Метан на е34?
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- iani qnkov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 520i
- Мечтае да кара: M-POWER
- Детайли за колата: бяга яко
Re: Метан на е34?
Ако искаш да си пшалиш съединитела при потегляне сложи си метан
НЕма да може да откърти с тва...И за кво караш БМВ тогава 

БМВ доставя душевни оргазми..

- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
iani qnkov написа:Ако искаш да си пшалиш съединитела при потегляне сложи си метанНЕма да може да откърти с тва...И за кво караш БМВ тогава
Поредния

4ри цилиндровото бмв не е бмв , ама аз си и уважавам.. 12/100 не са 8/100 .

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- Bmw325is
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е500
- Мечтае да кара: SLR
Говорих с колега ,той си е сложил преди време метан и е навъртял доста километри без проблеми , Иначе аз си пиша че темата не е ЗА ИЛИ ПРОТИВ МЕТАНА и вие продалжавате да си пишете Как бмв на метан не било бмв ,аз това ли ви питам??? АЙДЕ МАЛКО ПО СЕРИОЗНО!
- zaharin3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 524 91г. и325тд. мерц.123 и520i
- Мечтае да кара: е38 и нещо м пауьр
на мен ми продават един комплект метанова уредба втора употреба за около 250лв с бутилка побираща 10кг та се чудя иаз кво да правя колеги.
имам един стар 123 мерцедес 2.3 куб.
по принцип съм за по евтиното гориво всеки си решава но пък няма да сме роби на колите си както каза един колега.
имам един стар 123 мерцедес 2.3 куб.
по принцип съм за по евтиното гориво всеки си решава но пък няма да сме роби на колите си както каза един колега.
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Колега ако тази оферта беше тук за 250лв. не се замислям и ако уредбата е в час естествено.Веднага хвърлям газовата и почвам да шетам на метан.Въобще не се чуди.Ще я избиеш за месец,два..най много три според зависи колко караш 

8.32
- didite_bg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 520 I 1998г
- Мечтае да кара: ///M5 2003 г
didite_bg написа:Според мен газта е едно доста по-добро решение понеже метан няма навсякъде!
ако живееш в село или малък град да ,но ако си в голям град никви ядове нямаш. като сложиш 10кг бутилки което е нормално де, ще минаваш 180+км .моите са 9кг и единствено не ми стигаха десетина километра от София-Севлиево но проблема е решен вече в Правец

- Bmw325is
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е500
- Мечтае да кара: SLR
nazo1976 написа:didite_bg написа:Според мен газта е едно доста по-добро решение понеже метан няма навсякъде!
ако живееш в село или малък град да ,но ако си в голям град никви ядове нямаш. като сложиш 10кг бутилки което е нормално де, ще минаваш 180+км .моите са 9кг и единствено не ми стигаха десетина километра от София-Севлиево но проблема е решен вече в Правецвярно малко по често зареждаш ама се возиш ефтино
Само за Информация разпитах на на едно място и обикновена метанова уредба + монтаж е 600 без бутилката която е 12-15 за килограм
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2