Да поговорим за покер
Модератор: Общи модератори
- weedminer
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Печка
- Детайли за колата: Малка печка
Re: Да поговорим за покер
Due to legal gaming restrictions in your region we are unable to log you in. We apologize for any inconvenience caused.
Нз как играеш ти там
Нз как играеш ти там

- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
weedminer написа:Due to legal gaming restrictions in your region we are unable to log you in. We apologize for any inconvenience caused.
Нз как играеш ти там
верно бех забравил, че от България не се допускат..... Аз играя от Гърция
Party poker трябва да е с бан за българи. Freeroll-и в старс и тилт рядко има добри (тези сайтове не им трябва такава реклама вече), а този за българи в старса е може би най-лошият в целият свят (вътре са от идиот нагоре, там въобще не говорим за някаква игра). Трябва някоя по-малка заличка да се търси. Преди много се играеха в action poker, но май и там стана лудница.

Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
http://www.pinnaclesports.com/pokerfaq и тук съм играл, горе-долу като в парти покер е, не са много интелигентни играчите(има доста българи), има фрийроли 

- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
Най-добре ако нямате сметка в някоя зала, да се регистрирате от тук > http://bg.pokerstrategy.com/ , дават ви 50$ след преминаване на тест (теста е за първолаци
), на мен и втори път ми дадоха, но не можах да ги използвам, тъй като вече имах сметка в парти покер(за него бяха).
изтрих рифъръл-а... (алх)

Последна промяна Yanko Petrov на 03 Яну 2011, 23:52, променена общо 1 път
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
bwin.com
фрийролове всеки ден от 15:30 (като записването става в 14:00) и 01:00 (като записването става в 23:30)
записват се 3000 човека, наградния фонд е $500 + rebuys (събират се 700-800 долара общо)
рекорд - 16-сти от 3000
, спечелени $5.25
редовно съм в първите 240, когато играя, но то е рядко, защото не си падам по онлайн покера, много лесно се губят "спечелените" пари и много по-лесно се залагат, когато не сам пред теб във формата на мангизи и/или чипове
поне при мен е така!

фрийролове всеки ден от 15:30 (като записването става в 14:00) и 01:00 (като записването става в 23:30)
записват се 3000 човека, наградния фонд е $500 + rebuys (събират се 700-800 долара общо)
рекорд - 16-сти от 3000

редовно съм в първите 240, когато играя, но то е рядко, защото не си падам по онлайн покера, много лесно се губят "спечелените" пари и много по-лесно се залагат, когато не сам пред теб във формата на мангизи и/или чипове

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
яко изглежда 

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Yanko Petrov написа:яко изглежда
смея да твърдя, че съм пробвал доста клиенти и този ми допада най-много
най-изчистен е и има екстрички
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
Yanko Petrov написа:
както кажеш

- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
http://www.vbox7.com/play:b7d5c273&start=22
Тамън реших че съм намерил начин да си намеря евросубсидии за инхалатора на мотора... Викам си -> "Абе хората по 160 000 правят, аз за 2000 съм тръгнал, 'се да се добера до тоя бюджет..."

Тамън реших че съм намерил начин да си намеря евросубсидии за инхалатора на мотора... Викам си -> "Абе хората по 160 000 правят, аз за 2000 съм тръгнал, 'се да се добера до тоя бюджет..."

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
Я да питам, че много се ядосах
Зарибих се от темата и малко си цъкам из нет-а с виртуални пари, тъй като не го разбирам тоя покер... Пуснах в сурат-тефтера да играя и ми се падат 5 и А, на противника А и 5 ... На масата се падат *5**А (примерно, не запомних реда) и има 8-10к чипове... При мене идват 2к , а при противника 6-8к , как става тоя номер
За втори път тази вечер ми се случи такова нещо, но предния път аз обрах повечето
Т'ва простотията на покера във фейсбук ли е или е няк'во правило, което незнам

Зарибих се от темата и малко си цъкам из нет-а с виртуални пари, тъй като не го разбирам тоя покер... Пуснах в сурат-тефтера да играя и ми се падат 5 и А, на противника А и 5 ... На масата се падат *5**А (примерно, не запомних реда) и има 8-10к чипове... При мене идват 2к , а при противника 6-8к , как става тоя номер

- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
uCnaHeTcA написа:Я да питам, че много се ядосах![]()
Зарибих се от темата и малко си цъкам из нет-а с виртуални пари, тъй като не го разбирам тоя покер... Пуснах в сурат-тефтера да играя и ми се падат 5 и А, на противника А и 5 ... На масата се падат *5**А (примерно, не запомних реда) и има 8-10к чипове... При мене идват 2к , а при противника 6-8к , как става тоя номер![]()
За втори път тази вечер ми се случи такова нещо, но предния път аз обрах повечето
Т'ва простотията на покера във фейсбук ли е или е няк'во правило, което незнам
![]()
зависи кой с колко е влезнал, ако сте били ол-ин и оня е вкарал повече е нормално да вземе повече.
не можеш да вземеш повече от колкото си имал. Например, ако ол-ин ти е 2к и все пак той рейзне 4к, и друг плати 4к.
да кажем, че ти печелиш. Ти взимаш от двамата по 2к и общо 6к от пота. на масата остават 4к, които си разделя победителя от двамата или сплитват
Идеята, е че от всеки играч, който ти колва можеш да вземеш точно толкова колкото заложиш.
да кажем, че ти печелиш. Ти взимаш от двамата по 2к и общо 6к от пота. на масата остават 4к, които си разделя победителя от двамата или сплитват

Идеята, е че от всеки играч, който ти колва можеш да вземеш точно толкова колкото заложиш.
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
абе нема го ПокерМен да му обясни как стават работите 

Благодаря за разяснението
Просто от време-на-време ми става интересно и си цъкам (с доста неща така ме хапят щъркелите
)
Хаха

Yanko Petrov написа:абе нема го ПокерМен да му обясни как стават работите
Хаха