Специално към Модератора LiTtLeRoCk

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар

Специално към Модератора LiTtLeRoCk

Мнение от lucky7o » 04 Яну 2011, 20:56

Заглавие: джанти 14 6J ET10 4x100 с борд

LiTtLeRoCk написа:Да проблем е,защото телефонът за връзка не може да е различен от този на продавача,а даването на телефон за връзка на трети човек е ЗАБРАНЕНО!Повече не мисля да ти се обяснявам,ако мислиш да спазваш правилата ОК,ако ли не,пробвай да си пуснеш обявата в друг автомобилен форум!

Пичага що не ходиш да си избиваш комплексите на друго място ?!? Това, че си прост селянин или поне с такъв манталитет и са ти дали някакви права в този форум ,който няма нищо ама нищо общо с теб освен,че са те направили някакъв модератор не знам как толкова те надъхва да се заяждаш с хората. Снимка съм сложил, информация, която мога съм дал.За какво точно ти трябва телефон за връзка !? Ще ми се обадиш и ще ми кажеш ей тия джанти ти предлагам едни кръгли с розов кант ! Това ли ще ми кажеш ? Телефон за връзка искаш ! Ами нямам бе, имам мобилен телефон ?! И аз си преценявам дали да го давам или не ! Не можело да се дава телефон на трето лице , къде в товйте правила го прочете бе. Да не ти "говоря" на БЕ ? Ми няма да Ви говоря, извинявам се за грубия език,но от комплексари като Вас господине ми е омръзнало,а балъците дето ви мълчат нека да го правят като искат.В модула сигурно ще ме сложите ?! Евала ГОЛЯМ си ! Ето относно тази тема пиша viewtopic.php?f=132&t=233860

Специално на модератора му давам линк към тая глупост и той да се изкаже,понеже го видях колко иска да се изяви в интернет пространството като героя на форума
... Недей да ме дразниш,че ще спра пред някое училище и ще се накачат в БМВ-то като в маршрутка :D

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Re: Специално към Модератора LiTtLeRoCk

Мнение от LiTtLeRoCk » 04 Яну 2011, 20:59

Специално към теб,понеже не намери темата с правилата на търговските раздели,да ти помогна малко,ако имаш някакви претенции може да ги отнесеш към хората съставили тези правила viewtopic.php?f=134&t=192886

Другите ти драсканици,просто ще ги оставя без коментар :winky:

12. Обява може да бъде пускана единствено от името на притежателя на стоката (продавача). Не се позволява пускането на обяви от името на друг човек или да се предоставят координати за връзка с цел предоставяне на повече информация от друго лице, различно от продавача.

Баба ти ли ще отговаря на запитванията за джантите?
Нямаше нужда от тема,можеше да ти го обясня и на лично,или просто искаш да изпъкнеш!
Последна промяна LiTtLeRoCk на 04 Яну 2011, 21:06, променена общо 2 пъти

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 04 Яну 2011, 21:01

Евала авторе! :yes:
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 04 Яну 2011, 21:03

boksioraE39 написа:Евала авторе! :yes:

Ти колега,къде фигурираш в този спор,нещо засегнат ли се чувстваш?

Аватар

Мнение от lucky7o » 04 Яну 2011, 21:07

Цена сложих ли ? Град написах ли ?

"2. Обява може да бъде пускана единствено от името на притежателя на стоката (продавача). Не се позволява пускането на обяви от името на друг човек или да се предоставят координати за връзка с цел предоставяне на повече информация от друго лице, различно от продавача."

Мисля,че не съм написал ,че баба ми "продава" джантите,а че телефон имаме само там ? Не съм написал да искате повече информация от баба ми.Какъв е проблема? Не ти изнася просто.Попитах те и в темата проблем има ли,ако беше написал "да" щях да го коригирам, сто пъти ,ако трябваше само и само да си начешеш егото.

Коя точка точно от въпросните правила наруших ? Колко обяви във форума са формулирани по тези правила ? Колко от тях за заключени ? Няма да споря с теб не виждам смисъл.
Последна промяна lucky7o на 04 Яну 2011, 21:10, променена общо 1 път
... Недей да ме дразниш,че ще спра пред някое училище и ще се накачат в БМВ-то като в маршрутка :D

кандидат дрифтър
Аватар

Мнение от boksioraE39 » 04 Яну 2011, 21:08

LiTtLeRoCk написа:

Не колега просто се радвам че има хора който си търсят правата! Човека много хубаво го каза че просто понякога си дребнав и караш хората да съжелят че продават/бартеросват било то някакви джанти! Разбирам че има правила но ЛС-то за к'во е?! Много хора не искат цяла България да им знае телефоните... Надявам се си разбрал.
Изображение
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 04 Яну 2011, 21:09

boksioraE39 написа:
LiTtLeRoCk написа:

Не колега просто се радвам че има хора който си търсят правата! Човека много хубаво го каза че просто понякога си дребнав и караш хората да съжелят че продават/бартеросват било то някакви джанти! Разбирам че има правила но ЛС-то за к'во е?! Много хора не искат цяла България да им знае телефоните... Надявам се си разбрал.

Докато тези неща ги има в правилата,те ще се спазват!Никого не сме накрали на сила да продава каквото и да е в този форум!Има ясно установени правила,който вие потребителите с регистрирането в този форум,сте се съгласили да спазвате!
Последна промяна LiTtLeRoCk на 04 Яну 2011, 21:15, променена общо 1 път

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 04 Яну 2011, 21:11

Какъв точно е проблема да си оставиш телефона за връзка?
lucky7o написа:цената е 100 лв,а телефона за връзка е 0725/5341 Доволен ли си ? В София са джантите , обявата също важи само за София, телефона е при баба ми защото само там имаме телефон,а джс-м нямам,спрян е ,че не съм го плащал.Сега проблем има ли ?!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 04 Яну 2011, 21:14

И кво ще стане, някой като ти знае тела примерно :dunno: Да не сте президенти на САЩ нещо, аре няма да казвам, че никой не ви знае, че дишате, че е грубо :mhihi:

кандидат дрифтър
Аватар

Мнение от boksioraE39 » 04 Яну 2011, 21:15

Dpy написа:И кво ще стане, някой като ти знае тела примерно :dunno: Да не сте президенти на САЩ нещо, аре няма да казвам, че никой не ви знае, че дишате, че е грубо :mhihi:

Мухло,говори за себе си. :wave:
Изображение

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 04 Яну 2011, 21:16

Айде без нападки и обиди!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 04 Яну 2011, 21:17

boksioraE39 написа:
Dpy написа:И кво ще стане, някой като ти знае тела примерно :dunno: Да не сте президенти на САЩ нещо, аре няма да казвам, че никой не ви знае, че дишате, че е грубо :mhihi:

Мухло,говори за себе си. :wave:

Хаха, жалък си, не мисля да ти отговарям :winky:

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 04 Яну 2011, 21:17

viewtopic.php?f=133&t=231380
Този телефон за връзка,да не би да е на папата!

кандидат дрифтър
Аватар

Мнение от boksioraE39 » 04 Яну 2011, 21:17

LiTtLeRoCk написа:Айде без нападки и обиди!

Извинявам се но трябваше да и отговоря..
Изображение

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 04 Яну 2011, 21:18

boksioraE39 написа:
LiTtLeRoCk написа:Айде без нападки и обиди!

Извинявам се но трябваше да и отговоря..

Ти добре отговаряш,но не видях колегата да те е обидил или греша?

Следваща

Назад към Извън Темата