Да поговорим за покер
Модератор: Общи модератори
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
Re: Да поговорим за покер
Bavarcho написа:Айде и тая тема замина![]()
Дано някой мод я изчисти, включително и на "феноменталния" мненията дето има 160к, и ги знае големите играчи от форумите
Що ве, нека си седи, да го видят какъв е та като пише по форума да го знаят и да не му се връзват

от бивши съученици
Ало, Оооо Мишо (шамара) квооооо ставааа, аа така ли, мии не не знам, вчера с ванко1 говорихме коя яхта ще използваме
-аз го питам на базик, кво работи баща ти - международен бизнесмен
друг индивид, пътуваме с градския, ама се засичаме чак в училище, аз - " с кво дойде мой
" - ам, тати ме докара с поршето 
Ало, Оооо Мишо (шамара) квооооо ставааа, аа така ли, мии не не знам, вчера с ванко1 говорихме коя яхта ще използваме

-аз го питам на базик, кво работи баща ти - международен бизнесмен

друг индивид, пътуваме с градския, ама се засичаме чак в училище, аз - " с кво дойде мой

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
Rainbow написа:Хах, вие го матирахте с пешкатаА точно мислех да го питам какъв му е ника в старса или тилта, че не са много българите на тези нива.
Аз дори незнам да има бг регулари на тия нива,даже съм сигурен че няма.Искам само да седне на една маса (примерно в старса) на 50/100,само да седне,без да играе и ще му се извиня публично.

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Yanko Petrov написа:Bavarcho написа:Айде и тая тема замина![]()
Дано някой мод я изчисти, включително и на "феноменталния" мненията дето има 160к, и ги знае големите играчи от форумите
Що ве, нека си седи, да го видят какъв е та като пише по форума да го знаят и да не му се връзват
Е така де ама темата можеше да живее в "чист вид" доколкото е възможно...

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Ама сте гадове- тъкмо ми беше забавно да му чета фантазиите на хлапето и вие ми развалихте кефа... Засрамете се малко поне 

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
ms написа:Ама сте гадове- тъкмо ми беше забавно да му чета фантазиите на хлапето и вие ми развалихте кефа... Засрамете се малко поне
Не ми е ясно само,защо покерджията влезе във форума и не написа 1 ред да се оправдае

- ms
-
-
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
(bubsa) написа:Не ми е ясно само,защо покерджията влезе във форума и не написа 1 ред да се оправдае![]()
Тъкмо това се чудех, че го засякох, че е тука... Ми сигурно му трябва време да преосмисли нещата

- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
Тоз катил сигурно си помисли че доматето го ядем с коловете, малко от малко и аз съм хващал карти

- ms
-
-
DiMIcha84 написа:Тоз катил сигурно си помисли че доматето го ядем с коловете, малко от малко и аз съм хващал карти![]()
Бягай бе- ние дините с корите ги ядем, ти за едни колове проблем правиш

Забавно ми беше- и аз се навирам тук-там да играя покер и му гледах сеира, ама на, колегите развалиха всичко

- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
ms написа:DiMIcha84 написа:Тоз катил сигурно си помисли че доматето го ядем с коловете, малко от малко и аз съм хващал карти![]()
Бягай бе- ние дините с корите ги ядем, ти за едни колове проблем правиш![]()
![]()
![]()
Забавно ми беше- и аз се навирам тук-там да играя покер и му гледах сеира, ама на, колегите развалиха всичко

- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
Ryapoff написа:В покерстарса к'ви са наградите от фрийроли?
Не знам какви са наградите, ама колкото пъти съм искал да се запиша, все ми искат да имам някаква покана, а аз нямам.. та пробвай първо дали въобще можеш да се запишеш.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
тоя пък, тоя ...
смешна работа! сигурно, като лъжеш по форумите колко си голям на покер от BGN 160к, ще ти станат минимум 320к

смешна работа! сигурно, като лъжеш по форумите колко си голям на покер от BGN 160к, ще ти станат минимум 320к

You said: "Time will change!" What if it changes you?