Поредната тема за лаптоп

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Re: Поредната тема за лаптоп

Мнение от ms » 31 Дек 2010, 0:34

N.Mihaylovski написа:Този явно е изключение,аз съм виждъл не 1 дето са мега зле ,твоя явно е от по старите и са ги правили добре след 2009 са супер зле.
Но както каза взимай нещо с повече гаранция и да не ти дреме,моя е с 3 г гаранция,след 1 ще го продам и ще взема нов.

От толкова старите е, че надали вече има живи набори- само му виж данните на лепенката :mhihi: :mhihi: :mhihi:

=======================================================

Що се вживявате изобщо на видеото- нови игри и FullHD филми на лаптоп за 1000 кинта няма да вървят... За всичко друго дори вградено куцо видео върши работа.
Търсете нещо с мощен процесор, рам- колкото повече, толкова повече, прилично (дори и да не е външно) видео и мноооого гаранция- за 1000лв. няма да се намери перфектен модел...
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 31 Дек 2010, 0:34

взех наскоро 2 лаптопа и съм сигурен, че на пазара за тая цена 100% няма по-добър от този, нито като сглобка, нито като тех.информация
http://laptop.bg/laptops-lenovo-G560-le ... _59_054066

разликата м/ж процесорите,които ти си посичил и това леново е огромна
другото че i3-370 e еквивалентен на първите i5 за които нормално ще дадеш мин 1400-1500лв, а с това видео можеш да играеш новата нфс :)
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

ентусиаст
Аватар
Кара: Семейното комби
Мечтае да кара: M5 touring

Мнение от dinkomg » 02 Яну 2011, 10:16

На работа доказахме, че добре балансирани и достатъчно надеждни машинки са DELL - така че моето мнение е да се насочиш натам.
Има много коли и ....BMW
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 02 Яну 2011, 11:53

ms написа:
N.Mihaylovski написа:Този явно е изключение,аз съм виждъл не 1 дето са мега зле ,твоя явно е от по старите и са ги правили добре след 2009 са супер зле.
Но както каза взимай нещо с повече гаранция и да не ти дреме,моя е с 3 г гаранция,след 1 ще го продам и ще взема нов.

От толкова старите е, че надали вече има живи набори- само му виж данните на лепенката :mhihi: :mhihi: :mhihi:

=======================================================

Що се вживявате изобщо на видеото- нови игри и FullHD филми на лаптоп за 1000 кинта няма да вървят... За всичко друго дори вградено куцо видео върши работа.
Търсете нещо с мощен процесор, рам- колкото повече, толкова повече, прилично (дори и да не е външно) видео и мноооого гаранция- за 1000лв. няма да се намери перфектен модел...

:kuku:
:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 02 Яну 2011, 12:09

Добре де- игрите ще вървят, но едва ли на макс. детайли и определено не всяка игра ще тръгне...
Обаче малко ме съмнява филм с 30++Mbit/s bitrate (поне аз това разбирам под Full HD) да си върви безгрижно :roll:
Изображение
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 02 Яну 2011, 12:30

ms написа:Добре де- игрите ще вървят, но едва ли на макс. детайли и определено не всяка игра ще тръгне...
Обаче малко ме съмнява филм с 30++Mbit/s bitrate (поне аз това разбирам под Full HD) да си върви безгрижно :roll:

Това зависи от процесора колега, на някое отрепано АМД или от най слабите пентум дуал кор може и да има проблем с възпроизвеждането(силно се съмнявам за интелските), но иначе няма грижи ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 02 Яну 2011, 12:39

Първия ми съвет е да НЕ си купуваш комп от технополис и подобните магазини,а от фирма която се занимава с компютри(по-изгодно е и няма да те излъжат с параметрите на компа)
Аз за коледа подарих на приятелката ми това:

http://electron.bg/product_info.php?pro ... =2a&page=2

Ако ти допада ще ти кажа от къде е на по добра цена от тази на линка ;)

ПС Ейсърчето си е много добра машинка за парите си!

Изображение
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 02 Яну 2011, 20:43

на делл са хубави, но само една друга серия, която почва от 2000хил.лв
питал съм човек на която цялата фамилия се занимава с продажба и внос на компютри, леново (бившите ибм) имат най-качествена
сглобка, на майка ми и на мен взех такъв и съм предоволен
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

ентусиаст
Аватар
Кара: шлеп

Мнение от rottweiler » 06 Яну 2011, 20:28

а можете ли да ми кажете нещо за разликите между ATI RADEON HD 545V и ATI Mobility Radeon HD 545v. това мобилити какво ще рече?
Изображение Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46 Touring/Е46 Coupe/ X3
Мечтае да кара: new BMW

Мнение от BAHKATA_TDI » 06 Яну 2011, 21:35

http://hpshop.cnsys.bg/product_details/ ... 60/WS839EA
Ето го воя компютър. Аз има предишния модел, няма никакви проблеми вече 1.5 г.

ентусиаст
Аватар
Кара: head turner и екзотики
Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39

Мнение от Convertible » 06 Яну 2011, 22:57

ms написа:
N.Mihaylovski написа:Стига с тея кенефи ACER разберете това са боклуци,колега за филми вземи си неякои DELL сериозни машини са има и на добри пари и да си спокоен,че няма да му се изтърка клавиатурата след 4 месеца

Много обичам да ми ръсите глупости, за изтъркана клавиатура и дума да не става- ей ви прясна снимка на АСЕR купен март 2007г.:

Изображение

Все си мисля, че за почти 4-годишна машина са му добре надписите ;)

Че не са кой знае к'во ACER е ясно, но не виждам причина да се дават пари за едното голо име като ще се ползва за нет, филми и някоя дърта игра тоя лаптоп... За тези цели се взима к'вото и да е като марка с макс. добър процесор и видео и колкото може повече гаранция- така или иначе ако се прецака извън гаранцията в общият случай отиваш в магазина за нов :roll:

аз мога да покажа такъв (изглежда точно като този) от август 2006 и работи перфектно. сега имаме пак ацер от новите.. машини са си...
и като съотношение цена качество нямат аналог...
Поздрави и Успех в избора
Изображение
"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Audi 20VTQ
Мечтае да кара: SSME

Мнение от smg » 06 Яну 2011, 23:05

И аз бих препоръчал да се разгледат предложения от Ацер, но ако си толкова предубеден към карката - насочи се към друго, но прескочи HP.
Като второ предложение - Делл.
Business ownership is a risk and it`s not for the faint of heart.

ентусиаст
Аватар
Кара: шлеп

Мнение от rottweiler » 07 Яну 2011, 0:42

не бих казал, че съм предубеден. просто 2 такива взехме заради съотношението цена/компоненти и съм крайно недоволен. на евтиния УСБ-тата му почнаха да горят мишки и ток да бие по корпуса, батерията издъхна тотал веднага след гаранцията, зарядното се прекърши. на по скъпия му паднаха 2 копчета от клавиатурата, изтри се мястото около пада за ръцете, тъча за усиване на звука я работи я не. 3 от 4те усб просто си паднаха вътре в корпуса и сега имам само 1 за мишката. Това се сещам на примависта. иначе като производителност съм мн доволен, но за сглобка не струват. Сега съм се спрял на тези 2 модела:
1. този
2. този
Моля ви, някой който е по напред да ми подскаже кой вариант е по добре, или по-скоро по-малкото зло. Интересуват ме конкретно тези 2та и точно от технополис, заради лизинга и отстъпката. други варианти не искам.
Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 07 Яну 2011, 17:29

И двата са куци :confused:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата