ако можехте да сформирате следващото правителство на бг...
Модератор: Общи модератори
ако можехте да сформирате следващото правителство на бг...
аз с политика не се занимавам, но що да не попитам ...
та... правителство по ваше осмотрение- какво щеше да бъде? на кого щеше да дадете власт? една партия? комбинация от партии? революция? друг подход?
тая тема ще изгори бързо, но ще свети ярко
та... правителство по ваше осмотрение- какво щеше да бъде? на кого щеше да дадете власт? една партия? комбинация от партии? революция? друг подход?
тая тема ще изгори бързо, но ще свети ярко

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Re: ако можехте да сформирате следващото правителство на бг...
Hack0 написа:Щях да стана диктатор!
не е смешно.. ако знаеш колко логичен ти е отговора...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Абсолютна монархия,като аз съм монархът. 

- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Следващото правителство на БГ. Сигурно нямаше да сложа почти нито един БГ в него. Чужденци по възможност от Германия, Великобритания. Да са хора с добри икономически и правни познания, да разбират от инвестиции и да са МНОГО БОГАТИ, че тукашните кяровете от скалъпени държавни поръчки да им се виждам дребни пари.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
ще вкарам цялата рода в правителството някои близки и приятели, семейството на приятелката ми и някой друг комшия
1-вите 2 години ще лапаме... следващите 2 ще работим за държавата и ще се опитаме да набавим това което сме прибрали... след още 2 години ще се оттеглим и всеки се спасява кой кадето иска... я на хавай я на карибите... все на такива гадни топли места
п.п. естествено че не го мисля насериозно ама знам че така ще стане накрая

п.п. естествено че не го мисля насериозно ама знам че така ще стане накрая

- UBAH5
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio
анархия 

When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Ето ни го човека бе:
Ари Ватанен
Депутат в ЕП и защитник на атомната енергетика, работи активно върху проекти, свързани предимно с автомобилните данъци и пътните такси в ЕС, както и в аграрните въпроси.
Ари Ватанен е защитник на атомната енергетика. Той се обяви против затварянето на блокове 3 и 4 на АЕЦ "Козлодуй".
Освен това КАРА ЕТО ТАКА
http://www.youtube.com/watch?v=-R7ws741 ... re=related
Ари Ватанен
Депутат в ЕП и защитник на атомната енергетика, работи активно върху проекти, свързани предимно с автомобилните данъци и пътните такси в ЕС, както и в аграрните въпроси.
Ари Ватанен е защитник на атомната енергетика. Той се обяви против затварянето на блокове 3 и 4 на АЕЦ "Козлодуй".
Освен това КАРА ЕТО ТАКА
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Във всеки случай не бих вкарал разни мутри и мутреси в управлението, някои от които (да не ги цитирам) са разтривали ушите на Тато.Няма да сложа за министър на културата алкохолик, който навремето пиян счупи без причина носа на полицай, няма да сложа за министър на земеделието и храните някой, който е вкарал месо с "Луда крава" в България, или финансов министър, за когото хора, които от 20 години живеят в САЩ, казват, че премиера трябва да го изгони, също тъй напушен от бензинови пари не бих търсил кандидат-здравния министър по бензиностанциите...всяка прилика с действителни лица е случайна 

Никой не мое ма връне на селу!
saleen написа:Във всеки случай не бих вкарал разни мутри и мутреси в управлението, някои от които (да не ги цитирам) са разтривали ушите на Тато.Няма да сложа за министър на културата алкохолик, който навремето пиян счупи без причина носа на полицай, няма да сложа за министър на земеделието и храните някой, който е вкарал месо с "Луда крава" в България, или финансов министър, за когото хора, които от 20 години живеят в САЩ, казват, че премиера трябва да го изгони, също тъй напушен от бензинови пари не бих търсил кандидат-здравния министър по бензиностанциите...всяка прилика с действителни лица е случайна
въпроса е... кой би сложил?
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Аз викам да вкараме някой наследник на фамилията Рокфелер, да се обявим за абсолютна монархия и тоя човек да го направим монарх.
Si non confectus, non reficiat.
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Е как кой-някой от моята партия http://www.beerbar.org/bg/documents/manifest.htm 

alx написа:Hack0 написа:Щях да стана диктатор!
не е смешно.. ако знаеш колко логичен ти е отговора...
Не е смешно, съвсем сериозно си го мисля.
Ако аз трябваше да дам властта на някой не се сещам за човек на когото мога да гласувам такова доверие. Няма да мога да намеря достатъчно свестни хора за партия, даже и за министри не мога да намеря хора на които имам доверие. Следователно цялата власт отива в мен. Не че съм много умен или способен, но поне като искам да направя нещо, ще го правя и като осера нещо ще се знае кой е виновният.
Ей т'ва най ме дразни в управляващите, а и в хората по принцип, че никой не поема отговорност за действията си, а като управлява само един човек и доброто, и лошото си се пише на неговата сметка.
- saleen
- старши ентусиаст
-
То хубаво диктатор, ама като се замисли човек комшиите румънци как се разправиха с Чеушеску примерно...
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
BMW_RIDER написа:Ето ни го човека бе:
Ари Ватанен
Освен това КАРА ЕТО ТАКА
Аха...това е човека... Имах честта да го познавам лично докато живях във Франция, наистина живее за хората.. Отделно, може да е един от най-добрите рали пилоти, но работи основно за безопасност по пътищата, и кара много бавно и внимателно...
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990