моделчета... и фирмата прави там модел дет да прилича на стария... и вие му се кефите не виждам в тази кола нищо хубаво... Това е някакво връщане назад във времето... вместо да се стремят да направят някакъв супер луд модел които след 30-40 година пак така хората да ги кефи(тези дет се кефят на старите коли) ...
- Asterix
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320Ci
Старият Чарджър ми харесва повече. Новият ... абе погледнете стария и новия и ще разберете за какво говоря, новият е изкилиферчен
@ati -

@ati -

Asterix написа:Старият Чарджър ми харесва повече. Новият ... абе погледнете стария и новия и ще разберете за какво говоря, новият е изкилиферчен
@ati -

Ако искаш пък нещо да кажеш за новия Чарджър бих се радвал да поспорим. А и не мисля, че идеите и линиите на компанията не се развиват или са се изчерпали... И единствено продажбите ще го покажат - ако се купуват - значи са добри и на място, ако ли не - значи са провал...
In Ban We Trust!
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2