Специално към Модератора LiTtLeRoCk

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: само по празници

Re: Специално към Модератора LiTtLeRoCk

Мнение от Wolfen » 04 Яну 2011, 21:18

аз не бих искал да си оставям телефона във форума, има достатъчно други средства за комуникация... но ако такива са правилата .. трябва да се спазват ... все пак те се гласуват от доста хора, които имат глави на раменете си, щом така са решили ...

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 04 Яну 2011, 21:20

LiTtLeRoCk написа:
boksioraE39 написа:
LiTtLeRoCk написа:Айде без нападки и обиди!

Извинявам се но трябваше да и отговоря..

Ти добре отговаряш,но не видях колегата да те е обидил или греша?

Не точно този колега няма как да ме обиди но коментара "му" беше ненужен.
Кой е той/тя че да дава определения кой знае кой дишал или не.. Аман от такива компютърни .. :censored:
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен

Мнение от TPAKTOP » 04 Яну 2011, 21:21

Не му прави чест на автора че напада публично модератор! Но пък съм абсолютно съгласен че да си раздаваш телефона наляво-надясно може да ти излезе солено! Преразгледай те го това правило!
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 04 Яну 2011, 21:30

Нека уточним някои неща, поради които ще се изясни що автора на темата отнася наказание, а други не е удачно да се месят по подобни казуси, особено когато не им е ясно кое и защо...

1. Правилата са правила за това, за което са създадени. Поради това щом нещо го има в правилата, значи то е там с причина и следва да се спазва а НЕ да бъде изключение.... толкова е просто.
2. Чрез прилагане на правилата и следене дали се спазват стриктно модераторите със сигурност НЕ си избиват комплексите (ако имат такива). Това, че на определени хора не им харесват едно или повече правила (или части от тях) си е лично техен проблем. Щом сте се регистрирали във форума, значи сте съгласни с правилата. Ако не сте - значи няма какво да коментираме.
3. Няма значение на кой е телефона - щом не е на автора, то нещата са ясни. В случая може да се направи изключение (според-зависи) след справка с модератор, а НЕ "когато ми е кеф и както ми е кеф и по какъвто начин ми е кеф ще му се репча на модератора, щото АЗ съм на мнение, че съм онеправдан...". Това, че автора не притежава личен телефон (или домашен, на който отговаря лично) е лично проблем на автора, а не проблем на модератора да се съобразява с това. Това, че модератор е направил забележка не е повод да се пускат "подобни лични словоизлияния", особено когато модератора не е проявил своеволие и особено, когато не искаме да си заслужим награда за лошо отношение към модератор.

Преразглеждане точно на правилото за телефон имаше и правилото остана така, както е в момента. Имайте в предвид, че правилата са съгласувани между модератори, админи и членове на УС на BMWPower-BG.net. Общо взето всичко е така, както трябва да е и на който случайно не му харесва - никой не го задържа насила в този форум.

P.S. Съветвам автора на темата да си изтърпи наказанието и да не регистрира нов акаунт, за да се обяснява допълнително защо сме го наказали неоправдано, защото наказанието за мултиакаунтинг е перманентен BAN.

P.S.2 : Който си мисли, че автора на темата е наказан заради липсата на телефонен номер, значи се е заблудил сериозно.

Предишна

Назад към Извън Темата