ако можехте да сформирате следващото правителство на бг...
Модератор: Общи модератори
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: ако можехте да сформирате следващото правителство на бг...
Е.Димитров написа:Вчера зели че в гърция дигнали ддс и зело че станало...13-15 %,не си спомням точно,а било 11,в англия пък го вдигнали на 17%-..
Не е баш така, в Гърция е 23%, преди беше 21. Това от лятото миналата година. 11% е за храните и лекарствата, за печатни издания е 5.5%. Имат и много местни такси, които не са ДДС ама са жестоки, за смет и разни такива са много дебели. Аз дето имах там един имот за една година съм платил 7000 евра такси и данъци и 3000 евра разни хонорари на адвокати, нотариуси и т.н.

В Англия си е 17.5% от край време, от тази година става 20%. Там обаче за основните храни няма ДДС, също и за печатни издания, детски дрехи и помощни средства за инвалиди.
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Аз бих дал цялата власт на баща ми, съвсем сериозно ви говора. Нямата си напредстава как за 1 нощ, абсолютно всички гангстери, мафиоти, наркодолъри, доста от политиците и т.н. ще изчезнат безследно. Циганите се събират и се пращат на накой необитаем остров. Ако могат да се спасят като се препитават там, да се спасяват, ако не да умират. Цялостно пренареждане на държавата и законите като цяло. Махане на тъпите вратички за абсолютно всичко и това е горе долу. Може да си помислите, че се шегувам, ама ви говоря напълно сериозно. 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Абе...Според мен тази тема е доста глуповата, защото не биха могли да се правят каквито и да било промени, без да се зачита ЕС, НАТО, ООН, СТО, СБ, Турция, Русия, САЩ, Германия, Франция, Англия, Гърция, и кого ли още не... При всеки намек за революция - бой, при всеки намек за национализация - бой, при всеки намек за диктатура - бой...Пътят ни е начертан, просто го следваме!
Без страх, без спирачка!
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Сондьора написа:
политическа идеология = празни обещания![]()
:
Не за такъв идеология говорих, но както и да е....
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
- Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен
Сондьора написа:
По темата:
За Бг ли ми първо няма кой..второ пак няма кой, а и тия цигани все ги слагат на заден план, а те са голЕм проблем.
п.с. И много се кефа на некой 20-25г да ми развива теории/й/, тая държава се напълни с некви такива парашутисчета...
п.п.2 Вдигнаха акциза за горивата с 15 %...и пак секи си трайка..
Тази държава трябва да се пълни с такива "парашутисчета" защото всеки трябва да го интересува на къде върви държавата! Режимът в който на никой не му дреме от политика е комунизма! Там имаш само една партия и си гласуваш за нея! От както се даде правото на вот на един човек(18 години) той трябва да почва да се интересува от подобни неща защото накрая ще се затрием тотално! Не знам и как си определил този интервал на възраст "20-25г" като не знам дали ти е ясно но в парламента има 2-ма депутати които са на 25години! Колкото и да те е яд - такива те управляват! Не те знам на колко години си ама ако си бил пионерче или чавдарче ти си обременен!

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Aз предполагам ,че мисълта на колегата беше че не е логично и "здравословно "човек на тази възраст да си мисли,че вече знае всичко,а не да не се интересуваTPAKTOP написа:Сондьора написа:
По темата:
За Бг ли ми първо няма кой..второ пак няма кой, а и тия цигани все ги слагат на заден план, а те са голЕм проблем.
п.с. И много се кефа на некой 20-25г да ми развива теории/й/, тая държава се напълни с некви такива парашутисчета...
п.п.2 Вдигнаха акциза за горивата с 15 %...и пак секи си трайка..
Тази държава трябва да се пълни с такива "парашутисчета" защото всеки трябва да го интересува на къде върви държавата! Режимът в който на никой не му дреме от политика е комунизма! Там имаш само една партия и си гласуваш за нея! От както се даде правото на вот на един човек(18 години) той трябва да почва да се интересува от подобни неща защото накрая ще се затрием тотално! Не знам и как си определил този интервал на възраст "20-25г" като не знам дали ти е ясно но в парламента има 2-ма депутати които са на 25години! Колкото и да те е яд - такива те управляват! Не те знам на колко години си ама ако си бил пионерче или чавдарче ти си обременен!

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Bogat-Beden написа:Aз предполагам ,че мисълта на колегата беше че не е логично и "здравословно "човек на тази възраст да си мисли,че вече знае всичко,а не да не се интересува

И колега трактор, надали съм обременен...и е явно, че не ме разбра какво съм искал да кажа.
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
Сондьора написа:Bogat-Beden написа:Aз предполагам ,че мисълта на колегата беше че не е логично и "здравословно "човек на тази възраст да си мисли,че вече знае всичко,а не да не се интересува
![]()
И колега трактор, надали съм обременен...и е явно, че не ме разбра какво съм искал да кажа.
Не сме се разбрали ама пак не съм съгласен! 25 годишен човек може да е дипломиран висшист и може да знае много повече от 40 годишен бакшиш(примерно)

- sharksfin
- младши ентусиаст
-
- Кара: МБ W140 V8
щях да съм диктатор и щях да напиша две писма (историята я знаете)
Акълът е нещо, което можеш да даваш, без да го имаш.
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
Ако това от видеото е вярно тогава Вапцаров е бил много прав:

Та казвам аз,
понеже няма
олио
и хлябът е
от мъката по-чер,
един е лозунга:
Терора долу!
Съюз със СССР!

отварям ви нова тема за костов...
тази тука друга й е идеята...
тази тука друга й е идеята...

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
MatriX_Fucked написа:Абе...Според мен тази тема е доста глуповата, защото не биха могли да се правят каквито и да било промени, без да се зачита ЕС, НАТО, ООН, СТО, СБ, Турция, Русия, САЩ, Германия, Франция, Англия, Гърция, и кого ли още не... При всеки намек за революция - бой, при всеки намек за национализация - бой, при всеки намек за диктатура - бой...Пътят ни е начертан, просто го следваме!
ти наистина ли си мислиш че ако нещо започне да се случва в бг-то някоя от гореизброените огранизации/държави ще се намеси?

за последните 20 години успяхме така да се до-позиционираме че на никой да не му пука за нас... то не че някога им е пукало де...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Всъщност аз малко се обърках от мнението на колегата над мен!
Имах в предвид, не, че самата тема сама по себе си няма смисъл, ама подобни радикализирания... А относно тях - абсолютно съм сигурен, че ако дойде диктатор, които иска да национализира компаниите - ще има намеса! Ако има гонения по расов принцип - ще има намеса. Първоначално ще се започне с икономически санкции, после - военна интервенция!

Без страх, без спирачка!
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Темата е като много други. Безмислена!
Отделно само един е направил опит да отговори конкретно и смислено.
Благодарение на "НЕЩОТО" /медии, политици, журналисти/ успяха, при това съвсем умишлено, да ни накарат да плюем всички и всичко , дори и себе си.
Няма народ ,няма народност, няма себеуважение, няма дисциплина и самодисциплина, няма елементарна култура да не говоря за обща култура...така че не чакайте някой да ни оправи.
Дори и правителството на Германия да дойде пак ще си мрънкаме по същия начин ...Даже и повече!
Отделно само един е направил опит да отговори конкретно и смислено.
Благодарение на "НЕЩОТО" /медии, политици, журналисти/ успяха, при това съвсем умишлено, да ни накарат да плюем всички и всичко , дори и себе си.
Няма народ ,няма народност, няма себеуважение, няма дисциплина и самодисциплина, няма елементарна култура да не говоря за обща култура...така че не чакайте някой да ни оправи.
Дори и правителството на Германия да дойде пак ще си мрънкаме по същия начин ...Даже и повече!
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !