ББС ще стават безценни скоро !
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- Станислав Попов
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30
- Мечтае да кара: е30
- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Re: ББС ще стават безценни скоро !
А не допускате ли,че не моделите са грозни ами ние сме свикнали със старите?!
Доста хора си слагат нови модели джанти,които и на мен ми се струват ужасни ама на тях им харесват.Същото важи и за новите коли-95% от тях не ми харесват вкл. и БМВ ама има хора,които ги търсят.И новите телевизори,печки,климатици,че дори и обзавеждане не са ми по вкуса ама щом се правят явно се търсят
Доста хора си слагат нови модели джанти,които и на мен ми се струват ужасни ама на тях им харесват.Същото важи и за новите коли-95% от тях не ми харесват вкл. и БМВ ама има хора,които ги търсят.И новите телевизори,печки,климатици,че дори и обзавеждане не са ми по вкуса ама щом се правят явно се търсят

8.32
- B.Tunchev
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 ///M5
- Детайли за колата: Eisenmann Exhaust
Възможно е да има разпродажба на тънкажни цени 

- lowrider
- ентусиаст
-
- Кара: DUB bimmer down the road in style
No PANIC
Споко бре, ето го официалният отговор на ББС, тия от мобиле са копнали инфото от някой по-заблуден блог (като тях самите).
back to the roots
Споко бре, ето го официалният отговор на ББС, тия от мобиле са копнали инфото от някой по-заблуден блог (като тях самите).
"In Germany, BBS has filed for restructuring (Similar to the US Chapter 11) and at the same time they have a LOI with Ronal to buy the BBS plant in Herbolzheim. (Herbolzheim is the production facility for standard OEM high volume production.)
The intent of BBS is to re-focus on our core business in Schiltach; Motorsports, OES business (Ferrari, Porsche, etc... and including our US based programs with Ford, Toyota, etc.), High-end aftermarket and Technology development. (Schiltach is the BBS headquarters responsible for all engineering, development, high-end and specialty production, etc.)
BBS began life as a "Racing wheel" company (in Schiltach) over 40 years ago, several years later they began producing aftermarket wheels and a few years later they were producing "Specialty" OE wheels (OES).
BBS is just returning to its core business."
back to the roots

Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам
силиконките да барам
шестаците да карам
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Надали, днес ми изтриха няколко листинга на лепенки ББС от Ибей за нарушаване на авторските права 

реструктурират за да им дадат време да си съберат вноските по заемите и евентуално да договорят намаляване на сумите.
стратегически ход. предполагам имат планове да пренареждат производствения процес и/или машините и им трябва капитал.
стратегически ход. предполагам имат планове да пренареждат производствения процес и/или машините и им трябва капитал.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
какви са тия цифри от 3.8 млрд. евро загуби
не мога да повярвам, че някаква компания за джанти била тя и ББС е способна да натрупа подобно нещо за 1 година...
не мога да повярвам, че някаква компания за джанти била тя и ББС е способна да натрупа подобно нещо за 1 година...

9 мнения
• Страница 1 от 1