Race Track проект!
Модератор: Общи модератори
46 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Race Track проект!
Здравейте колеги, за мое голямо щастие мога да Ви съобщя, че съм намерил 100% сигурен инвеститор за писта на която можете да се състезавате, да се провеждат ежегодните съборни мероприятия и тн. Днес водихме разговори за въпросната писта която той има желание да изгради, единственото нещо което го няма е площа на която трябва да се направи. Така, че някой от Вас ако има някаква информация за достатъчно големи имоти (на зелено) които се продават в София, нека пише тук в темата или на ЛС, аз също ще гледам из фирмите за недвижими имоти. За сега е това когато има някакво развитие ще ъпвам темата с по-подробно инфо.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
Re: Race Track проект!
аз гледах горе в младост 4 при околовръстното,че имаше оферти ама е доста скъпа там земята. Друго което ми идва на акъл е след илиянци надолу към околовръстното.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
Ще ми трябват някакви по конкретни координати, смисъл ориентири, адреси и тн. Също така имотите на които цените са им ненормално високи не го интересуват тъй като проекта ще е доста скъп.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
За каква писта става на въпрос? Имали изграден проект? Дължнина, скица и т.н.?
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
Скица, дължина и въобще проекта в случая са му по малката грижа. Целта е да се намери ефтин имот, защото по неговите думи той ще налее доста пари за доста модерна писта за състезания. Това е за сега, търси се имот!
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Аз имам 100 декара , на 50 км от София, към Драгоман с хубав път дотам.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Е, какъв имот да търсим, бе, колега? Това малко несериозно звучи!...
Е, има други подобни теми, умряли в зародиш, даже в една от тях бях пуснал 3-4 имота в Софийска област...
Но да се каже - има пари, търсете имот... По стечение на обстоятелствата съм в добри отношения с човек, който изготви проект за строяща се картинг писта в България... Ами да ти кажа - големия човек също имаше готови пари и идея, но нещата не стояха въобще под формата - намери имот и строим...
То беше едно окрупняване, то беше едно надцакване за 10 метра повече, то беше преправяне на планове, то беше голяма мерудия! На всичкото от горе въпросните парцели, които бяха закупени, си бяха урегулирани за спортно ползване. Ама и това едно на ръка. Първо се прави план - за какво ще се ползва пистата, след това се канят хора, които разбират от въпросния спорт, за да дадат насоки и напътствия, след това се преценява дали ще се провеждат международни състезания под егидата на ФИА, и тинтири-минтири, от тук се преценява пистата колко ще е дълга, широка, с какви зони за сигурност, с какви боксове, с каква инфраструктура, дали ще има допълнителни съоръжения... След това се преценява къде ще бъде построена тази писта, ходи се, вземат се кадастрални планове, водят се геодезисти, инжинери пътно строителство, за да преценят дали имотите ще вършат работа, трябва да се проверят как стоят нещата с узаконяването на големия имот за спортни цели, па след това може и да почне закупуването на парцелите.
Ако твоя човек има сериозен интерес ще го свържа с човека, изготвил плановете за другата писта (на която аз и още един колега бяхме бета-тестери и консултанти за една определена секция) - ще се седне на една маса, основните неща ще бъдат коментирани и разяснени! Това е.
Е, има други подобни теми, умряли в зародиш, даже в една от тях бях пуснал 3-4 имота в Софийска област...
Но да се каже - има пари, търсете имот... По стечение на обстоятелствата съм в добри отношения с човек, който изготви проект за строяща се картинг писта в България... Ами да ти кажа - големия човек също имаше готови пари и идея, но нещата не стояха въобще под формата - намери имот и строим...
То беше едно окрупняване, то беше едно надцакване за 10 метра повече, то беше преправяне на планове, то беше голяма мерудия! На всичкото от горе въпросните парцели, които бяха закупени, си бяха урегулирани за спортно ползване. Ама и това едно на ръка. Първо се прави план - за какво ще се ползва пистата, след това се канят хора, които разбират от въпросния спорт, за да дадат насоки и напътствия, след това се преценява дали ще се провеждат международни състезания под егидата на ФИА, и тинтири-минтири, от тук се преценява пистата колко ще е дълга, широка, с какви зони за сигурност, с какви боксове, с каква инфраструктура, дали ще има допълнителни съоръжения... След това се преценява къде ще бъде построена тази писта, ходи се, вземат се кадастрални планове, водят се геодезисти, инжинери пътно строителство, за да преценят дали имотите ще вършат работа, трябва да се проверят как стоят нещата с узаконяването на големия имот за спортни цели, па след това може и да почне закупуването на парцелите.
Ако твоя човек има сериозен интерес ще го свържа с човека, изготвил плановете за другата писта (на която аз и още един колега бяхме бета-тестери и консултанти за една определена секция) - ще се седне на една маса, основните неща ще бъдат коментирани и разяснени! Това е.
Без страх, без спирачка!
- joreto007
- младши ентусиаст
-
- Кара: 4,4 е39
- Мечтае да кара: M5 E39
За колко декара става въпрос и колко около София?По пътя София-Банкя(от към Бриколаж) има една две табели в поляните с телефони.На едната даже мисля че пишеше и декарите.

- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
Уж голям инвеститор с много пари и желание пък да не може да немери терен нещооо.
Как и да го гледаш трябва агенция,тука всеки е виждал голям терен в близост до Сф,а и се мисля,че за строене на писта все някакви съображения трябва да има не само голям и евтин терен.

- Nitrowalk
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: E39 M5
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
MatriX_Fucked написа:Е, какъв имот да търсим, бе, колега? Това малко несериозно звучи!...
.......
Напълно си прав колега, а и няма да се опитвам да споря с теб, но кажи ми за какво да се правят всичките тези процеду преди да има на какво да се строи....за хвърляне пари на вятъра ли и да стане като при твоя голям човек? Принципно човека може да намери имоти, например в Криводол има една писта и хич не е скъпа, но кой ще се вдигне чак до там да ходи да се пързаля? Целта тук е друга, пак се повтарям колкото е по евтин толкова повече ще се налее за качествено изпълнение и модернизиране на пистата. Нали не си мислиш, че ще направи 5 завоя и една права и хоп писта! Най-вероятно ще бъде много по хубава от тази в Серес. Та когато събера достатъчно оферти за имоти и по точно както каза колегата по горе около 100 декара имоти (колега драсни си тел на ЛС), ще му ги представя, ще си вземе геодезисти и всичко каквото трябва, ще си говори с когото трябва какво се изисква и тн., и ще се ходи по парцели. А ти колега щом имаш готов проект, пиши ми тел. на ЛС, ще ти се обадя ще пием по кафе, ще поговорим и ще се разберем кой какво има и на кой какво му трябва.
П.П Ако пък някой има връзки по Софийска община да казва!
Батенце, не искам да те/ви секвам, но човек, който ще вади такива пари за ПИСТА, едва ли ще пита тук-там за евтини парцели, пък камоли по форуми... А и човек, който може да извади такива ПАРИ (които грам не са малко, може би си говорим за милион/и) , надали няма да има връзки в Общината
+1, че е поредната вятър работа
Ще ме прощаваш, но дано не съм прав
Успех на теб и на твоя човек 

+1, че е поредната вятър работа

Real.Eyes.Realize.Real.Lies
46 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4