Молба за помощ
Модератор: Общи модератори
BMW_mania написа:...
Така,по стечение на обстоятелствата в момента съм в същата ситуация,както и Ати и ще си позволя да не се съглася с някои неща,казани от теб...
За DEFLEPPARD - мисля че момчето написа един хубав,дълъг и смислен пост,в който има доста истина,главно подкрепям това за 'извинявай бях ядосан и говорех глупости'!Наистина като се замисли човек това е истината-всичко се премисля по 100 пъти и на края просто избухва..За сравнението-какво значение има всъщност какво е то и дали е 'хубаво' или 'не е хубаво'??Не виждам къде е трагедията и кой ще се засегне от това!
За всичко трябва време и особено за чувствата,да..Лошото в случая е,че когато си много хлътнал и нищо не се получи дори и самата истина не може да те успокой,като например 'не те заслужава','гледай напред''ще откриеш човека за себе си' и т.н...Нищо не би те успокойло истински повече от това желания човек да ти обърне вниманието,което искаш,дори и той/тя да е най големия (с извинение) боклук на света и с нищо да не заслужава уважението ти..
Има една много хубава песен(сега я слушам) -> Laleh - Live Tomorrow,в която се пее така:'Аз знам,че можем да живеем утре,но аз знам че АЗ живея СЕГА,аз знам,че можем да живеем утре,но не мисля,че трябва да чакаме...'
Казах го това по-горе за да докажа,че не бива да се надяваме само на утрешния ден и да си говорим,че 'някога там,в светлото бъдеще' ще ни се случи нещо (конкретно-ще намерим,човека,който търсим)Такива филми няма!Изживявайки подобни преживявания,случки и ако щете драми,човек се променя..и една част от него умира с времето,което минава,а именно чувствата..Както Асен каза 'но умира!'Хубаво е да си оптимист,но не винаги е правилно!Според мен по-добре би било да изживееш това,което искаш сега и най-добре с човека,който харесваш,от колкото да витаеш в облаците и да се надяваш на неясното в това отношение бъдеще!Ето от там идва трагедията на тези историй-че нещо в теб се пречупва а това е доста болезнено,може да продължи и с години,но все пак за всеки индивидуално,зависи от характера и нагласата..
Що се отнася до любовта-такава няма,нали знаете

Но защо пък да изчезва,когато изобщо не я е имало-привлечен си от някого и се събирате за да извлечеш ТИ изгодата от връзката,а именно да се чувстваш добре,спреш ли да се чувстваш добре-довиждане!.....
Малко офф (то това горе като,че ли не беше офф,но както и да е,надявам се поне на някой да му е било интересно да чете мойте глупости и размисли..)
Скоро имаше една чат среща и се видях с хора,които познавам от...2 години може би..с някой от повече!Засегна се темата за любовта и някой каза: (спомняте си тези неща от детството нали?) Х+У=ВНЛ! (тоест 'вечна неразделна любов

Поста ми може би е станал малко по-дълъг от обикновено,но часът е 5:20 сутринта и по това време защитавам кандидатурата си на БУХАЛ (Енджи

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Малее, то каква дискусия се заформила тук.
И аз бях там, и аз ще пиша
Деф - благодаря за подкрепата, която ми даваш, но в това отношение явно сме различни хора. Оценявам това, че изразяваш мнението с идея да ми помогнеш, но просто сме прекалено различни. Има хора, за които любов не съществува и ми е наистина интересно как избират човек, с когото да бъдат - дали става така, както средностатичстически човек (не автомобилен фен) си избира кола спорд цената, обема на мотора, разхода, данъка, застраховката итн?
Но аз не съм такъв човек. Всичко, което правя, го правя с любов. Аз наистина обичам приятелите си и давам всичко за тях (когато разбера,че имат нужда, че понякога пропускам тия моменти, но се старая да работя над това), обичам БМВ и всичко свързано с него, когато разглабям кое да е БМВ за мен не е просто разглабяне на кола, всеки детайл има нужда от внимание при разглобяване и сглобяване. Същото важи естествено и в отношенията ми с жените - трудно обичам, но заобичам ли съм като питбул:) И за мен, въпреки това поражение магията на любовта, магията на ирационалното, която те кара да летиш и да се рееш в облаците само от един смс, само от едно намигване, дори само като се сетиш за любимия човек продължава да съществува. Важното е да си извлечеш поука след всяко нещо.
Да си призная тази акция беше само и изцяло заради мен, бях наясно, че нещата няма да се получат, не и след толкова много време. Ако тя ме обичаше така, както аз нея щяхме да сме заедно още отпреди три години. Но не мога да й се сърдя, че просто ме е харесвала, защото не е лош човек и не ме е използвала (защото имах и такъв случай преди годинини). Всъщност работата е малко по-странна и не знам дали ще ме разберете правилно, но ще се опитам да обясня.
За разлика от повечето хора аз не мога да обичам повече от един човек, просто така съм устроен явно. И за да може да заобичам и дори да харесам силно някого, сърцето ми трябва да е празно (е, болезнено е в началото, но...). И от известно време има такъв човек, който чете мислите ми, чуства чуствата ми, понякога имам чуството дори, че си говоря сам, когато съм с него, защото казва моите мисли, отговаря на въпросите ми с това, което бих отговорил и аз. Но с предишното момиче аз самия не бях приключил - никога не бях намерил смелостта за толкова време да й кажа какво наистина чуствам и че бих искал да съм с нея. На всеки, който познава двама ни беше ясно, че ние никога повче няма да се съберем, просто сме различни. Но имах нужда да се оттърся от нея, имах нужда ако щете да си изпразня сърцето, където да настаня новия човек. И трябваше да излея по някакъв начин всичко това, да намеря проклетата смелост да призная на един човек колко много е значил за мен, макар и малко със задна дата. Беше и необходимо на мен!
Както виждате не приех и отговора й толкова трагично, дори въпреки болката ми олекна, че най-накаря съм казал, каквото имам да кажа, а на нея ще й остане един незабравим спомен от всичко това.
Та сега обаче нямам идея как да обясня това но момичето, което силно харесвам в момента, защото тя знае и дори участва в акцията, неподозирайки истинската цел. а и, признавам си, звучи много глупаво, само човек, който ме познава отдавна ще ме разбере и то може би, защото е свикнал на моите странности. Но не можех и нямаше да я лъжа, за мен нещата трябва да имат начало и край, искам да съм искрен пред нея и когато й кажа - за мен значиш много, наистина със сърцето си да го чуствам.
Поуката за мен е, че човек трябва да казва какво му е, не да таи в себе си, защото тогава как ще разберат другите какво му е - и за добро и за лошо. Човек трябва да е смел в мечтите си и в тяхното преследване, иначе няма как да спечели. Човек не трябва да се страхува от поражението, защото то носи поука.
Ати
И аз бях там, и аз ще пиша

Деф - благодаря за подкрепата, която ми даваш, но в това отношение явно сме различни хора. Оценявам това, че изразяваш мнението с идея да ми помогнеш, но просто сме прекалено различни. Има хора, за които любов не съществува и ми е наистина интересно как избират човек, с когото да бъдат - дали става така, както средностатичстически човек (не автомобилен фен) си избира кола спорд цената, обема на мотора, разхода, данъка, застраховката итн?
Но аз не съм такъв човек. Всичко, което правя, го правя с любов. Аз наистина обичам приятелите си и давам всичко за тях (когато разбера,че имат нужда, че понякога пропускам тия моменти, но се старая да работя над това), обичам БМВ и всичко свързано с него, когато разглабям кое да е БМВ за мен не е просто разглабяне на кола, всеки детайл има нужда от внимание при разглобяване и сглобяване. Същото важи естествено и в отношенията ми с жените - трудно обичам, но заобичам ли съм като питбул:) И за мен, въпреки това поражение магията на любовта, магията на ирационалното, която те кара да летиш и да се рееш в облаците само от един смс, само от едно намигване, дори само като се сетиш за любимия човек продължава да съществува. Важното е да си извлечеш поука след всяко нещо.
Да си призная тази акция беше само и изцяло заради мен, бях наясно, че нещата няма да се получат, не и след толкова много време. Ако тя ме обичаше така, както аз нея щяхме да сме заедно още отпреди три години. Но не мога да й се сърдя, че просто ме е харесвала, защото не е лош човек и не ме е използвала (защото имах и такъв случай преди годинини). Всъщност работата е малко по-странна и не знам дали ще ме разберете правилно, но ще се опитам да обясня.
За разлика от повечето хора аз не мога да обичам повече от един човек, просто така съм устроен явно. И за да може да заобичам и дори да харесам силно някого, сърцето ми трябва да е празно (е, болезнено е в началото, но...). И от известно време има такъв човек, който чете мислите ми, чуства чуствата ми, понякога имам чуството дори, че си говоря сам, когато съм с него, защото казва моите мисли, отговаря на въпросите ми с това, което бих отговорил и аз. Но с предишното момиче аз самия не бях приключил - никога не бях намерил смелостта за толкова време да й кажа какво наистина чуствам и че бих искал да съм с нея. На всеки, който познава двама ни беше ясно, че ние никога повче няма да се съберем, просто сме различни. Но имах нужда да се оттърся от нея, имах нужда ако щете да си изпразня сърцето, където да настаня новия човек. И трябваше да излея по някакъв начин всичко това, да намеря проклетата смелост да призная на един човек колко много е значил за мен, макар и малко със задна дата. Беше и необходимо на мен!
Както виждате не приех и отговора й толкова трагично, дори въпреки болката ми олекна, че най-накаря съм казал, каквото имам да кажа, а на нея ще й остане един незабравим спомен от всичко това.
Та сега обаче нямам идея как да обясня това но момичето, което силно харесвам в момента, защото тя знае и дори участва в акцията, неподозирайки истинската цел. а и, признавам си, звучи много глупаво, само човек, който ме познава отдавна ще ме разбере и то може би, защото е свикнал на моите странности. Но не можех и нямаше да я лъжа, за мен нещата трябва да имат начало и край, искам да съм искрен пред нея и когато й кажа - за мен значиш много, наистина със сърцето си да го чуствам.
Поуката за мен е, че човек трябва да казва какво му е, не да таи в себе си, защото тогава как ще разберат другите какво му е - и за добро и за лошо. Човек трябва да е смел в мечтите си и в тяхното преследване, иначе няма как да спечели. Човек не трябва да се страхува от поражението, защото то носи поука.
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- ati
-
BMW_mania написа:Леле,Ати,ти си ми идеала за мъж;)Но м/у другото има и още едно лошо нещо,което се случва когато не казваш на хората какво наистина мислиш - натрупва се,натрупва се докато накрая не гръмнеш.Знам го от личен опит
Хех, приятно е да го чуеш - благодаря ти:)
Мда, много си права за последното, наистина се натрупва (когато човек го изкаже всъщност разбира колко много се е натрупало) и за съжаление се излива в неподходящия момент в неподходяща светлина....
Та за тази година съм си поставил за цел да се науча да споделям:)
Ати
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
- ati
-
Иво написа:Аре сваляйте се на Л.С. бе![]()
![]()
![]()
това беше много грубо и безвкусно.
Айде,аз съм ти приятел, но как ще се почуства БМВ-Мания според теб след такава забележка?
Ати
- Новини
-
BMW_mania написа:Леле,Ати,ти си ми идеала за мъж;)
Аз предлагам да се вземете, стига само да изтърпиш факта, че дори над леглото му има окачени бъбреци от БМВ

![]()
![]()
Абе пън, остави ги хората на мира бре. Любовта ограничения и правила не търпи

!!Asen_X написа:BMW_mania написа:Леле,Ати,ти си ми идеала за мъж;)
Аз предлагам да се вземете, стига само да изтърпиш факта, че дори над леглото му има окачени бъбреци от БМВ![]()
![]()
![]()
![]()
Абе пън, остави ги хората на мира бре. Любовта ограничения и правила не търпиПък и винаги идва някакси оффтопик в живота
![]()
Тва с бъбреците ама изобщо не ми пречи.аз също смятам да си окачвам до леглото доста снимчици на любимата марка,така че това изобщо не ми пречи:) Мерси за подкрепата:)

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
BMW_mania написа:споко,няма проблеми.Прозвуча готино;) Не човек,който да го приема толкова навътре,надявам се и да не е имало таква цел;) Така че бъдете спокойно,даже се усмихвах като го четох тва:)
Да бе, шегувах се естесвено