ако можехте да сформирате следващото правителство на бг...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ....ЖЪЛТО ТАКСИ....

Re: ако можехте да сформирате следващото правителство на бг...

Мнение от bate koko » 08 Яну 2011, 4:26

аз бих разпуснал парламента-тази корумпирана пасмина е като гнида за бг.народа-президентска република-поне за 5-10 години..и пове4е министри от бг диаспората от 4ужбина,6ото политици са бедни и с корумпирано мислене......
:banghead: :ranting: :dummy:

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 08 Яну 2011, 9:53

За парламента- добре, разкарваме ги... Ама к'ва е разликата между политици от БГ и българи от чужбина :dunno: :dunno: :dunno: Щото май и това пробвахме- ползата е никаква, пак са корумпирани...
Изображение
Изображение

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 08 Яну 2011, 11:51

Според мен следващия ни министър трябва да е обикновен човек от народа... човек който се бори с препядствията като всички нас... който е стоял на опашка в КАТ над 7 часа за да си извади книжка... който се е борил със зъби и нокти да запише детето си в детска градина... човек който ежедневно кръстосва Българските пътища с личния си автомобил и е хвърлил стотици левове за възстановяване на щетите по окачването причинени от огромните кратери... човек който седи по 2 часа в задръстване колата му загрява, в следствие на това хвърля 1000 лева за ремонт на двигателя... надявам се ми схванахте мисълта...
когато такъв човек се качи на министерския стол... тогава тази държава ще тръгне напред... този човек ще знае от какво точно се нуждаем и какво най-много ни трови в ежедневните ни препитания :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен

Мнение от TPAKTOP » 08 Яну 2011, 12:19

Ogi написа:Според мен следващия ни министър трябва да е обикновен човек от народа... човек който се бори с препядствията като всички нас... който е стоял на опашка в КАТ над 7 часа за да си извади книжка... който се е борил със зъби и нокти да запише детето си в детска градина... човек който ежедневно кръстосва Българските пътища с личния си автомобил и е хвърлил стотици левове за възстановяване на щетите по окачването причинени от огромните кратери... човек който седи по 2 часа в задръстване колата му загрява, в следствие на това хвърля 1000 лева за ремонт на двигателя... надявам се ми схванахте мисълта...
когато такъв човек се качи на министерския стол... тогава тази държава ще тръгне напред... този човек ще знае от какво точно се нуждаем и какво най-много ни трови в ежедневните ни препитания :yes:

Съгласен съм с теб но това е някаква политиеска утопия която е невъзможна. Ти би ли гласувал за някакъв анониимник? Иначе и на мен ми е писнало да гледам опорочения кръг на изборите. За когото и да гласуваш вътре са едни и същи!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 08 Яну 2011, 22:45

Изображение
ако зависеше от мен,бих поставил начело този човек
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен

Мнение от TPAKTOP » 10 Яну 2011, 1:06

павката написа:Изображение
ако зависеше от мен,бих поставил начело този човек

Този човек не знам как е още жив?! Преди доста години посегна на най-святото - рушветите на митниците и контрабандата но оцеля! :shock: Наистина пича е на ниво!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 10 Яну 2011, 11:57

Народ от роби ражда водачи лакеи. Ако изходя от тази мисъл, дали има някаква надежда за истинска промяна? Проблема не е в следващото правителство, проблема е в нас, в обикновенните хора. В нашето затъпяване, бездуховност, ниска култура и никакво образование. Всеки народ си заслужава управниците, друга мисъл, забравяме ли ги тези неща? Ако разсъждаваме като г-н ТРАКТОР и Бай Ганьо, няма оправия, всички са маскари, само че Бай Ганьов вижда и нещо друго, казва: и аз ако можех я депутат да ме изберат, я кмет, има келепир в тази работа, хората пари натрупаха, пари.... Изхождайки от начина на писане и изразяване и в този форум в частност, не съм много оптимист, не съм, а така ми се иска.....
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

Предишна

Назад към Извън Темата