ако можехте да сформирате следващото правителство на бг...
Модератор: Общи модератори
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
- Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен
Re: ако можехте да сформирате следващото правителство на бг...
Колегата който спомена че няма да сложи нито един българин е абсолютно прав! Ако някой е гледал как реагират японските министри ще ме разбере. Ама за жалост не става! Жалкото е че в България за когото и да гласуваш в парламента влизат едни и същи! Монархиято е отживелица и на нас няма да ни помогне. Бих се радвал ако можеше да се вънат някой неща от комунизма като страха от тогавашната милиция. Макар и в доста извратен вариант тогава е имало някакъв ред. Свободата на словото в България в момента е свободия. В жълтите вестници има толкова помия че авторите на въпросните статии заслужават разстрел. Но не съм привърженик на самия режим. Явно след известно време ще доживеем да разберем правилно термина "Демокрация". От сегашното правителство има хора които заслужават похвала за работата си. Примерно:
Цветан Цветанов - Макар много хора да го плюят наред за акциите които прави че нямат резултат са в голяма грешка. Престъпния свят в момента подхожда много плахо и страхливо. Наистина няма някой който е отнесъл реално наказание ама вече няма и отвличания и убийства(публични). Има обаче и доста минуси като например че обича да говори без да е запознат как седят нещата реално. Пример: Г. Оряховица с бебето!
Симеон Дянков - За какво го плюят човека? Всеки иска да чуе че "пари има много" ама истината не е такава. Как бихте реагирали ако не дай си Боже нямате пари във вашето семейство или домакинство? Ще се лишите от разни неща докато не се оправите финансово. Никой не би затънал в излишни разходи ако е в криза. Ситуацията не позволява Дянков да раздава пари като султан!
Георги Първанов - Невероятно умен човек! не му обръщайте внимание че сега с Бойко Борисов си разменят глупости все пак идват избори! Преди избори всички се държат като доказани идиоти. Предните му кампании бяха доста добре организирани макар не от него. В много дебати доказа че е много по-умен от другите кандидати.
Бойко Борисов - Човек от народа но за политик не става! Смятам че за сега се справя на ниво защото има специалисти които му вършат работата. Той е като рекламно лице на България ама не и политик. Друго си е Берлускони като дойде да му пипне бицепса. Прави доста грешки за момента ама още не е ошлайфан като опитен политик. Сигурен съм че след време ще се държи повече на ниво.
Естествено има и смешници като Яни Янев за когото каквото и да кажа ще е малко! Писна ми да пиша и за това ще кажа че просто е смешник!
Цветан Цветанов - Макар много хора да го плюят наред за акциите които прави че нямат резултат са в голяма грешка. Престъпния свят в момента подхожда много плахо и страхливо. Наистина няма някой който е отнесъл реално наказание ама вече няма и отвличания и убийства(публични). Има обаче и доста минуси като например че обича да говори без да е запознат как седят нещата реално. Пример: Г. Оряховица с бебето!
Симеон Дянков - За какво го плюят човека? Всеки иска да чуе че "пари има много" ама истината не е такава. Как бихте реагирали ако не дай си Боже нямате пари във вашето семейство или домакинство? Ще се лишите от разни неща докато не се оправите финансово. Никой не би затънал в излишни разходи ако е в криза. Ситуацията не позволява Дянков да раздава пари като султан!
Георги Първанов - Невероятно умен човек! не му обръщайте внимание че сега с Бойко Борисов си разменят глупости все пак идват избори! Преди избори всички се държат като доказани идиоти. Предните му кампании бяха доста добре организирани макар не от него. В много дебати доказа че е много по-умен от другите кандидати.
Бойко Борисов - Човек от народа но за политик не става! Смятам че за сега се справя на ниво защото има специалисти които му вършат работата. Той е като рекламно лице на България ама не и политик. Друго си е Берлускони като дойде да му пипне бицепса. Прави доста грешки за момента ама още не е ошлайфан като опитен политик. Сигурен съм че след време ще се държи повече на ниво.
Естествено има и смешници като Яни Янев за когото каквото и да кажа ще е малко! Писна ми да пиша и за това ще кажа че просто е смешник!

BMW_RIDER написа:Следващото правителство на БГ. Сигурно нямаше да сложа почти нито един БГ в него. Чужденци по възможност от Германия, Великобритания. Да са хора с добри икономически и правни познания, да разбират от инвестиции и да са МНОГО БОГАТИ, че тукашните кяровете от скалъпени държавни поръчки да им се виждам дребни пари.
Точно такова беше правителството ма Сакскобурготски

А по темата: Демократи за Силна България е партията , на която имам доверие.Единственото правителство последните 20 години,което истински се се справило с криза и последиците от нея.Но явно и това не помни българският народ.Един Слави Трифонов ако примерно стане премиер,хората ще са много доволни

@ ТРАКТОР: един човек партия не правви,камо ли правителство.
ББ влезе като сдружение"Граждани за Европейско Развитие на България",а не като партия.Впоследствие стана политическа партия чрез Партията на Българските Жени

Последна промяна exotique на 04 Яну 2011, 20:05, променена общо 1 път
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
exotique написа:Един Слави Трифонов ако примерно стане премиер,хората ще са много доволни
Направо ще емигрирам ако стане това!
Никой не мое ма връне на селу!
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
saleen написа:exotique написа:Един Слави Трифонов ако примерно стане премиер,хората ще са много доволни
Направо ще емигрирам ако стане това!
Ще ме вземеш ли с теб?

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Няма проблеми
А за да му направим мръсно на Славчо ще вземем и екипа му, предполагам и те ще са доволно мотивирани за бягство
В мойта Е30-ка ще возя балета "Магаданс" 

Последна промяна saleen на 04 Яну 2011, 20:12, променена общо 1 път
Никой не мое ма връне на селу!
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
exotique написа:BMW_RIDER написа:Следващото правителство на БГ. Сигурно нямаше да сложа почти нито един БГ в него. Чужденци по възможност от Германия, Великобритания. Да са хора с добри икономически и правни познания, да разбират от инвестиции и да са МНОГО БОГАТИ, че тукашните кяровете от скалъпени държавни поръчки да им се виждам дребни пари.
Точно такова беше правителството ма Сакскобурготскино явно българският народ забравя горчивият опит от предишни управляващи и си мисли че някой месия ще дойде и ще го оправи за една година
![]()
А по темата: Демократи за Силна България е партията , на която имам доверие.Единственото правителство последните 20 години,което истински се се справило с криза и последиците от нея.Но явно и това не помни българският народ.Един Слави Трифонов ако примерно стане премиер,хората ще са много доволни
ББ влезе като сдружение"Граждани за Европейско Развитие на България",а не като партия.Впоследствие стана политическа партия чрез Партията на Българските Жени
Айде не бъркай царя, който просто дойде да си прибере имотите, с цяло правителство. В неговото той беше само чужденеца, и то какъв чужденец бе, дето дядо му е бил цар на БГ
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- trance4life
- Потребител
-
Бих намалили парламента от 240 на макс-50 човека от които 20 да са германци 20 англичани останалите 10 да са Бат Бойко и най-добрите му хора

:)
BMW_RIDER написа:exotique написа:BMW_RIDER написа:Следващото правителство на БГ. Сигурно нямаше да сложа почти нито един БГ в него. Чужденци по възможност от Германия, Великобритания. Да са хора с добри икономически и правни познания, да разбират от инвестиции и да са МНОГО БОГАТИ, че тукашните кяровете от скалъпени държавни поръчки да им се виждам дребни пари.
Точно такова беше правителството ма Сакскобурготскино явно българският народ забравя горчивият опит от предишни управляващи и си мисли че някой месия ще дойде и ще го оправи за една година
![]()
Айде не бъркай царя, който просто дойде да си прибере имотите, с цяло правителство. В неговото той беше само чужденеца, и то какъв чужденец бе, дето дядо му е бил цар на БГ
бе няма как да не го бъркам,защото той дойде с абсолютно доверие от народа,изкара цял мандат и си обра крушите обратно на онея,"гадните" острови

Последна промяна exotique на 04 Яну 2011, 20:52, променена общо 1 път
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
exotique написа:BMW_RIDER написа:Следващото правителство на БГ. Сигурно нямаше да сложа почти нито един БГ в него. Чужденци по възможност от Германия, Великобритания. Да са хора с добри икономически и правни познания, да разбират от инвестиции и да са МНОГО БОГАТИ, че тукашните кяровете от скалъпени държавни поръчки да им се виждам дребни пари.
![]()
Явно не си се задълбочил в моето мнение! Аз не съм казал че ББ е невероятен политик а точно обратното! И главната ми цел е да се гласува не за партии а за личности. Да се намали парламента и да се галсува поименно за Пешо Иван Стоян и хасан. Не желая да харесам лидера на една партия и като дам своя глас за него да избирам доказани престъпници.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Веднага ще обявя война на Щатите, че да ни превземат и да станем 52 щат 

TPAKTOP написа:exotique написа:@ ТРАКТОР: един човек партия не правви,камо ли правителство.
Явно не си се задълбочил в моето мнение! Аз не съм казал че ББ е невероятен политик а точно обратното! И главната ми цел е да се гласува не за партии а за личности. Да се намали парламента и да се галсува поименно за Пешо Иван Стоян и хасан. Не желая да харесам лидера на една партия и като дам своя глас за него да избирам доказани престъпници.
С това твое мнение съм напълно съгласен,и за това пристрастията ми са към ДСБ.Герб в момента се опитва да промени изборният кодекс,по-специално избирането на кметове на общини,така,както досега избирахме определена личност,сега искат да го направят назначаем-тоест който стане кмет на София,той ще решава кой да бъде кмет на кв.Лозенец примерно.Тоест могат да ми треснат някой от долно нанагорнище,без дори да е Софиянец

- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
exotique написа:TPAKTOP написа:exotique написа:@ ТРАКТОР: един човек партия не правви,камо ли правителство.
С това твое мнение съм напълно съгласен,и за това пристрастията ми са към ДСБ.Герб в момента се опитва да промени изборният кодекс,по специално избирането на кметове на общини,така,както досега избирахме определена личност,сега искат да го направят назначаем-тоест който стане кмет на София,той ще решава кой да бъде кмет на кв.Лозенец примерно.Тоест могат да ми треснат някой от долно нанагорнище,без дори да е Софиянец.
Еми че и Бат Бойко не е софиянец

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Привърженик съм на политиката на Западна Европа и по-специално на Шарл Де Гол.
Проблемът с българската политака е такъв, че никой не разбира от политика! Не знам какви са били очакванията на хората с идването на Бойко Борисов на власт, но във всеки случай не е Супергерой, който с едно щракане на пръстите ще изстреля икономиката на Б-я във висините, ще оправи здраваната и социалната система и т.н. А и дойде на власт в момент, в който света се тресеше от кризи и чудесии.
Минусът, който намирам в управлението му е липса на политическа идеология!
Което и да е следващото правителство на България, най-напред трябва да има изградена политическа идеология, която да следва! Да няма празни обещания / грешката на всеки политик/!
Проблемът с българската политака е такъв, че никой не разбира от политика! Не знам какви са били очакванията на хората с идването на Бойко Борисов на власт, но във всеки случай не е Супергерой, който с едно щракане на пръстите ще изстреля икономиката на Б-я във висините, ще оправи здраваната и социалната система и т.н. А и дойде на власт в момент, в който света се тресеше от кризи и чудесии.
Минусът, който намирам в управлението му е липса на политическа идеология!
Което и да е следващото правителство на България, най-напред трябва да има изградена политическа идеология, която да следва! Да няма празни обещания / грешката на всеки политик/!
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
TPAKTOP написа:Еми че и Бат Бойко не е софиянецНяма значение кой от къде идва. Трябва да разчупим стереотип на мислене. И аз не съм роден в София. Но си плащам данъците тук. Абе да не изкривяваме тамата. Прав си че не трябва да се избира един кмет и след това да той да избира останалите. Сега си е добре. Но скоро нещата в България няма да се подобрят! Много искам да видя циганин висшист на живо. Само съм гледал по ТВ за такива. Трябва да им блокират помощите и да се хванат на работа. Дай Боже нещата да тръгнат нагоре!
От София-окръг е! Роден е в едно село на 20км от София и след това е живял в Банкя.
Ако питате откъде знам, баба ми има вила във въпросното село, та...оттам

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
bum_bum написа:Веднага ще обявя война на Щатите, че да ни превземат и да станем 52 щат
най-добрата идея за сега...
жертви няма да има, тъй като просто ще кацнат и ние ще молим за прошка

You said: "Time will change!" What if it changes you?