кво ви прави щасливи, парите или работата

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

кво ви прави щасливи, парите или работата

Мнение от acer » 04 Яну 2011, 10:54

имало е времена, в които не съм си купувал пиле грил алладин за да мога да си платя парното, сега
мога да си взема читава 330-ка, ама предпочитам да ги инвестирам парите в образование/бизнес и в тоя ред на мисли, вас кво ви прави щасливи? Щот в момента и нова х6-цата да мога да си взема (което живот и здраве ще може да стане след 6-7г) пак не бих избрал парите, бих загърбил всичко тук и заминал за да бачкам тва дет знам че ми е по душа от малък, колкото и трудно и невъзможно да изглежда, смятам че това е единствения начин човек да е щаслив и доволен от себе си и да умре без съжаления в живота си.

пс1, винаги съм презирал хората, които по цял ден висят в мобиле.де и само си представят как другите биха ги възприели с еди ква си кола...
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Re: кво ви прави щасливи, парите или работата

Мнение от vicho » 04 Яну 2011, 11:03

Х6-цатаааааааа

един път се живее и парите са за да се харчат!

"... BMW-то да тормозиш, газта да му натискаш"

:driving:

само да кажа, че за различните хора щастието се измерва с различен аршин. някои са щастливи, когато имат 2-3 деца, други когато карат 600 коня кола и наказват по светофарите, трети, когато решат хипер сложен интеграл!

п.с. пише се щастливи, което идва от ЩАСТИЕ!
You said: "Time will change!" What if it changes you?

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 04 Яну 2011, 11:16

не трябва ли да има и още възможности например - семейство

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: м си.

Мнение от Joro17 » 04 Яну 2011, 12:06

Щастлив ме прави усмивката на детето, когато му купя нещо с парите, изкарани за времето от 9.00-18.00.

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 04 Яну 2011, 12:11

Авторе няма да ти отива X6 с тоя начин на писане...
Иначе мен щастлив ме правят не колите и работата а хората около мен. ;)
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 04 Яну 2011, 12:39

а на теб никво бмв няма ти отива с тъпи мисли в подписа

-семейство-да, да, ако нямам постоянен додох от мноооого прилична сума месечно не си слагам главата в торбата за нищо
Последна промяна acer на 04 Яну 2011, 12:46, променена общо 2 пъти
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 04 Яну 2011, 12:42

acer написа:а на теб никво бмв няма ти отива с тъпи мисли в подписа

-семейство, да да, ако нямам постоянен додох от мноооого прилична сума месечно не си слагам главата в торбата за нищо :mhihi: тва да дойде детето ти и да ти каже, че на еди кой си бащата му е купил нещо, което аз не мога и ще умра на място

Много хора гледат деца с не кой знае какви възможности,в грешка си с "мисленията си" гУлем тарикат... :mhihi:
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 04 Яну 2011, 12:46

и много хора реват от това, дори и в бмв да са, споко очаквам да не го разбереш, не е лесно да си боксьор ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 04 Яну 2011, 13:03

acer написа:бих загърбил всичко тук и заминал за да бачкам тва дет знам че ми е по душа от малък, колкото и трудно и невъзможно да изглежда, смятам че това е единствения начин човек да е щаслив и доволен от себе си и да умре без съжаления в живота си

Много си прав. Но не очаквам да те разберат много хора. Според наблюденията ми страшно малко са тези, които успяват да се занимават с онова, което искат. Близките също допринасят, факт. Но човек така или иначе трябва да се занимава с нещо, а не е добре ако не се чувства удовлетворен от работата си. :)
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен

Мнение от TPAKTOP » 04 Яну 2011, 13:16

Като се има предвид че парите не купуват щастието не знам защо са сложени в класацията! Ако си купиш любимата кола ще ти донесе само моментно щастие! Щастието според мен е да си с близките хора в хубави моменти. Лично на мен ми доставя голямо удоволствие да си практикувам хобитата и се чувствам истински щастлив и отпочинал. Колкото по-малко се мисли за пари толкова по-добре!
Изображение

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 04 Яну 2011, 13:19

acer написа:а на теб никво бмв няма ти отива с тъпи мисли в подписа

-семейство-да, да, ако нямам постоянен додох от мноооого прилична сума месечно не си слагам главата в торбата за нищо

Уважаеми авторе- ти си пълен олигофрен...

Да обясня като за олигофрен:
Казваш "Парите не са важни, искам да работя това което ми е на сърце"- хубаво... После ми заявяваш това в цитата отгоре... Значи парите са на първо място за теб- преди много неща, които са много по-важни... Когато един ден разбереш кои са важните неща които те правят щастлив с учудване ще видиш, че не са нито парите, нито работата ;)

Ама що ли обяснявам на деца- още летите из облаците и мислите, че всичко е лесно... Е, сами ще видите колко е лесно като му дойде времето ;)
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 04 Яну 2011, 13:37

Е ако нямаш и 1ст. в джоба, дали ще си щастлив??? И после парите не значели нищо........

В твоя пример, бих казала, че ще инвестирам парите в нещо, което ще ми донесе по-големи дивиденти след 2-3-4 години и чак тогава ще си купя Х6-ца!
А не да купя Х6-ца и да не мога да й сипя и 50лв. гориво :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 04 Яну 2011, 13:41

Ако имаш пари, можеш да инвестираш в хобитата си и да си щастлив! Иначе мен ме прави щастлив работата, която ми носи пари :)
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 04 Яну 2011, 13:45

((:BuKcu:)) написа:Е ако нямаш и 1ст. в джоба, дали ще си щастлив??? И после парите не значели нищо........

Имало е времена когато съм нямал и 5лв. в джоба, но странно защо не съм бил нещастен- винаги други неща са били по-важни за мен... Тежко ми е било, спор няма, но нещастен определено НЕ... Разберете, че парите са само начин да се преживее месеца, да си доставим някое дребно удоволствие и нищо повече. Щастието идва когато има с кой да споделиш дребните удоволствия ;)
Изображение
Изображение

Аватар
Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
Детайли за колата: Бяла и стара

Мнение от kemakozeE36 » 04 Яну 2011, 13:48

((:BuKcu:)) написа:А не да купя Х6-ца и да не мога да й сипя и 50лв. гориво :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Най-малко 50, а и не само това са още граждански, каско, преглед, евентуално данък, и още: масла филтри, и т.н. всичко това е разход, а при тоя модел цените са космически(поне за мен).
По темата: ако има нещо в тоя живот освен парите, което да те прави щастлив може, зависи всеки избира за себе си :wave:
Изображение
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата